Överträffade förväntningarna – mycket nöjd!
Jag anlitade Arne för K-ritningar, konstruktionsberäkningar samt arkitektoniska visualiseringar (3D-perspektiv) till min utbyggnad och är supernöjd med hela processen.
Ritningarna var tydliga, genomarbetade och av hög kvalitet. Det som verkligen stack ut var att Arne även erbjöd sig att ta fram kompletterande vyer vid behov för att förtydliga, även om det i slutändan knappt behövdes då allt var så pass tydligt från början.
Projektet kunde startas direkt, vilket var väldigt viktigt för mig, och leveransen gick snabbt – helt i linje med mina förväntningar. Kommunikation fungerade också utmärkt; jag fick svar inom någon dag, ibland till och med på helger och röda dagar.
Arne bidrog dessutom med egna idéer och förbättringsförslag, samtidigt som han var lyhörd för mina egna önskemål. Utöver ritningarna hjälpte han även till med förslag på kontrollplan och situationsplan, vilket var ett stort plus.
Prismässigt var han dessutom det mest prisvärda alternativet jag jämförde med, och levererade ändå på en mycket hög nivå.
Kan varmt rekommendera Arne till alla som behöver hjälp med ritningar eller konstruktion!