Min mand og jeg nyder altid den gode mad og den hyggelige atmosfære i restauranten. Vi kommer jævnligt på Brasseriet og kan kun anbefale stedet og maden 👏😊
Vi har været på Brasseriet før og glædede os til at dele en god oplevelser med vores venner. Jeg havde reserveret bord for 2 måneder siden, da jeg havde fået at vide at det foregik ‘efter først til... Leggi di più
Spis aldrig der, ej valuta for pengene og dårlig service. Efter to gange frokost inklusiv to glas vin insisterede overtjeneren, at vi skulle betale 50kr elstra for to glas postevand til trods for der... Leggi di più
Søndag med solskin på Gillelejehavn , passer godt med smørbrød i Brasseriet gårdhave , som vi hørt meget godt om. Skuffelse og forvirring ved ankomst. Først bliver anvist til bord til 6 , for sene... Leggi di più
Nordre Havnevej 3, 3250, Gilleleje, Danimarca
- brasseriet-gilleleje@mail.dk
- www.brasseriet-gilleleje.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Menu og betjening i top
Vi havde inviteret børn med påhæng (9 personer) til aften på Brasseriet, hvor vi skulle smage restaurantens spændende menu.
Forventningerne var høje, og vi blev på ingen måde skuffet.
Alle retter var helt i top ligesom vores meget servicemindede tjener.
Vi var alle enige om, at det var et mindeværdigt arrangement. Vi kommer meget gerne igen.
Så på alles vegne: Tak for en dejlig aften.
Bedste frokost i mange år,spændende øl…
Bedste frokost i mange år,spændende øl og lækkert menukort!
Sød betjening. Vi kommer igen
Kvalitet eller mangel på samme
Kvalitet, kvantitet i forhold til priser hænger ikke sammen. Priser på web-site og menukort, stemmer ikke overens med de faktiske priser. Personale søde og imødekommende.
“Skrid jeg har ikke tid til dig!”
“Skrid jeg har ikke tid til dig og du kan ikke få dine penge tilbage!”
Tjenerne er søde og rare, men ejeren Berit Bjørnestad som også er kok, er ekstrem usympatisk og ubehøvlet!
Jeg har aldrig oplevet noget ligende og jeg blev virkelig chokeret over hendes opførsel.
Jeg ringede for at bekræfte min bordbestilling, hvilket var heldigt fordi Berit havde booket bordet til en forkert dato. Jeg blev mødt af en meget nedgørende tone, og det blev hentydet, at det var mig som havde lavet en fejl fordi jeg ikke havde tjekket datoen i bookingbekræftelsen. Berit var tydeligt irriteret og hun har en fantastisk evne til at man føler sig helt forkert på den og til besvær. Så meget til besvær, at hun efter under 1 minuts samtale i telefonen gentagne gange siger med irriteret stemme, at jeg skal ringe tilbage når jeg har besluttet mig for en ny dato. Jeg siger 2 gange at jeg ønsker at booke et bord d. 18/8 kl. 18, men uden held fordi røret blev smidt på!
Nogle dage efter tog jeg ned i restauranten og finder ud af, at Berit simpelthen er ejeren, hvilket kom meget bag på mig med den opførsel.
Jeg fik besked på, at jeg vel nok kunne tænke mig til, at hun ikke havde tid til at snakke med mig og at hun ikke ville refundere det gavekort på 1000kr som jeg havde købt ugen før. Dette på trods af, at de ikke har en officiel politik om refundering.
Samtalen sluttede med, at jeg fik besked på, at jeg bare kunne skride fordi jeg jo alligevel ikke havde tænkt mig at spise der.
Jeg vil anbefale alle, at finde et andet sted at spise i Gilleleje. Ejeren er ekstremt uvenlig, man sidder meget tæt i gården og priserne er de højeste i Gilleleje (f.eks. 28,- for et glas vand til vinen).
Dejlig mad og godt personale
Min mand og jeg spiste der en torsdag aften her i ferien. Vi fik den sene servering. Dejligt mad og erfarent, voksent og venligt personale, der stadig havde godt humør efter en lang dag
Det betyder meget hvem man ansætter som…
Det betyder meget hvem man ansætter som personale. Havde en ret dårlig oplevelse med den daglige leder idag. Hun var sur og stod med krydsede arme. Ellers god mad på stedet. Forstod hende dårligt nok
Smørrebrød i verdensklasse
Smørrebrød i verdensklasse, det koster selvfølgelig noget når alle råvare er i top, og alt er hjemmelavet. Tilgengæld får man ikke bedre smørrebrød nogen steder.
Jeg har været det mange gange, og hver gang er maden helt i top.
Fantastisk mad og fantastisk betjening…
Fantastisk mad og fantastisk betjening - intet mindre!
Var der for 5 mdr. siden, tjenerinden huskede mit navn, og huskede min fødselsdag.
Jeg havde på forhånd ringet om en særlig forespørgsel til køkkenet grundet nogle personlige årsager: alt blev håndteret perfekt og med respekt - på vejen ud af døren passerer man køkkenet og jeg siger til kokken / køkkenchefen og siger ‘tartaren kører SÅ fint, også uden cognac’.
Han gik over til mig, kigger mig lige i øjnene og siger ‘hvor mange dage?’ - ‘pauser før’, svarede jeg,’denne gang fem mdr., men for første gang har jeg ikke sat et udløb for pausen’.
Den gode mand (jeg håber du læser det her), knyttede næven til fist-bump og sagde ‘stærkt min ven! - jeg glæder mig til at rører den uden cognac til dig næste gang også’.
DET er service, alt var perfekt, men måtte bruge nogle minutter ude foran for at samle mig, og der røg et par tårer der - glæde og rørt: Nordsjællands bedste restaurant, som i dag ramte hjertet ❤️
Ikke pengene værd
Vi var tre venner der spontant ville spise frokost i Gilleleje. Vi valgte Brasseriet, hvor de to af os har været nogle gange før.
En af os havde lige spist frokost, men for ikke at være en "bænkevarmer" blev der bestilt et glas rødvin og en gang pomfritter.
De to andre bestilte "True Vegan", som er en vegansk kartoffelmad. Vi bad om vegansk majo til fritterne, men det kunne vi ikke få, selvom der var på kartoffelmadderne, men "det serverer vi til ikke til pomfritterne", var svaret. Da vi viste vores medbragte majo-tube blev der sagt "se bare, I klarer den jo". Øh ja, men det er jo ikke derfor man spiser ude.
En af os bestilte vand at drikke, det blev så 28,-kr. pr. person (også selvom de to andre kun bestilte vin).
Kartoffelmad 138,-kr. Flot, bevares, men ikke et frokostmåltid.
Et glas rødvin (kold og kedelig) 115,-kr. og et glas rosé 95,-kr.
Én ting er, at det kostede hvad det kostede, men vi følte os ikke velkommen eller at ordet "service" var en del af Brasseriets koncept.
Betjeningen er dårlig- arrogant og…
Betjeningen er dårlig- arrogant og virker ligeglad
Der er hundekoldt
Maden er alt for dyr- og giver man 125 kr for et lille glas vin er det ikke fair at give 28 kr for et glas alm vand
Været der flere gange- men det er slut nu
ærgelig oplevelse
ærgelig oplevelse. min kones ribeye var temmelig sej. tjeneren undskyldte med kommentaren om at de havde problemer med deres kødleverandør. gav en kop kaffe som kompensation. 1 kop til min kone. hun "nød" den, mens jeg sad og gloede. kaffen kom i en skåret kop
Fantastisk mad og fantastisk service!
Fantastisk mad og fantastisk service!! 😍 Kan klart anbefales at komme her og spise 🥂
Har her til aften har vi været ude og…
Har her til aften har vi været ude og spise på Brasseriet i Gilleleje. Aftenen starter godt, vi bestiller rimmet laks som var meget lækkert. Derefter har vi bestilt oksemørbrad medium stegt, desværre var den ene ret nærmest rå. Jeg kontakter tjeneren som er engelsktalende (ikke noget problem) dog er der ingen respons, og jeg siger derfor til en anden tjener at jeg syntes det er ærgerligt at når man kommer med en klage, at der så ikke bliver reageret. Derefter får jeg besked på at nu er køkkenet lukket for 10 minutter siden, hvilket jeg pointere at det er vel ikke mit problem hvorefter jeg får at vide at det heller ikke er hendes. Efter lidt tid kommer tjeneren igen og siger hun havde taget fejl, de kunne godt havde gjort noget selv om køkkenet var lukket og at hun havde nok kommet til at bytte om på retterne og servere den rå bøf til den forkerte ( vi havde bestilt medium begge to!!!). Vi bliver tilbudt en kop kaffe som undskyldning - bare ikke Ok. Vi går meget ud og spiser og elsker at spise i lokalområdet - super øv oplevelse.
Dårlig madoplevelse
Min kæreste og jeg, har for første gang besøgt Gilleleje havn for at få en lille frokost. Vi vælger at tage på brasseriet og får hurtigt et bord.
Efter kort tid får vi bestilt en omgang moules frites hver.
Da vi får maden efter kort tid, spiser vi lidt og det smager fint. Indtil min kæreste får en helt åben musling som nærmest eksplodere i munden på ham. Da han spytter muslingen ud i servietten, er det tydeligt at der er meget mere brunligt grums i den musling frem for de andre.
Smagen beskrives som fæl og gammel-tang-agtig-smag.
Vi henvender os til tjener, som beklager og tager maden med ned til kokken.
Derefter spiser jeg selv videre og her sker det samme for mig. Tjener beklager igen og tager herefter min mad med.
