Valutata 1 stelle su 5

Laszlo valde att lämna projektet dagen innan vi skulle träffa kommunen. Upplever Larszlo som lynnig, icke kommunicerande och duktig säljare som värnar om sina kompisars plånböcker mer än kundens. Lar... Leggi di più

1. Consulente edile
  2. Architetto

Scritti dall'azienda

Om LT Ingenjörsbyrå och våra konsulter LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter som alla har fokus på bygglovsprocessen. Vi hjälper dig med ditt byggprojekt hela vägen till inflyttning. Idag hjälper vi privatpersoner med - Bygglovsritningar - Konstruktionsritningar - Energiberäkning - Brandskyddsbeskrivning - VVS-ritningar - Färdigställandeskydd - 3D fotorenderingar

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Mycket hjälpsam och kommunikativ

Lazlo har varit mycket hjälpsam att komma med förslag och kloka insikter i vårt kommande projekt och bygglovsansökan. Även varit flexibel i kommunikationen och omformning av ansökan för att ge oss så goda chanser som möjligt🙏 tack Lazlo!

24 ottobre 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack Mona 🙏 Det har varit ett nöje att få vara med på er resa och bidra med struktur och tydlighet i bygglovsprocessen.

Jag vet hur utmanande det kan kännas när man planerar sitt första projekt – därför känns det extra roligt att höra att ni upplevt samarbetet som hjälpsamt och flexibelt 💪

Önskar er all lycka i nästa steg, och tveka inte att höra av er om ni vill ha stöd genom upphandling eller byggstart – det är ofta där mycket kan vinnas i både tid och budget.

– Laszlo, Byggcoach på LT Ingenjörsbyrå

Mycket hjälpsamma

Mycket hjälpsamma, både innan, under och efter uppdraget! Rekommenderar varmt!

14 ottobre 2025

Tack så mycket, Love! 🙏
Det har varit ett nöje att få hjälpa till genom hela processen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Stort lycka till med nästa projekt – och du vet var vi finns om du behöver bollplank framöver! 💪

/Laszlo – LT Ingenjörsbyrå

Valutata 5 stelle su 5

Hade ett kort möte bokat för att stämma…

Hade ett kort möte bokat för att stämma av inför kommande utbyggnad av huset. Information var saklig, jag upplever honom som mycket kunnig. Tyvärr verkar det som att vår detaljplan inte riktigt tillåter det vi vill göra. Nästa steg är att få någon form av bekräftelse från kommunen, går det vägen kommer jag att kontakta laszlo igen.

8 ottobre 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack för mötet! Återkoppla till mig efter mötet med kommunen så hjälper jag dig vidare med tekniska handlingar!

Valutata 1 stelle su 5

Laszlo valde att lämna projektet

Larszlo är en duktig byggare på papperssidan och en duktig säljare

26 giugno 2025

Hej Karol,

Tack för din återkoppling.

Jag valde att lämna projektet efter att kommunikationen från din sida blivit oschysst och respektlös i våra meddelanden. Som kontrollansvarig (KA) har jag ansvar för att granska och följa upp byggprocessen – men inte för att lösa grundläggande missar som uppstått innan jag ens varit involverad i projektet.

I det här fallet valde du att lägga över ansvar på mig för delar av arbetet som låg helt utanför mitt uppdrag. När tonen i kommunikationen sedan blev olämplig valde jag, av respekt för både mig själv och min yrkesroll, att avsluta samarbetet. Jag meddelade detta skriftligt och erbjöd samtidigt full återbetalning, vilket också framgår av vår konversation.

Byggherren, Thomas Karlsson, har i efterhand kontaktat mig och bett om ursäkt för situationen och förklarat att missförståndet inte speglade honom som kund.

Jag önskar er båda lycka till med projektet framöver.

– Laszlo Toth, LT Ingenjörsbyrå AB

Nöjda kunder

Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Lazlo. Han har varit serviceinriktad, lätt att ha att göra med och levererade de handlingar vi var i behov av inför vår ombyggnation. Jag skulle gärna anlita Lazlo igen.

