Framragende service fra Hanne, men selve produktet er lidt skuffende med finishen på samlingen i ryggen af woood jada stolen,håber vi finder en løsning.

Købte en billedehylde i slut januar, fik den først i april. Måtte undervejs, selv skrive flere mails for at finde ud af hvad der foregik. Da pakken endelig blev registret til at være på vej gik der en... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sofa, spisebord, spisestel, spejl, lysestage, demo, skrivebord, garderobe, børneværelse, reoler, belysning, borddækning, havemøbler, outdoor, indoor. Prikken over i'et til dit hjem

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,7

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har ventet i 4 mdr på en sofa

Jeg har ventet i 4 mdr på en sofa. Forretningen sagde at det tog 3 uger. Leveringen er under al kritik. Den dag de lovede kom der ingen sofa. De svarer sent eller slet ikke på e-mails. Man kan ikke ringe til dem og da jeg en fredag eftermiddag kl 17 ville komme i butikken var den lukket. Kort sagt en stor skuffelse.

22 dicembre 2021

Svarer ikke henvendelser ang. reklamationer

Købte to potter på hjemmesiden. Fik god betjening i forbindelse med nogle issues ang. farver hvor en medarbejder skrev til mig via sms. Vi fandt ud af en løsning og alt virkede til at være godt. Ved levering var den ene af potterne gået itu - jeg skrev til det nummer medarbejderen tidligere havde skrevet fra, men fik intet svar. Jeg ringede til det oplyste nummer på hjemmesiden, men den røg på telefonsvarer med en meddelelse om, at butikken var lukket på grund af sygdom. Dette var tilbage i foråret; siden har jeg prøvet at ringe flere gange, men alle endte med samme telefonsvarer. Har endda også sendt en mail, men igen uden respons.
Gennemgående rigtig skuffet! Den gode service i starten af handlen, opvejer på INGEN måde den ringe behandling der kom i halen af selve købet. Kan bestemt ikke anbefale at handle her.

14 settembre 2021

Leverer ikke varene de har trukket deg for

Bestilte en lysestake i januar. I april fikk jeg til svar at de ikke hadde glemt meg og at de ville få den inn 20.mai. Ikke mottatt varen enda. Ser den er i nettbutikken. Pengene er trukket. Får ingen svar på Mail eller telefon. Det som er underlig er at noen tydeligvis får varene sine men mange får ikke!!! Jeg har nå ventet i 1/2 år, men får ingen respons fra dem. Ville valgt en annen og seriøs butikk. Dette er skammelig service.

19 giugno 2021

Advarsel:

Advarsel:
De trækker pengene uden at sende det man bestiller og de svare ikke på mail eller telefon.
Jeg kan herinde læse mig til at der de sidste par måneder har været den samme telefonsvare på om at butikken desværre er lukket denne uge.

16 giugno 2021

Long delivery and DIY skills necessary

It took several months for my nightstands to be delivered, and when they came they were just parts in a box and not whole pieces of furniture. A lot of assembly, screwing and hammering required, and it took me several days and the help of a friend. That being said, now they are done and they look beautiful and feel very sturdy.

16 giugno 2021

Elendig butik

Elendig butik, slet og ret!! Ingen kommunikation og man modtager ikke det man har bestilt. Ringer man, får man at vide, at der er lukket pga sygdom, og at det som er bestilt kun findes i den lukkede butik!! Hjemmesiden er nu også nedlagt så ingen mulighed for noget som helst. Ubeskrivelig dårlig firma🤬🤬🤬

7 giugno 2021

Product was never delivered but money taken from account!

I wish I had read the reviews before I shopped here. From my experience and from reading the other terrible reviews, this is obviously not a reputable company and one that you should avoid. I ordered a product over two months ago, they took the money from my account but the product was never delivered. I have tried to email them but I have gotten no response at all. It is obviously some sort of scam so do not shop here.

2 giugno 2021

En rigtig god oplevelse!

Vi modtog i dag en voldsomt lækker stol fra lovingrooms.dk. Alt forløb godt og vi fik rigtig god service og informering om både ordren, som blev fremstillet i Holland, og leveringen af deres chauffør. Tip top!

2 giugno 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito