Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitetsprodukter til en fair pris. Rimeligt hurtig forsendelse med GLS, så fint tilfreds. Tak for bolsjerne!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Memsa i fredags, hvor de oprettede mig som kunde med det samme og tog imod min bestilling over telefonen. Allerede mandag morgen stod der en stor levering handsker på adressen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god købsoplevelse hos Memsa 🙏🏻 Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, så det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe udvalg, høj kvalitet til rigtig gode priser. Storforbruger af sportsvaskemiddel. Her har de super produkter, som er billigere end andre.

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti per la pulizia
  2. Attrezzature e forniture ospedaliere
  3. Grossista di articoli per l'igiene
  4. Fornitore di apparecchiature mediche
  5. Grossista di prodotti farmaceutici
  6. Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro

Scritti dall'azienda

Hos Memsa Tylstrupvej 12, 9382 Tylstrup sætter vi en ære i at levere forbrugsvarer til nordjyske priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har alt fra slidstærke arbejdshandsker og effektivt rengøringsudstyr til solidt beskyttelsesudstyr og godt aftørringspapir. Vores prisgaranti sikrer, at du altid får de skarpeste priser, og med gratis fragt ved køb over 498 kr. bliver det ikke nemmere. Vi ved, at tiden er kostbar, så vores webshop er nem at finde rundt i, og vores produkter er altid lige ved hånden. Vores dedikerede kundeserviceteam, er altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vores kunder har givet os en flot 4.9-stjernet rating på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af. Det viser, at vi leverer den service og de produkter, som vores kunder forventer – og lidt til. Vi tror på, at en god handel starter med god service, og det kan du mærke, hver gang du handler hos os. Hos Memsa får du ikke bare produkter af høj kvalitet, men også en serviceoplevelse, der er lige så solid som vores nordjyske rødder. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde og sikre, at dine behov for forbrugsvarer bliver dækket hurtigt, effektivt og til de bedste priser. Vælg Memsa – din pålidelige partner i dagligdagen. Direkte telefonnummer - 61 333 009

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitetsprodukter til en fair pris

3 aprile 2026

Tak for anmeldelsen, Thomas 😊
Godt at høre, at både kvalitet og pris spiller – og at leveringen gik som den skulle.
Og selvfølgelig skulle der lidt bolsjer med 👍

Valutata 5 stelle su 5

Top kvalitet til gode priser

Kæmpe udvalg, høj kvalitet til rigtig gode priser.

26 marzo 2026

Tak for anmeldelsen, Jens 💪
Godt at høre, at både udvalg, kvalitet og priser rammer rigtigt.
Og fedt at vores sportsvaskemiddel spiller hos dig 👍

Ordentligt og hurtigt

Det var en enkel og velfungerende købsoplevelse. Der var hurtig levering, de rengøringsmidler jeg købte virker bare og så gav den personlige hilsen på ordreleveringen lige et afsluttende smil. Så fuldt ud tilfreds 😁

17 marzo 2026

Tak for de fine ord, Stine 😊
Dejligt at høre, at det hele spillede – både bestilling, levering og produkterne.
Og godt at den lille hilsen også gjorde sit 😁

Altid god betjening

Altid god betjening, skarpe priser og lynhurtig levering :-)

20 marzo 2026

Tak for de fine ord, Tina 😊
God betjening, skarpe priser og hurtig levering – det er lige præcis sådan, vi arbejder.
Tak fordi du handler hos os 👍

Valutata 1 stelle su 5

Havde købt nogle nitrilhandsker og…

Havde købt nogle nitrilhandsker og rengøringsmilder af egen fabrikant, som på ingen måde levede op til forventninger jeg havde og som sælger lovede, handsker går i stykker hele tiden, da jeg ringede og brokkede mig var sælgeren virkelig ubehøvlet og jeg finder ud af det ham der firamet!! jeg ved ikke hvad der er værst hans vare eller hans opførsel handler der aldrig igen!!!

10 febbraio 2026

Hej Bo,

Din anmeldelse undrer os en del.

Vi kan ikke finde nogen ordre, reklamation eller tidligere kontakt, der matcher det forløb, du beskriver. Derfor har vi heller ingen mulighed for at genkende den situation, du omtaler.

Du skriver samtidig, at du har talt med en sælger og endda med ejeren af firmaet. Jeg er selv ejer af Memsa, og jeg har aldrig haft en sådan dialog med en kunde, som den du beskriver. Hvis en kunde oplever et problem med et produkt, håndterer vi/jeg det altid ordentligt og professionelt.

Hvis der reelt er tale om en handel hos os, vil jeg meget gerne bede dig kontakte os direkte med ordreoplysninger eller firmanavn, så vi kan få undersøgt sagen. Som det står nu, kan vi desværre ikke genkende noget i din beskrivelse.

Du er velkommen til at kontakte os på Kundeservice@memsa.dk
eller 72 46 1000, så vi kan få klarhed over sagen.

Ejer, Memsa.dk

Kan varmt anbefales

5 stjerner til Memsa. Altid hurtig levering, kundeservice er lette at få fat i, er super venlige og giver hurtigt svar👍

2 marzo 2026

Tusind tak for de 5 stjerner, Ulla 😊
Dejligt at høre, at både levering og kundeservice lever op til forventningerne.
Vi gør os umage for at være til at få fat i og få tingene til at køre hurtigt.

Tak for anbefalingen!

Valutata 5 stelle su 5

Super overskuelig hjemmeside og dejlig…

Super overskuelig hjemmeside og dejlig hurtig levering - intet at klage over - KØB KØB KØB bare hos dem, det kommer jeg i hvert fald til igen:-)

27 febbraio 2026

Tusind tak for de flotte ord, Line 😊
Dejligt at høre, at både hjemmesiden og leveringen spillede.
Og tak for anbefalingen – vi står klar igen næste gang.

5 STJERNER ⭐⭐⭐⭐⭐

Hurtigt, effektivt og helt som aftalt – og kvaliteten lever fuldt op til forventningerne.

Kan klart anbefales!

God uge herfra
Mvh Thomas

16 febbraio 2026

Tusind tak for de 5 stjerner, Thomas 💪
Det er præcis sådan, det skal fungere – hurtigt, effektivt og som aftalt.
Dejligt at høre, at både levering og kvalitet lever op til forventningerne.

Tak for anbefalingen, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god købsoplevelse hos Memsa 🙏🏻

Rigtig god købsoplevelse hos Memsa 🙏🏻

Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, så det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfølgelig også er et stort plus. Kæmpe anbefaling herfra!

13 febbraio 2026

Tusind tak for anmeldelsen, Oscar 🙏
Dejligt at høre, at både levering, pakning og pris spillede, som det skulle.
Og ekstra fedt med anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Rimelig hurtig levering.

Rimelig hurtig levering.
En venlig hilsen på følgesedlen, med ønsket om en god dag, fik mit smil frem.
Tak

12 febbraio 2026

Tak for de fine ord, Helene 😊
Vi skriver altid en lille hilsen med – det er rart at høre, den blev taget godt imod.
Og tak fordi du handlede hos os.

Valutata 5 stelle su 5

De havde skrevet en hilsen med…

De havde skrevet en hilsen med håndskrift.
Det var venligt gjort :-)
Fik leveret varene kort efter bestilling.

3 febbraio 2026

Tak for de fine ord, Sune 😊
Vi skriver altid en lille hilsen med – det synes vi hører sig til.
Godt at høre, at det blev lagt mærke til.

Gode produkter

God hurtig service, samt et godt produkt, skoovertræk i super kvalitet 😊👍🏻

12 gennaio 2026

Tusind tak for anmeldelsen, Anne Lise 🙏
Dejligt at høre, at både servicen og skoovertrækkene levede op til forventningerne 😊👍🏻
Tak fordi du handler hos os!

Valutata 3 stelle su 5

Det er i orden men gå lang vej for…

Det er i orden men gå lang vej for henter pakken, så bestil Taxi pga.. sne og isglat jævn.

6 gennaio 2026

Hej Carsten,

Som du også selv skriver, så fungerede produktet som forventet. Den del er vi selvfølgelig glade for.

Den udfordring, du beskriver med afhentning, skyldes dog, at GLS forsøgte levering på adressen, men konstaterede, at der ikke var nogen hjemme. Derfor blev pakken automatisk sendt til nærmeste pakkeshop, hvilket er standard hos transportøren.

Vi har afsendt ordren korrekt og til tiden, præcis som bestilt. Derfor er det lidt ærgerligt, at den del af oplevelsen – som ligger uden for vores kontrol – trækker den samlede vurdering ned.

Tak for feedbacken og fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 5 stelle su 5

Tak Memsa for en god handle oplevelse…

Tak Memsa for en god handle oplevelse 🙏🏻 produktet var ansvarlig pakket og kom hurtigt frem efter bestilling og så var det billigere at handle hos jer frem for producenten. God anbefaling fra piercing hos M Bjerringbro 👍😁

9 gennaio 2026

Tusind tak for den fine anmeldelse, Marlene 🙏
Dejligt at høre, at både levering, pakning og prisen spillede – og fedt med anbefalingen fra M Bjerringbro 👍😁
Tak fordi du handler hos os!

Brugt kasse

Dejligt at I genbruger brugt emballage ingen fejl på varer

25 dicembre 2025

Tak for de 5 stjerner 👍
Dejligt at høre, at alt var i orden – og fedt at genbrug bliver taget godt imod.
Tak for tilbagemeldingen 😊

Valutata 5 stelle su 5

hurtig levering og prisen var 1,600kr…

hurtig levering og prisen var 1,600kr billigere for det samme produkt.fra samme producent og samme mængde.

9 dicembre 2025

Tak for anmeldelsen, Finn 👍
Fedt at høre, at leveringen var hurtig – og ja, vi prøver at holde priserne skarpe uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Samme produkt, samme mængde – bare til en bedre pris 💪

Hurtig og imodkommende

Fantastisk service ud over forventning

28 novembre 2025

Risposta di Memsa

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mladenka! Det betyder virkelig meget. Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og imødekommende service – vi gør os umage hver eneste dag. Du er altid velkommen hos os igen 😊 vh. Mathias

Rigtig gode produkter

Super gode rengørings produkter! Elsker deres mug og skimmel fjerner 👍🏼

18 novembre 2025

Tusind tak, Line! 🙏
Hvor er det fedt at høre, at du er glad for vores produkter — og især mug- og skimmelfjerneren 👍🏼
Det betyder virkelig meget!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più