Cafekraemmerhuset Recensioni 6

3,4

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Verden dårligste is til vanvittig høj pris!

Verden dårligste is! De er fortyndet med vand og smager forfærdeligt og smager slet ikke af softice og en lille softice til 60kr er ikke større end en lille flødebolle. Virkelig virkelig ikke pengene værd! Synes ærligt de burde være flove over at tage så mange penge for et produkt der er SÅ ringe!!! Jeg kommer aldrig tilbage! Men vil varmt anbefale is butikken på haven - gode priser og meget for pengene.

9 luglio 2025

Tyndeste “ softice “ vi har fået.

Café kræmmerhuset i Ebeltoft Vi er ikke i tvivl om at deres softice var fortyndet med vand lørdag d. 10 - 05. Dårligste og tyndeste softice vi længe har fået og det til trods for prisen. Lille “ softice “ med skum = 45 kr. smed den også i affalds spand oppe ad gaden.
Dette var 10 - 5 - 25`

10 maggio 2025

Bliv væk fra dette forfærdelige sted

Bliv væk fra dette forfærdelige sted, som truer deres kunder og behandler dem utrolig nedladende.

Vi spurgte pænt, om der var 6 stole til udendørsservering. Vi blev mødt af en dame (angiveligt restaurantchefen), som talte i telefon og var utrolig uforskammet og kort for hovedet. Hun gjorde decideret grin med os. På den baggrund skrev jeg en anmeldelse om min oplevelse på Facebook.
Dagen efter blev jeg opsøgt på min arbejdsplads af Caféejer Henrik Søgaard Laursen, som truede mig og vil skrive en dårlig omtale om min arbejdsplads, hvor jeg er ansat(???). Det resulterer i, at min arbejdsgiver bliver inddraget og Henrik Søgaard Laursen bliver politianmeldt for chikane på mit arbejdsplads.

Det er fuldstændig utilstedelig opførsel at ringe til kundens arbejdsplads og true kunden gennem 9 opkald, fordi man har skrevet en dårlig anmeldelse. Har I dog ingen sans for hvad I kan tillade jer eller hvordan man driver en Café!
Selvfølgelig må man skrive en dårlig anmeldelse, når man oplever en sådan behandling.

23 giugno 2024

Super lækker mad

Super lækker mad. Vi fik leveret vores mad på bare 35 minutter direkte til vores feriehus af en smilende dame. Store portioner og frisk lavet. God kvalitet for prisen.

11 ottobre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito