Vi er netop kommet hjem efter at have fået en rigtig dejlig brunch hos Café Cire’. Alt var lækkert og veltillavet, også meget fin friskpresset juice. Vi kommet helt sikkert tilbage/ Steen

Virkelig elendig brunch. Kæmpe portion røræg, men kun et lille bitte stykke bacon. Den billigste skinke fra netto, friture tør stegte rosti, tør pandekage, selv druknet i sirup, var den uspiselig, lig... Leggi di più

Efter for anden gang at have haft en dårlig oplevelse af caféens mad og service, besluttede vi i går kke at komme igen. Vi havde på forhånd bestilt bord, men måtte efter en halv time selv henvende os... Leggi di più

Unge medarbejdere, det render rundt som høns uden hoved. Pinligt. Pjatter rundt og og ignorerer kunder. Især den meget høje blonde gut, i går til brunch d. 4 august. Fylder ikke op i brunch-buffeten,... Leggi di più

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Virkelig dyrt og kedeligt

Besøgte cafe Cire med en veninde og så frem til et godt måltid. Vi bestilte en okseburger og en kyllingeburger samt to 1664 Blanc øl. Vores øl kom hurtigt nok men det kolde øl blev serveret i varme glas.? Begge vores burgere var vildt kedelige med tørre boller og næsten intet fyld i.? Lidt salatblade, lidt syltede agurk og lidt syltede rødløg! Det var det hele! Vi måtte spørge om ketchup for at få det til at glide ned. Dertil en lille kop pommes, som heller ikke gjorde indtryk. Vi blev heldigvis heller ikke spurgt om maden var god, af tjeneren.
Ikke et sted vi kommer igen.

9 febbraio 2024

Fantastisk personale

Vi holdte dåb, og fik over etagen for os selv, med brunch.
Der var et fantastisk personale! De kom op fyldte mad og juice op løbende, og sørgede endda for at serverer vores egen medbragte kage, som også kunne stå i deres køleskab fra dagen før.
Helt klart anbefalelsesværdigt til et event.

3 febbraio 2024

Ikke et besøg værd

Ubehøvlet personale(ung dame) da hun slog regning ind på et anden bord end vores. Gjort det til en diskussion
Latte var udrikkelig. Vi fik bord ude i udestuen, hvor der var så kold, at alle gæsterne sad med jakker.
Der var nusset i cafen. Kan ikke anbefales

7 gennaio 2024

vi var idag til brunch kl 11

vi var idag til brunch kl 11. 5 personer. deres fortolkning af brunch er ikke min opfattelse af brunch (og det er den rigtige) forsmurte rugbrødsmadder ( WHAT ) doven betjening, vi sad en time efter vi havde spist og ligeså længe kiggede vi på vores tomme tallerkner som ikke blev taget, en trist omgang, vi kommer selvfølgelig ikke igen. R.I.P. Cire

26 novembre 2023

Uprofeessionelt personalen og dårlig…

Uprofeessionelt personalen og dårlig betjening. Vi var (14 personer i selvskab), vi fik maden i omgange.
Har aldrig oplevet så ringe mad, jeg bestilte et stykke smörrebröd med fiskfilé,som svömmede i fedt på brödet, der var sparet på salat og remolade, det gik ikke at få öje på.
Dårlig mad til dyre penge.
Jeg kommer ikke der mere.

5 novembre 2023

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt!
Vi fik en tør og gammelt smagende pandekage med kedelig købe-kylling.
Det skal dog diges, at vi uden bøvl fik en ny - som var marginalt mere frisk.

3 novembre 2023

Har før været her hvor oplevelsen ikke…

Har før været her hvor oplevelsen ikke var optimal, men lagde så vejen forbi i dag med en ven. Vi fik 2 latte og så spurgte jeg om vi kunne bestille 2 ostemadder. Ind kom to KÆMPE ostemadder på ristet rugbrød med masser af grøn salat og en ost der smagte af noget. ☺️ Betjeningen var sød og opmærksom. Så i dag 5 flotte stjerner herfra 🥰

13 ottobre 2023

Det er et meget hyggelig sted

Det er et meget hyggelig sted, jeg har holdt fødselsdag 1-10.23
Vi var 9 personer til Bruuns og vi var meget tilfreds med både mad og betjening
Tak til stedet for en fin oplevelse
Kommer gerne igen
Bjarne👍😃

1 ottobre 2023

Uprofessionelt både i køkkenet og personalet

Vi var to afsted idag, hvor vi bestilte Croque Madame. Aldrig har jeg oplevet så ringe mad. Det havde INTET at gøre med en Croque Madame at gøre. Den havde aldrig set skyggen af en varm pande med smør, ostesovs eller Dijon sennep.
Istedet fik vi serveret to stykker toastbrød, som aldrig havde mødt en varm pande med smeltet smør, på det triste toastbrød lå skinke og smeltet ost og prikken over i’et var et halv koldt spejleæg. Ingen smag overhovedet, alt sammen noget som kunne være købt i Netto … kedeligt kedeligt…
Hvis man ikke ved hvad en Croque Madame er så skal man fjerne det fra menu kortet, det er jo ren til grin.

