Kirkegårdsvej 6, 7700 Thisted, DK

Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet. Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er... Leggi di più

Var ude og bowle og spise. Bowling var hyggeligt, men buffeten var kedelig. Maden var lunken, tør og smagte ikke rigtig af noget. Salaten var mangelfuld og smagte af køleskab. Øv øv ikke pengene v... Leggi di più

Har egentlig prøvet at skriver til deres mail - men da de har valgt ikke at svare der ligger jeg en anmeldelse her. Vi besøgt dem og have en ganske fin bowling oplevelse. Men efterfølgende vill... Leggi di più

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

• Kirkegårdsvej 6, 7700, Thisted, Danimarca

• 97911777

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Happies Thisted - Det værste legeland

Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet.
Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er ekstremt beskidt og et tyk lag støvet overalt på konstruktionen.
Jeg legede gemmeleg med min dreng, men blev bedt om at forlade legelandet med henvisning til, at man højst må være 12 år.
Det er halv-trist med et legeland, som ikke tillader at børn kan lege med deres forældre.
De to mødre, som var i legelandet, da vi ankom, måtte dog gerne være der.
Så måske det blot er fædre, der ikke er velkomne.

14 febbraio 2026

Hej Gert,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne. Vi tager feedback om både rengøring og vedligeholdelse meget seriøst og vil gennemgå dette internt for at sikre, at vores faciliteter altid er sikre og indbydende.

Med hensyn til legelandet og at forældre ikke må lege, må man selvfølgelig gerne tag sig af sin mindreårige børn. Jeg beklager, hvis der er har været en miskommunikation og misforståelse, dette tager vi selvfølgelig også med videre.

Utilfreds med service

Vores døtre var nede og lege i legeland i dag.
Det koster normalt 30 kr,
I dag kostede det 69 kr pr person.
Vi bliver ikke spurgt om vi vil oprette et abonnement med fri leg til samme pris.

Vi ringer og spørger om de kan lave det om til abonnement, men det skal gøres når man betaler.

For dårligt, at de ikke tilbyder det, når man giver fuldstændig samme pris for en dags leg som en måneds pris.

8 gennaio 2026

Hej Mahmoud,

Tak for din feedback og din tid.

Vi beklager meget at der i første omgang ikke blev tilbudt abonnement. I er meget velkommen til at komme forbi centeret og vi får oprettet jer til abonnement.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Var ude og bowle og spise.

Var ude og bowle og spise.
Øv øv ikke pengene vær.
Personalet var smilende og venlige.

18 ottobre 2025

Hej Vivi,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig bowlingtur og at vores personale blev mødt som smilende og venligt.

Vi er til gengæld oprigtigt kede af, at buffeten ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og din feedback om lunken mad, tørhed og mangelfuld salat tager vi meget alvorligt. Vi giver naturligvis tilbagemeldingen videre til køkkenet, så det kan blive rettet op og undersøgt med det samme.

Tak igen for din ærlige anmeldelse — vi håber at få muligheden for at give jer en bedre oplevelse næste gang.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

træls service

Hyggeligt at bowle, men rigtig dårlig service. Jeg havde bestilt 2 colaer og en snack kurv, efter 15 min var det ikke kommet, så jeg måtte bruge 15 min oveni på at stå ved disken og vente på det. Banen var booket i 55 minutter.. træls oplevelse

11 ottobre 2025

Hej Frida

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du syntes, det var hyggeligt at bowle hos os, men vi er oprigtigt kede af, at servicen ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores gæster skal have.

Vi beklager ventetiden på din bestilling – det burde selvfølgelig være blevet håndteret langt hurtigere, især når tiden på banen er begrænset. Vi tager din feedback alvorligt og har sendt det videre til rette personer.

Ekstrem dårlig service!

Ekstrem dårlig service!

Vi troede, davi betalte, kontant, for vores buffet at alt var i orden.
Men pludselig bliver der sendt en faktura på vores mad?
Der er ikke styr på noget som helst og nu er vi “dømt” som svindlere, fordi de ikke kan finde betalingen.
ALDRIG spis på The Grill i Thisted.

5 giugno 2025

Hej Bjarke,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og tager din feedback meget alvorligt.

Vi er glade for, at vi nu er i dialog via mail for at finde en løsning, og vi håber snart at få afklaret situationen til alles tilfredshed. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig godt behandlet – og vi gør vores bedste for at rette op, når noget går galt.

Vi ser frem til at komme til bunds i sagen sammen med dig.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Har egentlig prøvet at skriver til…

Vi besøgt dem og have en ganske fin bowling oplevelse. Men efterfølgende ville vi besøge deres legerum med de 4 børn. Det var tosset så meget støv og skidt der var derinde. Da de startede luften til bold kanonen var jeg nødt til at gå ud så meget støv var der i luften.

Kan IKKE anbefale at benytte sig af de faciliteter - det kan umuligt være sundt.

2 forsøg på at skrive til dem uden at få svar tilbage. Derfor denne anmeldelse

2 maggio 2025

Hej Johnni,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om jeres oplevelse. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.
Siden jeres besøg har vi fulgt op på rengøringen og sørger for, at der bliver sat ekstra fokus på området fremover.
Vi beklager også, hvis du ikke har fået svar på dine henvendelser. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og vi undersøger, hvad der er gået galt.

De bedst hilsner,
Julie - Bowl'n'Fun & Maximum

Useriøs

Alt hva der havde med hovederetter at gøre var virkelige dårligt. Kødet var tørt, og skåret forkert. Promfritter var tørre, gryderetter var nærmest uspiselig.
Da vi så ville bestille coktails, fik vi afvide de ikk lavede dem de skiltede med.
Alt for mange folk var bookede ind, så vi blev placere langt fra legeland(som var en af de ting der gjort vi kom til jer). Personalet var uvidende og ikk godt oplært.
Drikke vare endte vi med selv at hente i baren efter 25 min vente tid.
Så alt i alt, virkelige en træls oplevelse, kommer ikke igen, og kommer ikk til at anbefale til andre.

5 giugno 2025

Hej Martin,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at levere.
Vi tager dine kommentarer om maden, ventetiden og servicen til os og vil bruge dem i vores arbejde med at forbedre gæsteoplevelsen fremadrettet.
Fars dag er en dag med mange besøgende og mange børn, og vi beklager, hvis vi ikke har kunnet imødekomme jeres ønske om placering tæt på legeland.

De bedste hilsner
Julie - Bowl'n'Fun og Maximum

Virkelig dårlig ny chef de har fået hun…

Virkelig dårlig ny chef de har fået hun er forfærdelig. Snakker dårligt til en og er mega sur og vi ventede på vi ville bowle og vi var der ikke særlig længe 10 min og så vil hun vi skal betale for at vores børn og det er jo gratis hvis man skal bowle hun var virkelig uhøflig og dårlig og sagde ingenting til os da vi kom ind kun at vi skal betale. virkelig dårlig er hun

29 maggio 2025

Hej Sarah,
Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Din feedback er videregivet til relevante personer og vil blive taget til efterretning.

De bedste hilsner
Julie - Bowl'n'Fun & Maximum