Camette Fodsalve er den beste fotsalven for tykk hud, hælsprekker og liktorner på føttene! Da flasser den harde huden av, og under er det babymyk og sunn hud. Da varer det 5-10 år før jeg får tykk hud... Leggi di più
Super god service. Jeg føler mig tryg ved at handle hos jer. I er helt naturlige og "ned på jorden" Ikke nogle smarte salgstrick eller andet :) Og i yder en super god kundeservice, undersøger de ti... Leggi di più
Jeg har handlet med Camette i over 30 år, og deres produkter er blandt de bedste på markedet, og til overkommenlige priser. Bedste service og hurtig levering. Mogens Garbenfeldt
Jeg har været vældig tilfreds med god kundeservice- og det er nemt at bestille varer, foruden hurtig levering Venlig hilsen Nete Mynte Persson
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Camette specialiserer vi os i naturprodukter samt helsekost, som i mange år har været brugt til at forbedre både sundhed, helbred og skønhed. Vores produktfilosofi er, at vi skal bruge friske ingredienser, fra naturens egent skattekammer – hvilket vi bestræber os stærkt på, både i vores egen produktion og når vi udvælger produkter til vores kunder. Vi samarbejder udelukkende med producenter, hvor høj kvalitet og naturlige ingredienser går hånd i hånd.
Lillebæltsvej 47, 6715, Esbjerg N, Danimarca
- camette@camette.dk
- www.camette.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hurtig levering og nogle lækre…
Hurtig levering og nogle lækre produkter, som jeg glæder mig til at "lære at kende " 😊
Meget venlige
Meget venlige, imødekomne og hjælpsomme, da jeg kontaktede Camette pr. telefon.
Noget besværligt at returnere varen, der skulle byttes.
Returlæbel vedlagt indkøbet ville være super.
Jeg fik den forkerte vare…
Hurtig levering af et godt produkt.
Alt klappede både ved telefonisk…
Alt klappede både ved telefonisk forespørgsel og ved levering.
Fin hjemmeside og hurtig levering.
Fin service ..fik købt en størrelse for…
Fin service ..fik købt en størrelse for lille og fik en større uden problemer ..👍🏾
perfekt service
meget hurtig levering
meget hurtig levering - den bestilte vare svarede til forventningerne.

Risposta di Camette ApS
Hurtig levering 🙌
Varerne er helt ok
Varerne er helt ok! Forsendelsen med GLS var problematisk, hvorfor jeg har har klaget til GLS.
Positiv oplevelse
Det har været en positiv oplevelse at handle som førstegangskunde hos Camette. Gode produkter og hurtig levering. Der vil jeg helt sikkert handle igen.
Hårnål i produkt fra Camette
Jeg fandt en hårnål i en bøtte med Gingo Biloba tabletter fra Camette - ret ulækkert!
Jeg gjorde firmaet opmærksom på, at jeg havde fundet den - og forventede nok, at de ville beklage dette - og så var det ude af verden.
I stedet for fik jeg et svar, hvor firmaet svarede...at de ikke mente, at jeg løj, MEN at det ikke kunne være sket hos dem, da pigerne bar hårnet.
Men da jeg ikke selv har puttet en hårnål i bøtten - er den så hoppet op i bøtten af sig selv?
I svaret fik jeg tilbudt en ny bøtte med 5 spørgsmålstegn efter.
Når de ikke mener, at det er sket hos dem, har jeg takket nej.
Det, jeg er utilfreds med er, at jeg nærmest bliver beskyldt for at være uærlig.
Perfekt .. både levering
Perfekt levering og produkt
Indenfor under et døgn fik jeg bestilt og leveret varen ⭐️🌟🌟🌟⭐️

Risposta di Camette ApS