Personalet var uopmærksomme og stod alle inde i baren og snakkede.
Det er ikke værd at lægge sine penge hos Café Cire i Valby…..
Jeg kommer aldrig der mere.

16 settembre 2023

Pris og madkvalitet hænger ikke sammen

Vi fandt caféen på nettet. Pariserbøf skulle bl.a koste 135 kr. Da vi kommer koster en pariserbøf 189 kr. Personalet undskylder, at det ikke er rettet på hjemmesiden. Denne pris var åbenbart også meget gammel.
Generelt var kvaliteten maden ikke svarende til prisen. 189 kr. for en pariserbøf. Så må man forvente en flot og lækker pariserbøf. Og det var bare lidt kedeligt.

30 luglio 2023

Hvor blev personalet af??

Maden var ikke i særklasse, men ok. Tjenerne var flinke og smilende - når de altså var til stede. Og det er lige præcis problemet.

Vi måtte rejse os 6-7 gange for at bestille drikkevarer i løbet af aftenen. Det er dårlig service, og vi (10 personer) gider ikke kommer der mere.

Og så er det jo dårligt for forretningen, når man ikke gider at sælge sine varer. Hvis tjenerne havde kigget forbi vores bord hver halve time, havde vi købt for 1000-1500 mere.
Vi gav derfor heller ingen drikkepenge.

11 maggio 2023

Desværre kan man ikke give 0 ⭐

Desværre kan man ikke give 0 ⭐
Har haft den værste oplevelse nogensinde på en café.
Vi er en større gruppe på ca 20 mennesker, der har besøgt Ciré gennem flere år.
Men den her gang var en virkelig trist oplevelse.
Efter at have forladt stedet ved lukketid, står vi 4 mennesker og tager afsked i kanten af fortovet. Ud af ingenting kommer Frederik ud fra Ciré og beder os bestemt om at forlade området, da det er privat område og caféen er lukket.
Vi er alle over 50, generer ikke nogen og står ikke i vejen for passage til eller fra indgangen.
Det kommer til diskussion om man må stå det ene eller andet sted, hvilket er temmelig komisk.
Det tragiske er, at Frederik ikke - mig bekendt - er ansat i Ciré, hvorfor det opfattes som en unødig provokation af gæsterne, der alligevel er på vej hjem. Jeg håber meget, at ejeren vil tage hånd om Frederik, da det ellers er sidste gang, at vi har besøgt Ciré.

3 marzo 2023

Værste cafeoplevelse

Værste cafeoplevelse! Vi havde allerede en dårlig fornemmelse da toiletterne var beskidte og slidte og ulækre, men det var koldt udenfor og maden var dyr så vi tænkte at det var i det mindste god mad! MEN det var det bestemt ikke! Risottoen var grå, slimet og med præfabrikeret kylling og Chili con carnen var tynd som en suppe og serveret uæstetisk med fem henkastet chips! Vi var chokeret! Og ærger os over at vi ikke fulgte vores første indskydelse og var gået et andet sted hen! En uacceptabel oplevelse!

7 febbraio 2023

En virkelig dårlig madoplevelse

Vi kunne desværre ikke få bord på Wokshop, som ligger på Valby Langgade. Og valgte derfor at krydse gaden og gå ind på den rummelige café overfor. Det skulle vi aldrig have gjort

Vi bestilte 6 forskellige retter fra kortet og kun 1 var glad. Den var en salat. Og det er som bekendt svært at få en salat til at fremstå dårligt. Det siger noget om niveauet. De andre retter var uden smag, kedeligt anrettet og kylling i 2 af retterne smagte decideret dårligt. Det smagte som var det optøet kyllingepålæg, der var var opvarmet til middelvarme og smidt i retten.Ikke nogen fornøjelse.Dessert var af samme skuffe. Kedelig og tør.
Betjening var ok gennem aftenen. Men da vi betalte fremstod kvindelig tjener både flabet og irriteret. Det ødelagde fuldstændig vores indtryk af aftenen. En ting er helt sikkert. Vi kommer aldrig igen!

Det må kunne gøres bedre! Prisniveau er højt for kedelig cafemad. Vi savner gode smagsoplevelser, kreativitet og ambitioner
Slet ikke et niveau der kan bruges til noget. Vi bor i byen og bruger ofte byens mange spisesteder. Men sjældent er vi blevet så skuffede. Vi kan kun komme med en anbefaling om at bruge bedre råvarer, I skal kassere jeres mad hvis det fremstår tørt og dårligt tilberedt og tænk på at give jeres kunder en god madoplevelse. Jeres priser og kvalitet hænger slet ikke sammen. Jeg vil ikke anbefale jeres mad til nogen. Ikke engang hvis jeg fik det gratis. Det må I simpelthen kunne gøre bedre.

18 gennaio 2023

Er i der Valby?? I kan gøre det bedre!

Jeg havde en super dårlig oplevelse.
Kyllingen i min pasta smagte som optøet kyllingepålæg, fra Aldi som var gået over dato. Nachos samt quesidillas var tørre og MEGET lille portion. min pink lemonade smagte udelukkende af danskvand, men kostede det dobbelte. Yder mere var kvinden der betjente os yderst flabet.
I skal ikke regne med at se mig igen!

18 gennaio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito