L'azienda ha risposto
Laszlo valde att lämna projektet dagen innan vi skulle träffa kommunen. Upplever Larszlo som lynnig, icke kommunicerande och duktig säljare som värnar om sina kompisars plånböcker mer än kundens. Lar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Om LT Ingenjörsbyrå och våra konsulter LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter som alla har fokus på bygglovsprocessen. Vi hjälper dig med ditt byggprojekt hela vägen till inflyttning. Idag hjälper vi privatpersoner med - Bygglovsritningar - Konstruktionsritningar - Energiberäkning - Brandskyddsbeskrivning - VVS-ritningar - Färdigställandeskydd - 3D fotorenderingar
Drakegatan 10, 41250, Göteborg, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Lazlo har varit mycket hjälpsam att komma med förslag och kloka insikter i vårt kommande projekt och bygglovsansökan. Även varit flexibel i kommunikationen och omformning av ansökan för att ge oss så goda chanser som möjligt🙏 tack Lazlo!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Mycket hjälpsamma, både innan, under och efter uppdraget! Rekommenderar varmt!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Hade ett kort möte bokat för att stämma av inför kommande utbyggnad av huset. Information var saklig, jag upplever honom som mycket kunnig. Tyvärr verkar det som att vår detaljplan inte riktigt tillåter det vi vill göra. Nästa steg är att få någon form av bekräftelse från kommunen, går det vägen kommer jag att kontakta laszlo igen.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Larszlo är en duktig byggare på papperssidan och en duktig säljare

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Lazlo. Han har varit serviceinriktad, lätt att ha att göra med och levererade de handlingar vi var i behov av inför vår ombyggnation. Jag skulle gärna anlita Lazlo igen.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Har fått ett jättetrevligt bemötande och all tänkbar hjälp som jag som kund har efterfrågat för att uppfylla mina enskildas behov Mycket positiv upplevelse . En pålitlig firma som jag varmt vill rekommendera andra som står i byggplaner:)

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Väldigt seriöst och professionell! Hjälpsam och trevlig bemötande! Kan starkt rekommendera!!!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Extremt engagerad, noggrann, trevlig och professionell! Hjälpte mig från början till slut med allt ifrån ritningar till slutförande idag!
Rekommenderas verkligen!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Bra, tydlig information och ett jättefint resultat. Vi gjorde en bild av ett tänkt hus på en tomt vi ska sälja. Utifrån ett förslag från vår sida skapades en jättefin bild.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Tack Laszlo för god och professionell service.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Rekommenderar starkt. Laszlo är en kunnig och professionell person.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Fantastisk service! Personen var mycket kunnig och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Jag kände mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Stort tack Laszlo.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Jag har bara haft ett möte med Laszlo hittills, men det gav ett väldigt gott intryck. Han var lyhörd, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation. Det märktes att han verkligen utgick från mina behov och hade ett professionellt och engagerat förhållningssätt. Ser fram emot fortsatt kontakt och kan varmt rekommendera honom baserat på det intrycket!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Lazslo är väldigt kunnig inom all typ av renovering och lösningsorienterad med ett öga för vad som blir snyggast. Stark rekommendation att anlita honom till ditt nästa byggprojekt.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Lätt att komma i kontakt och kommer med förslag o tips.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
LT hjälpte oss med bygglovshandlingar .
Fick ett bra bemötande med snabbinsats och reviderade handlingar efter kommunens önskemål . Bra prisbild och professionella, rekommenderar starkt.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
LT ingenjörsbyrå professionellt företag och väldigt bra att jobba med.
Vi kan starkt rekommendera dem!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Fick snabb och professionell hjälp från Laszlo med mina frågor! Kommunen var väldigt diffusa i svaren medans Laszlo kunde ge mig konkreta svar och exempel!

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Laszlo har hjälpt mig med min husdröm och det som kändes jobbigt med bygglov m.m tog han tag i och fixade väldigt smidigt med bravur! Bra återkoppling och väldigt kunnig inom sitt område. Kommer alltid anlita honom för framtida projekt och kan starkt rekommendera.

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.