Eftersom vi mistede appetitten, måtte vi standse tjeneren i at bede kokken om at tilberede en ny ret til os hver.
Trods tjeneren flere gange beklagede og fortalte at vi ikke skulle betale for retterne, var der dog stadigvæk behov for at fortælle os at de havde tjekket muslingerne i køkkenet og at der ikke var noget galt med nogle af dem.
Tjeneren fik det lidt til at lyde som om at der var tvivl omkring vores klage og at hun troede at det var psykologisk ift. vores dårlige oplevelse. Vi havde dog fortalt hende at alle muslinger, forinden de to dårlige, smagte fint. Vi forlod stedet med en følelse af de havde behov for at forsvare sig. De to stjerne er udelukkende pga. tjenerens høflighed.
20 okt var vi og spise 2 retter
20 okt var vi og spise 2 retter. Alt var virkeligt godt. Kalvemedaljon med pebersovs. 2 forskellige desserter, som vi delte. Bestik til os begge, da vi havde sagt, vi måske delte. Dejligt bord i fred og ro. Super fin betjening. Det var første gang, vi var der, men bestemt ikke sidste. Mvh Birgit Christensen
Nogle gange er mindre mere...For meget overvågning
Vi har været der med 2 personer og restauranten var slet ikke fyldt med gæster. Bordet er kun reserveret til 2 timer, men ja, vi sad lidt længere. Trods vi skyndte os med at spise og drikke så hurtig vi kunne, følte jeg personlig, der var lidt for meget overvågning om vi nu stadig havde drikkevarer. Service er fin, men jeg kunne ikke drikke og spise mere hurtig. Det føles som om det er svært i Gilleleje med at finde den rigtige balance i kundeservice i restauranterne...
Hej på Brasseriet
5. oktober 21/ Hej på brasseriet
En dejlig hurtig frokost, med stjerneskud avec. som var frisk og veltillavet. Super sød og engageret varm betjening. Det bliver dejligt at komme igen!
/Michael
Rigtig lækker frokost
Rigtig lækker frokost, man kan smage der er brugt gode råvarer og retterne var perfekt tilberedt kombineret med god betjening.
Uengageret kok
Besøgte Brasseriet i Gilleleje d. 20/8
Jeg har glutenintolerans, så derfor bad jeg om glutenfrit brød.
Jeg spurgte tjeneren om der var væsentlig forskel på maden med sørejer og den med hummersalat. Jeg fik at vide at de var vidt forskellige. Derfor bestilte jeg en af hver, da jeg holder vældig meget af skaldyr.
Hummersalaten, der i øvrigt smagte udmærket, havde en dejlig dressing. Desværre viste det sig, at det var nøjagtig den samme som den ene af de 2 der fulgte med rejemaden. Den anden smagte som almindelig mayo. Så det var i sig selv en skuffelse som tjeneren burde have gjort opmærksom på – ikke mindst da jeg spurgte direkte til dette.
Men det helt afgørende var, at kokken formentlig bestræbte sig på at få maden til at ligne den, der serveres med almindeligt ristet blegbrød/franskbrød mest muligt. Det resulterede i, at jeg fik en skive glutenfri rugbrød med samme tykkelse (min ledsager havde også valgt hummersalat). Altså et stykke halvkedeligt glutenfri rugbrød på ca. 1,2 cm's tykkelse. Det var hverken ristet eller på anden måde forsøgt gjort interessant. Jeg spiste ca. 1/3 af det første stykke. Da jeg fik fjernet tallerkenen, bad jeg om ikke brødet kunne skæres tyndere til rejerne. Da jeg modtog maden, fik jeg at vide at den desværre allerede var anrettet. Jeg fjernede brødet og spiste rejerne.
Jeg kan oplyse at der ikke skal meget til at gøre glutenfri rugbrød spændende. Eller der kunne benyttes glutenfri franskbrød.
I hvert fald bør man ikke i menukortet anføre, at der ved forespørgsel serveres glutenfrit, når man overhovedet ikke interesserer sig for fænomenet.
Jeg får væsentligt bedre mad hjemme. Så jeg tænker ikke at jeg lige på eget initiativ kommer igen.
Mvh.
Trist oplevelse på Brasseriet
Trist oplevelse i ellers dejlige Gilleleje
Vi sad i gårdhaven, proppet som sild i en tønde(må man det for Corona?), og man måtte så ryge ved alle borde. Gæsterne på begge sider af os røg, og da vi efter hovedretten måtte overgive os i røgskyerne og spurgte vi om vi måtte få kaffen og dessert på forsiden af restauranten hvor der var masser af plads. Svaret var nej, det var for bøvlet for tjenerne. Chefen selv kom ud for at afvise mig, og det skal jeg live for at hun gjorde uden den mindste venlighed eller imødekommenhed. Nyd Gilleleje, bare ikke på Brasseriet