Super fin oplevelse - mega god service. Smykke faldt dog ikke helt i fruens smag - men det er jo ikke firmaets skyld 😁👍

Jeg havde hos Aagaard fundet den fineste guldhalskæde til min datter i dåbsgave. Da jeg åbnede pakken opdagede jeg at der blot var et vedhæng og ikke en kæde, og blev kortvarigt i tvivl, om jeg mo... Leggi di più

Jeg må sige, at jeg tror ikke jeg nogensinde har fået så hurtig service fra nogen før på nettet. Bestiller om eftermiddagen og har pakken næste dag, fantastisk!! Det samme med refundering af penge. De... Leggi di più

Skulle købe et par øreringe i gave. Aagaards hjemmeside er let at navigere rundt på, og det var derfor nemt at få et overblik over smykkeudvalget og tage et valg, der stemte overens med gaveønsket. Ef... Leggi di più

1. Gioielleria

Med AAGAARD – A WORLD OF JEWELLERY – er et bredt udvalg af eksklusive og unikke kreationer skabt. Vi ser vores smykker som noget, der hjælper dig til at understrege din personlighed og forevige livsglæden, nuet og de store øjeblikke i dit liv. Godkendt af e-handelsfonden - Sikker og nem betaling - Gratis og flot indpakning - 30 dages fortrydelsesret - Sikker forsendelse - Hurtig og fleksibel levering - Gratis fragt for medlemmer - Gratis fragt for køb over kr.500

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Varer og indpakning som forventet

Varerne og indpakningen som forventet. Ikke Aagaards skyld at P&T ikke lige kunne finde ud af at levere.
Med andre ord, så kan jeg varmt anbefale at handle online hos Aagaard.

1 giugno 2016

Virkelig dårlig oplevelse!!

Jeg bestilte i dec. 2015 en flot ring med en perle på. Ringen var der ventetid på og jeg fik den først midt i MARTS - så langt så godt. I APRIL faldt perlen af og jeg gik til butikken og fik den limet på igen. I MAJ brækker perlen så af den lille pind den sidder på mens jeg sidder foran min computer og arbejder. Jeg sidder på kontor hele dagen og undrer mig at en ring ikke kan holde til det. Jeg kontakter butikken hvor ringen er købt og den sendes ind til Aagaard. Aagaard forlanger 300kr for reparationen og vil hverken bytte til en anden eller returnere pengene. Jeg undrer mig MEGET over at jeg skal betale 300kr for reparation af en ring jeg reelt kun har brugt i 8 uger. Jeg skal betale 300kr eller få den ødelagte ring retur - helt ærligt!!

27 maggio 2016

Hej Tina

Du reklamerer over en situation omkring en varer der ikke er købt på vores webshop!

Vedr. ventetid på en varer.
Vi gør vores bedste for at holde vores forhandlere opdateret på de leveringstider vi har. Indimellem ændre leveringstiden sig desværre. Det eneste vi kan gøre i den situation er, at give yderligere information.
Hvis man undervejs i forløbet finder ud af at man ikke længere har lyst til at vente på en bestemt vare, er det helt ok. Det skal blot oplyses, så kan vi aflyse din ordre, såfremt den er bestilt på vores webshop.
Forhandlerne rundt omkring i landet, er det man kalder: Herre i eget hus. Vi har ikke indflydelse på deres handelspolitik, reklamationsret, byttegaranti osv. Det vil sige, at de altså kan have andre regler.

Vedr. om din sag er en reklamation eller ej.
Hos os har vi et hold af erfarne og professionelle guldsmede, som hver dag vurderer sager som din. Din ring har være i hænderne på en kompetent guldsmed, som har vurderet at ringen ikke er gået itu pga produktionsfejl, men nærmere pga forkert eller for voldsom behandling. Det vurderes at ringen kan repareres, og det koster et beløb. Beløbet er oplyst til den forhandler der har sendt din ring ind.

Meget tilfreds kunde

Virksomheden er hurtige til at svare på mails og yder en fantastisk service ved reklamationer. Kan kun anbefale webbutikken.

25 maggio 2016

Skuffet over varen

Der burde være mål på ørestikker. Det var utroligt skuffende at modtage noget man næsten ikke kan se uden lup.

24 maggio 2016

Kære Kresten

Vi arbejder i øjeblikket på at lægge mål på varerne på vores hjemmeside. Dog kan der være nogle varer vi ikke har nået endnu. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis der er noget du er i tvivl om, så måler vi fluks varen for dig, hvis det er muligt.

De ørestikker du har modtaget, som du ikke er tilfreds med, er du velkommen til at sende retur til os, så kan du få pengene tilbage, jævnfør vores handelsbetingelser.

Hav en dejlig dag.

Glimrende

Super tilfreds med både udvalg og pris. Lynhurtig levering. Det kunne ikke være bedre. Fremragende netbutik.

30 aprile 2016

Skuffede

Jeg er lidt skuffede over kampagne kæden pludselig vedhæng. På billedet synede kæden kraftigere og vedhænget større og der var ikke angivet i kampagne tilbuddet at kæden var tynd.

Jeg har valgt at beholde smykket alligevel.

28 aprile 2016

Hej Christina

Tak for din respons.
Hvis du ikke er tilfreds med produktet du har købt, er du altid velkommen til at sende varen retur og få dine penge tilbage. Vi har fri retur, så du kan blot benytte den kasse din vare kom i, til returforsendelsen, og sætte returlabelen udenpå den anden label.

Vi prøver så vidt muligt at gengive smykkerne så naturtro som muligt, samtidig med at detaljerne i smykket får plads.
Dog er der intet foto der slår virkeligheden, så derfor kan oplevelser som den du beskriver her, forekomme.
Men som sagt du må gerne sende det retur.