Vi er netop kommet hjem efter at have fået en rigtig dejlig brunch hos Café Cire’. Alt var lækkert og veltillavet, også meget fin friskpresset juice. Vi kommet helt sikkert tilbage/ Steen

Virkelig elendig brunch. Kæmpe portion røræg, men kun et lille bitte stykke bacon. Den billigste skinke fra netto, friture tør stegte rosti, tør pandekage, selv druknet i sirup, var den uspiselig, lig... Leggi di più

Efter for anden gang at have haft en dårlig oplevelse af caféens mad og service, besluttede vi i går kke at komme igen. Vi havde på forhånd bestilt bord, men måtte efter en halv time selv henvende os... Leggi di più

Unge medarbejdere, det render rundt som høns uden hoved. Pinligt. Pjatter rundt og og ignorerer kunder. Især den meget høje blonde gut, i går til brunch d. 4 august. Fylder ikke op i brunch-buffeten,... Leggi di più

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Maden var OK, men

Maden var OK, men jeg bryder mig ikke om at man skal skanne menukortet og selv bestille. Det er dårlig stil og signalere at tjenerne ikke aner en hujende fis om menu og drikkevarer og/eller at stedet er ligeglad med at hygge om og vejlede. Man bliver degraderet fra gæster til kunder der bare skal fodres!

22 settembre 2022

I bør få ny ansvarlig tjener

Besøgte cire fredag 2.9
Skulle have kaffe og kage 9 personer
En super arrogant tjener betjente vores bord. Lettere irriteret. (Høj mørkhåret mand)
Vores bestilling tog rum tid og kom alligevel helt forkert og for meget..
den søde pige der serverede for os - undskyldte og var super sød og nærværende.
Ds jeg skulle betale henvendte jeg mig i baren / da det i længere tid havde været umuligt at finde en tjener ..
Spurgte den høje herre om hjælp som affejede mig - han var igang med at betjene hans venner ..
Den søde unge pige kom endnu en gsng til undsætning og
Hjalp mig hurtigt med at få betalt.
Hvorefter hun modtog en skideballe.. af den høje herre fordi hun modtog min betaling..
Fik ikke hendes navn - men ku jeg tilbød
Jeg hende selv andet arbejde..
Mage til klovn af en leder skal man lede længe efter

4 settembre 2022

Forfærdelig oplevelse.

Fuldstændig forfærdelig oplevelse på Cafe Cire. Uduelige tjenere, der ikke fatter noget en brik af hvad service betyder. Efter gentagende henvendelser til personalet om at samtlige retter i buffeten, der angiveligt skulle være varme, var iskolde, måtte vi alligevel betale den fulde regning til trods for, at vi intet fik at spise - hvilket tjenerne var klare over. Uspiselig mad. Føj.

27 agosto 2022

I aften var ikke en god oplevelse

Har spist der rigtig mange gange, men i dag var min burger tør og kedelig helt uden smag pomfritter var virkelig sprøde men tørre. Det var en stor skuffelse.
Det skal siges at der ikke var mange gæster så der burde være tid til at lave maden bedre. Fik 15% rabat
Og tilbudt anden ret, men da min mand var ved at have spist sin mad sagde jeg nej tak

12 giugno 2022

Hyggeligt sted med god betjening

Der gik lidt koks i bestillingen,men det løste sig og vi fik til sidst en lækker okseburger og 2 stykker virkelig flot anrettet smørrebrød. Det bedste var dog betjeningen af stedets medarbejder Siri. Hun var enormt høflig, personlig og kundeorienteret. Vi kommer helt klart igen :-)

20 maggio 2022

Spiste brunch på Cire i dag og den…

Spiste brunch på Cire i dag og den brunch var på ingen måde blevet udviklet siden jeg sidst var der i ca. 2012 🙈
Super kedelig, tør røræg, kedeligt og tørt brød og ikke fyldt op trods en del personale. En stjerne for siddeplads i solen.

8 maggio 2022

Dårlig opplevelse!

Vi har besøkt Ciré mange ganger tidligere; vi har bodd i området i ti år. Nu kommer vi bare sporadisk - og dagens besøk blir definitivt det siste: Dårlig service og arrogant tjener. Vi venter altfor lenge på tjeneren og generes av altfor høy musikk. Man kan nærmest ikke høre ens egne tanker og det er helt umulig å føre en samtale over bordet. Jeg påpeker dette og musikken dempes litt - men skrus voldsomt opp igjen etter noen minutter. Dette påpeker jeg igjen og får kun til svar at det er andre som gjerne vil ha høy musikk. Vi ser ingen som henvender seg til personalet og ber om dette. Tilslutt oppgir vi det hele og forlater caféen. Vi kommer ikke tilbake.

PS altfor mange fluer i lokalet, og toiletter er ikke rene. Der har hængt et billede med ødelagt glas/glasskår læææænge på det ene toilet.PPS heldigvis fik vi god kaffe på Fy og Bi-caféen ved siden av.

15 dicembre 2021

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Maden var der overhovedet som i overhovedet ikke kræset det mindste om. Tjenerne var søde. Men ingen spurgte om alt var okay hos os og det kan jeg egentlig godt forstå.

15 novembre 2021

Ringe service

Vi ankom, og gik selv ind og fik en tjener til at henvende dig til vores udendørs bord. Der var ikke vanvittigt travlt. Der går noget tid, så kommer tjeneren og giver os menukort. Vi finder, hvad vi skal have, og så venter vi. Og, vi venter. Til sidst var der gået 15 minutter, og så gad vi ikke at vente længere, så vi pakkede vores ting og skred.
Livet er for kort til den slags.

7 ottobre 2021

Hvis bare man kunne give 0 stjerner

Hvis bare man kunne give 0 stjerner. Det er den dårligste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft.

Tre venner og jeg ankommer en fredag aften. Efter at have siddet 10 min må vi bede om menu kortet. Efter at have siddet 20 min yderligere må vi igen bede om at få lov til at bestille. Efter at have siddet 40 minutter kommer maden før drikkevarerne. Vi må selv gå ind flere gange og bede om at få vores drikkevarer, men ender med at vente yderligere 10 min på det. Værste service!
Maden var værre. Jeg får deres svar på quesadilla, som var en købepandekage med opvarmet frossent kylling og en klat ost. Jeg tog en bid og sendte den tilbage, tjeneren spurgte ikke hvorfor. Min veninde fik risotto med samme købe kylling og ikke risotto ris. Drengene fik en bøf, der var lidt mere spiselig. Jeg var nødt til at gå fra stedet og finde en durum mens mine venner blev og spiste. Jeg valgte ikke at tage tilbage, fordi jeg var så ked og skuffet over dårlig behandling. Jeg vil tilføje at drinks smagte af vand og min kammerat bestilte en IPA som bestemt ikke var en IPA.
Mine søde venner blev og bestilte flere drikkevarer, som de efter 20 min måtte gå ind og bede om. De kom aldrig med drikkevarerne.
De nuværende ejere af Ciré må leve højt på stedets navn og anciennitet, men Gud hvor jeg glæder mig til i lukker, så pladsen kan optages af nogle som ren faktisk kan drive et nogenlunde sted på den fine adresse. Jeg tror mange menneskers ‘tur i byen’ er blevet ødelagt af et besøg på Ciré.

24 settembre 2021

Kan IKKE anbefales.

Kan IKKE anbefales! 75,00 kr. for et MEGET trist stykke såkaldt smørrebrød. “Smørrebrødet” var på størrelse med en 1/2 skive trist rugbrød, den mindste rødspætte jeg har set, og oversprøjtet med remoulade. Kedelig kedelig oplevelse, tarveligt dyrt, og der var på ingen måde kræset for maden. En cæsar salat som på ingen måde kunne mætte selv et barn. Alt alt for lille portion til prisen. Vi skulle selv tilkalde tjeneren - slap service. Det gør vi ikke igen, desværre.

5 settembre 2021

intet sigende brunch

For det første er det dyr brunch. man kan vælge 3-5-eller 7 ting til en fast pris. Dvs. hvis du har bestilt scramble æg, som i øvrigt var smagsløs , ja så er det kun det du får. tomat/agurk er 2-3 ting osv. sidste gan g jeg kommer der.

15 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito