Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Leggi di più
Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Opdringerig in de live. De reviews hier zeggen ook genoeg over haar. Ik bestel nooit meer :)
Bestelling binnen gekregen maar helaas een rare vlek aangetroffen in m’n mooie jeans, dit na een aantal dagen pas, omdat ik hem apart had gelegd na het passen (toen is het mij niet opgevallen) Goed contact gehad via de mail en dit is netjes opgelost door de broek om te mogen ruilen voor een nieuwe. Ze hebben mij direct de dag erna een nieuwe broek opgestuurd super fijn! Ook fijn om te weten dat er vertrouwen inzit bij ons als klant dat wij het geruilde item terug sturen terwijl de nieuwe al opgestuurd is. Top service!
Mijn top was kwijtgeraakt met de post, maar ze hebben me een nieuwe op gestuurd zonder extra kosten. Ontzettend aardige mensen en goede service!

Risposta di By Kie
Goede communicatie en top service alles was snel en correct geregeld

Lieve By Kie,
Alle eerst ben ik super trots hoe jij je webshop runt, ben een tevreden klant die wel elke week wat leuks besteld bij je. En de klantenservice reageren jullie snel en klant vriendelijke. Ik ben zo blij dat ik je webshop heb ontdekt en nooit spijt gehad van kledingen die je verkoopt, schoenen en sieraden. Je groeit hardt en ga zo door!
Liefs, Muna 💜

Risposta di By Kie
Zat helaas een productie fout in mijn blazer, communicatie ging super makkelijk en snel! Binnen een paar dagen kreeg ik een nieuwe blazer, top service!

Risposta di By Kie
Fijne klantenservice. Krijg snelle reacties op de mail. Goede tips!

Risposta di By Kie
Ik heb vaker bij hun besteld en het is altijd top! De eigen label jeans zijn perfect sluit mooi aan en perfecte pas vorm!

Risposta di By Kie
Ondanks dat ik een foutje had gemaakt en mijn retour niet goed had aangemeld.
Ben ik heel netjes geholpen zonder een wijzend vingertje maar gewoonweg begrip en kijkend naar een oplossing.
Mede vanwege de klantenservice zal ik hier zeker nogmaals bestellen.

Risposta di By Kie
Ik ben zelf 1.76 en wilde al zooo lang een bepaalde broek die mij mooi lang zou vallen. Nu vond ik deze op de site van By Kie. Hij valt perfect en ik ben super blij met de kwaliteit van de broek! Ga er zeker snel weer bestellen.

Risposta di By Kie
Op 12 mei werd mijn retour door By Kie ontvangen. We zijn nu bijna twee maanden verder (9 juli) en ik heb nog steeds geen geld terug en ben bovendien mijn kleding kwijt.
Het begon al slecht. Ik plaatste een bestelling en probeerde die 10 minuten later te annuleren. Ik kreeg een reactie dat mijn bericht zou worden beantwoord, maar zonder enige verdere communicatie werd het pakket alsnog verzonden.
Toen het aankwam heb ik het onmiddellijk retour gestuurd zonder het open te maken. Daarna hoorde ik ineens dat er “iemand anders achter zat”. Onduidelijk en onprofessioneel. Maar het ergste is nog geen terugbetaling, geen kleding, niks.
Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er iets is word het heel netjes opgelost! Echt fantastisch! 💕 Ook is Kyra elke dag live op TikTok om iedereen advies te kunnen geven en ook regelmatig met exclusieve deals. Als ik By Kie met een woord moet omschrijven: AMAZING!
Een van mijn favoriete online kleding webshops!
De webshop heeft een ontzettend lief en eerlijk team die je altijd willen helpen en advies geven over de styling.
Ik ben fan! 🤍
Onwijs leuke kleding, veel keuze en goed van kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen💕
Mooie items, overzichtelijke webshop en super snel binnen. Hele fijne ervaring!
Ik ben al jaren vaste klant bij ByKie. Elke keer weer word ik verliefd op de nieuwe collecties – trendy, vrouwelijk en altijd met nét dat beetje extra. Je merkt dat er veel liefde en zorg in zit, van de kleding zelf tot aan de verzending.
Wat ik ook superfijn vind: de service is top! Snel, vriendelijk en altijd bereikbaar als je een vraag hebt. Je voelt je als klant echt gezien en gewaardeerd, en dat maakt zo’n verschil.
Ik zou iedereen ByKie 100% aanraden!💕
Hele mooie kleding! Je word altijd heel goed geholpen. ☺️
Dit bedrijf heeft altijd super leuke lives en ook tijdens de lives vaak leuke acties. Daarna zijn de prijzen van deze webshop sowieso erg goed. Super service en altijd snelle verzending!! Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Super goede service, erg toegankelijk qua contact. Goede kwaliteit! Helemaal happy 😀