Her købt printerpatroner hos Burnalot mange gange. Super pris og god kvalitet. Hurtig levering.
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte nogle dvd'er adresseret til døgnposten, men af en eller anden grund sendte post danmark blot pakken retur. Jeg kontaktede burnalot som hurtigt svarede og hjalp mig med problemet. Pakken blev... Leggi di più
jeg bestilte farve til min canon printer og 200 sony dvd-r skiver men da de ikke havde skiverne hjemme fik jeg verbatim i stedet for det var så lige en oplysning jeg gerne ville have haft inden d... Leggi di più
Bestiller 100 dvd skiver fredag D. 28 januar. Tirsdag D. 1 feb bliver pengene trukket fra min konto. Nu torsdag D. 3 har jeg endnu ikke modtaget noget eller Hørt fra dem. Dette er en utrolig ring... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di articoli per la fotografia
- Negozio di televisioni
Informazioni fornite da varie fonti esterne
burn a lot, burnalot, lagringsmedier, brændbar cd, digitale medier, skrivbare cd, genskrivbare dvd, writeable dvd, rewriteable cd, disc, cd, cdr, cdrw, dvd, dvd-r, dvd-rw, dvd+r, dvd+rw, DVD-brænder, printer, Verbatim, Primeon, Platinum, Best media, Primedisc, Tdk, Primeon bulk, Cd/dvd label printer, Nec, Azo, DVDR, Noname, Princo, fullface, fullface printable, printbare, Datamart, Datawrite, cover, covers, jewelcase, jewelcases, Moviestyle, 4x, 8x, 16xblækpatroner, canon, epson, HP, Whitetop, Infiniti, Philips
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Perfekt
Har bestilt og modtaget DVD-R DL skiver - helt uproblematisk
Langsom levering i mit tilfælde
Jeg bestilte en brænder fredag aften og tjekkede den var på lager. Mandag kl 17:30 var den stadigvæk ikke afsendt og pengene var ikke trukket.
Lidt hurtigere betjening ville være rart.
Defekt Vare :/
Jeg købte en brander, og da jeg satte den til computeren, så lyste den godt nok, men den gad ikke at åbne "skuffen", ret så trælst! o:
Jeg rinde ind til dem og forklarede problemet, og alt blev løst. fik den sendt retur og får tilsendt en ny.
Billig og hurtig
Bestilte vare sent fredag aften. Havde varene mandag med posten. Alt ok. Hurtigere kan det vist ikke gøres-
Billige DVD-R skiver
Bestilte skiver i går og fik dem her til morgen, det kan jo ikke gøres meget bedre. Så denne forretning skal nok klare sig langt ind i fremtiden. Utrolig billig pris på 100 Verbatim skiver.
Billig og hurtig
Ordentlige varer og gode priser - jeg fik også en god behandling ved en reklamation. Kan kun anbefale dem.
Gode priser, hurtig levering
Gode priser (især mht. fragt), super hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Rigtig god handel
Indhold, indpakning og leveringstid er helt i top. Super service og gode priser. Kan klart anbefales!
Mit første køb
Jeg bestilte nogle dvd'er søndag, som blev pakket og sendt mandag. Jeg modtog dem i dag (onsdag) så leveringstiden passede.
De kom i en god indpakning, og de er i fin stand.
Prisen var meget billigere, end hvad jeg kunne finde i nogen anden dansk butik.
Jeg vil helt sikkert købe her igen hvis jeg for brug for nogle cd'er/dvd'er! :)
Billig fragt og hurtig levering
Har lige netop købt nogle skiver og et SD kort igennem burnalot.dk og må sige at jeg er ovenud tilfreds med deres service. De er billigere i fragt end Azomedia og Nierle, hvis man som jeg ikke bestiller et kæmpe lager ad gangen.
Udvalget er ikke kæmpestort, men de har gode priser på Verbatim skiver som er noget af det bedste. Det er ikke sidste gang jeg handler hos burnalot.dk
***** STJERNER!(5)
Handlet der gennem flere år. Så får 5 stjerner.
Hvis man bestiller noget og de ikke har det på lager, som jeg har været ude for(uden at få det afvide) så sender de bare produktet tilsvarende i flere bokse f.eks. og så nogle hylstere til de skiver man f.eks. har købt, som undskyldning fordi de har sendt noget andet. Det er fin men alligevel skidt, da man bestiller det man gerne vil. men ellers gode oplevelser.
Perfekt
Jeg har handlet hos firmaet gennem flere år og kan ikke finde noget at sætte en finger på.
jan
Som forventet..
Har altid oplevet en god service hos Burnalot. De har nogle konkurrencedygtige priser på DVD medier, passende forsendelsesomkostninger og hurtig levering.
Altid hurtig & rigtig levering
Har handlet her i lang tid, har altid fået god service.
Eneste klage: Før i tiden fik man en pose lakrids i pakken,
nu må man selv købe den. ØV ØV
Fin service
Varen kom 2 dage efter bestilling og fik et track & trace nr. til post danmark så jeg kunne følge pakken...
Positiv oplevelse ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig leveringstid og rigtig god service.
Jeg kom til at bestille noget forkert hvorefter jeg skrev til dem om jeg kunne få ændret min ordre. De slettede min første ordre hvorefter jeg kunne bestille det jeg ville have og jeg fik pakken så hurtigt som det kan lade sig gøre.
OK
Varer kommer hurtigt, prisen hører til blandt de laveste, så alt i alt en ok oplevelse c",)
No title
Har bestilt mange gange hos dem, og er kun mere end tilfreds... Hurtig levering og billigt!
No title
Alle de gange jeg har bestilt cder, dvder eller printerpatroner, har det gået hurtigt, og det har virket. Desuden plejer de at være ret billige.
No title
Overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at være kunde. Lave priser og dag til dag levering.
Helt igennem kun positive oplevelser.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.