Virker sindssygt godt, og levering tog kun 3 dage, virkelig venlig kundeservice med hurtig respons!
Har bestilt ginseng piller igen efter jeg ikke fik dem sidste gang. Helt anden emballage hvor alt står på kinesisk. Bare billige piller købt fra nettet som de sælgere videre dyrt.
Super fedt produkt, det virkede som reklameret, tog 10kg på klart anbefalet!
Tog 10kg på en måned, jeg har aldrig haft appetit som når jeg tager deres supplement!!!
We are committed to delivering high-quality service and a reliable experience for every customer. Transparency, accountability, and continuous improvement are central to how we operate. We value all feedback shared here on Trustpilot, as it helps us refine our processes and better serve our customers. Whether the experience is positive or highlights areas to improve, every review is taken seriously and reviewed by our team.
Germania
- contact@purelabs.pro
- purelabs.pro
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
alvorlige konsekvenser ved indtag
Jeg købte ginseng i god tro om at det var et almindeligt og sikkert kosttilskud. Jeg har udviklet alvorlige bivirkninger.
Jeg har fået måneansigt, oppustet mave, hårtab, ændringer i mine stofskiftetal (TSH og t4) og nedsat binyrebark. Efter nærmere undersøgelse fandt jeg ud af at produktet indeholder eller minder om de såkaldte kianpi ginseng piller, som tidligere er advaret mod pga. skjulte lægemiddelstoffer.
Jeg stoppede med pillerne for 6 dage siden, men har stadig kraftige symptomer og har det meget dårligt.
Jeg føler mig vildledt og bekymret over hvad jeg egentlig har indtaget.
Jeg købte jeres produkt i god tro men min oplevelse har haft alvorlige konsekvenser for mit helbred. Jeg kan på INGEN MÅDE anbefale at købe kosttilskud fra denne hjemmeside.
Jeg har også valgt at indberette sagen til Fødevarestyrelsen.
Hold jer væk fra dem
Lad være og køb fra dem i få jeres vare et par gange også få i ikke noget, jeg kan se at de har ændrede deres side, og deres dårlige anmeldelser
Jeg har stadig ikke fået refunderet mine penge fra dem endu, og de svare ikke på deres mail!
Hold jer lang væk fra dem, pillerne kan i købe fra ebay
Er rigtig glad for mit køb hos Purelabs!
Gode produkter
God anbefaling herfra
God anbefaling herfra, super venlige og fede produkter med hurtig levering
Virker sindssygt godt
Meget virkningsfulde til den pris😍
Meget virkningsfulde til den pris😍
Jeg tog 14 kg på, på 2 måneder.
Er virkelig glad for produktet det har…
Er virkelig glad for produktet det har hjulpet mig utroligt meget!
Super gode produkter kan klart…
Super gode produkter kan klart anbefales og hurtig fragt
Meget effektive
Jeg har taget Purelabs-piller i halvandet år, og de virker virkelig godt for mig. Jeg har taget på på en god måde, og jeg har kun haft gode oplevelser med dem. De er nemme at tage, og jeg kan mærke en forskel på både krop og energi. Kan helt klart anbefales, hvis man gerne vil tage på på en nem måde. :)
Jeg har bestilt min anden ordre nu fra…
Jeg har bestilt min anden ordre nu fra Purelabs, jeg er utrolig glad for mit køb! Og weight gainer pillerne har en virkelig god effekt!
Smertefri oplevelse og produkt i super…
Smertefri oplevelse og produkt i super god kvalitet
Tusind tak for et rigtig godt produkt 🌸…
Tusind tak for et rigtig godt produkt 🌸 Pillerne har virkelig virket for mig, og jeg er meget tilfreds.