22 settembre 2025

Ida,
Stort tack för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa er med projektet! 🏠

Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med både samarbetet och handlingarna. Jag ser fram emot att få hjälpa er igen om det dyker upp fler byggplaner i framtiden!

/Laszlo

Valutata 5 stelle su 5

Har fått ett jättetrevligt bemötande …

Har fått ett jättetrevligt bemötande och all tänkbar hjälp som jag som kund har efterfrågat för att uppfylla mina enskildas behov Mycket positiv upplevelse . En pålitlig firma som jag varmt vill rekommendera andra som står i byggplaner:)

20 agosto 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Hej Ulf, stort tack för din fina recension 🙏 Vi blir verkligen glada över att höra att du känt dig trygg och fått den hjälp du behövt genom processen. Vårt mål är alltid att vara en pålitlig partner för privatpersoner som står inför sitt bygge – där varje steg känns tydligt och hanterbart.

Lycka till med dina byggplaner framåt, och tveka inte att höra av dig om du vill ha stöd i nästa steg. 🌟

/ Laszlo & teamet på LT Ingenjörsbyrå

Väldigt seriöst och professionell

Väldigt seriöst och professionell! Hjälpsam och trevlig bemötande! Kan starkt rekommendera!!!

2 luglio 2025

Tack så mycket för din fina recension, Marian! 🙌
Vi strävar alltid efter att göra byggprojekt så tydlig och trygg som möjligt – så det gläder oss verkligen att du uppskattade hjälpen. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer stöd i ditt projekt framöver!

/Laszlo Toth

Rekommenderas varmt!

Extremt engagerad, noggrann, trevlig och professionell! Hjälpte mig från början till slut med allt ifrån ritningar till slutförande idag!
Rekommenderas verkligen!

14 maggio 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Stort tack Jim för dina fina ord – det betyder verkligen mycket!
Att få vara med dig hela vägen från första idé till sista ritning och färdigt resultat har varit både roligt och givande. Jag är glad att du kände dig trygg genom hela processen – det är precis så jag vill att det ska vara när man bygger sitt drömprojekt.

Tack för förtroendet och varmt lycka till framöver!

/ Laszlo – din ByggCoach hela vägen

Bra upplevelse

Bra, tydlig information och ett jättefint resultat. Vi gjorde en bild av ett tänkt hus på en tomt vi ska sälja. Utifrån ett förslag från vår sida skapades en jättefin bild.

5 maggio 2025

Hej Daniel,
Stort tack för din fina recension! Det var ett nöje att hjälpa er visualisera potentialen på tomten inför försäljningen. Vi är glada att ni blev nöjda med både informationen och bilden – det gör verkligen skillnad att kunna visa vad som går att bygga. Lycka till med försäljningen, och hör gärna av er igen om vi kan bistå med något mer framöver!

Toppen

Toppen! Tillgängliga och hjälpsamma!

14 aprile 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack för det fina omdömmet! Hör av dig om du har några fler frågor eller funderingar framåt med dina pågående projekt!

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med min upplevelse

Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Tack Laszlo för god och professionell service.

10 aprile 2025

Hej Mohammed,
Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med upplevelsen och vår service. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt. Laszlo är en kunnig och professionell person.

15 aprile 2025

Hej Ali,
Stort tack för dina värmande ord! Det gläder mig att du uppskattade både min kunskap och mitt sätt att arbeta. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig genom processen – och kul att vi kunde reda ut alla frågetecken snabbt och smidigt. Hoppas allt flyter på som det ska!

Fantastisk service

Fantastisk service! Personen var mycket kunnig och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Jag kände mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Stort tack Laszlo.

17 aprile 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack Hasan, Det kan uppstå många frågor under ett byggprojekt och jag finns här för att hjälpa dig reda ut alla frågetecken. När du har korrekt information kan vi ta rätt beslut för att driva projektet framåt! Lycka till med ert projekt!

Imponerande första intryck

Jag har bara haft ett möte med Laszlo hittills, men det gav ett väldigt gott intryck. Han var lyhörd, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation. Det märktes att han verkligen utgick från mina behov och hade ett professionellt och engagerat förhållningssätt. Ser fram emot fortsatt kontakt och kan varmt rekommendera honom baserat på det intrycket!

27 marzo 2025

Tack så mycket för de fina orden, Fatlum! 🙏
Det gläder mig verkligen att du upplevde vårt första möte som lyhört, tydligt och engagerat – det är precis den känslan jag vill förmedla. Jag ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig och bidra till att ditt projekt blir tryggt, smart och framgångsrikt.

Renoveringsprojekt

Lazslo är väldigt kunnig inom all typ av renovering och lösningsorienterad med ett öga för vad som blir snyggast. Stark rekommendation att anlita honom till ditt nästa byggprojekt.

17 marzo 2025

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tusen tack Caroline för de fina orden! 🙏 Det har varit ett nöje att få vara med som byggcoach både i planeringen och under projektets gång. Extra kul att kunna bidra med tekniska lösningar längs vägen så att slutresultatet blev både snyggt och funktionellt!

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att komma i kontakt och kommer med…

Lätt att komma i kontakt och kommer med förslag o tips.

10 dicembre 2024

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack så mycket, Soheila, för din fina feedback! Vi är glada att höra att du tycker det är lätt att komma i kontakt med oss och att vi kan bidra med förslag och tips.

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder med smidiga och professionella lösningar, särskilt när det gäller projekt som förhandsbesked och avstyckning av tomt. Att skapa rätt förutsättningar för att bygga fler villor eller utveckla fastigheter är något vi brinner för, och vi är glada att kunna vara en del av din resa.

Om du har fler frågor kring processen för förhandsbesked, avstyckning eller andra bygglovsfrågor, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till!

Laszlo på LT Ingenjörsbyrå

Valutata 5 stelle su 5

LT hjälpte oss med bygglovshandlingar .

LT hjälpte oss med bygglovshandlingar .
Fick ett bra bemötande med snabbinsats och reviderade handlingar efter kommunens önskemål . Bra prisbild och professionella, rekommenderar starkt.

5 novembre 2024

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack så mycket, DP, för ditt fina omdöme och för att du valde oss för att ta fram era bygglovsritningar!

Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och professionell hjälp, och det är glädjande att höra att ni är nöjda med både bemötande och vår hantering av bygglovshandlingarna.

Att kunna anpassa och revidera bygglovsritningar enligt kommunens krav är en viktig del av vårt arbete, och vi är glada att vi kunde möta era förväntningar.

Tack för rekommendationen!

Professionellt företag

LT ingenjörsbyrå professionellt företag och väldigt bra att jobba med.
Vi kan starkt rekommendera dem!

22 ottobre 2024

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Tack så mycket, Tobias, för de fina orden och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Det gläder oss att du är nöjd med vårt samarbete. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga stöd till våra kunder, så din rekommendation betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med i framtiden!

Hjälp med bygglovsfrågor

Fick snabb och professionell hjälp från Laszlo med mina frågor! Kommunen var väldigt diffusa i svaren medans Laszlo kunde ge mig konkreta svar och exempel!

1 ottobre 2024

Risposta di LT Ingenjörsbyrå AB

Stort tack för din fina feedback! Det är precis den typen av stöd jag vill kunna ge när kommunen inte är tydlig nog. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig med konkreta svar och exempel. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Laszlo - LT Ingenjörsbyrå

Valutata 5 stelle su 5

Laszlo har hjälpt mig med min husdröm…

Laszlo har hjälpt mig med min husdröm och det som kändes jobbigt med bygglov m.m tog han tag i och fixade väldigt smidigt med bravur! Bra återkoppling och väldigt kunnig inom sitt område. Kommer alltid anlita honom för framtida projekt och kan starkt rekommendera.

3 gennaio 2024

Hej Alexander!

Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att jag kunde göra processen smidigare för dig och att din husdröm blev verklighet. Bygglovsprocessen kan kännas överväldigande, och jag är glad att min hjälp gjorde skillnad. Jag ser fram emot att hjälpa dig med dina framtida projekt och uppskattar varmt din rekommendation!

Laszlo - LT Ingenjörsbyrå

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più