Nyborgvej 4, 5700 Svendborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle vi ned på The... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var til brunch og der var virkeligt meget lækkert og forskelligt mad og det hele var lækkert og smagte super godt 😋 5 stjerners oplevelse til prisen

Valutata 2 stelle su 5

Hvorfor skal man som voksen betale for indgang, når man ikke benytter selve legelandet og blot holder øje med ens børn. Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi var ude og bowle og bagefter spise, bordene var sat så tæt så vi var flere der skulle rejse os for at folk kunne komme til og fra buffen, tror jeg rejste mig op under spisningen 12-20 gange for at... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Scritti dall'azienda

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Var til brunch og der var virkeligt…

5 stjerners oplevelse til prisen

10 maggio 2026

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩
Det glæder os virkelig meget at høre, at I nød vores brunch og det store udvalg. Vi sætter stor pris på de søde ord om både maden og oplevelsen 💛

Vi håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en lækker brunchoplevelse 😋

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og tomme løfter

Jeg har nu to gange besøgt Bowl’n’Fun, hvor jeg på forhånd har gjort tydeligt opmærksom på, at jeg spiser vegansk – og begge gange er det blevet håndteret ekstremt dårligt.

Første gang havde kokken tydeligvis ingen idé om, hvad vegansk mad indebærer. Jeg fik at vide, at både æg og flødekartofler “vist nok” var veganske, hvilket selvfølgelig er helt forkert. Det efterlod et ret uprofessionelt indtryk.

I dag oplevede jeg det igen. Min bonusmor ringede dagen før og gjorde opmærksom på, at der kom en veganer. Da vi ankommer, siger vi det igen til personalet. Der går lang tid uden mad, og vi må selv opsøge personalet flere gange. Først tredje gang vi spørger, får vi at vide, at de alligevel ikke kan lave den veganske mad.

Det vil sige, at jeg sidder og venter på mad, som de allerede har opgivet – uden at informere os. Det er simpelthen ikke i orden.

Da min bonusmor påpeger, at de ikke bør opkræve betaling for min kuvert, når de ikke leverer det, de har lovet, svarer en medarbejder ret flabet, at det kan de faktisk godt – men at de “nok skal lade være”.

Samlet set en virkelig dårlig oplevelse med manglende viden, dårlig kommunikation og ringe service. Jeg kan ikke anbefale stedet, hvis man har særlige kostbehov – eller bare forventer at få det, man er blevet lovet.

12 aprile 2026

Hej Oliver,

Tak for din grundige feedback – det er virkelig beklageligt at læse om dine oplevelser hos os.

Det er slet ikke den standard, vi ønsker at levere, hverken når det gælder viden om kostbehov, kommunikation eller service. At du både oplever manglende forståelse for vegansk mad og samtidig ikke bliver informeret ordentligt undervejs, er ikke acceptabelt. Vi kan godt forstå, at det har været frustrerende og skuffende, især når I har gjort os opmærksomme på behovet flere gange på forhånd.

Vi tager også din oplevelse med vores medarbejders tone meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle gæster mødes med respekt og imødekommenhed.

Din feedback bliver taget med videre internt, så vi kan forbedre både vores procedurer og vores viden omkring særlige kostbehov, herunder vegansk mad.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at skrive – og undskyld for den dårlige oplevelse.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, med selvskab på 17 mennesker

Så skulle vi ned på The Grill

Vi fik beskidt glas så spurgte vi om det var rigtigt personalet svaret: Det er meget normalt

Så slutter vi dagen af med at vi skal betale for 18 personer men vi var kun 17 der spiste, grunden til vi var 17 er at den sidste ligger med ikke så sjov mave, personen er betænksom og ikke vil smitte andre derfor bliver hjemme, det er de så ikke enig i da man skal melde fra 48 timer før ankomst, så vi har betalt for en ekstra + vi har redet de andre i buffet i og få dårlig mave, denne behandling fortjener 0 stjerner, dette er sidste gang vi her, på ingen måde penge hver

6 aprile 2026

Hej Mathias,

Tak fordi I har delt jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun og The Grill. Vi er meget kede af at høre, at jeres besøg med 17 personer ikke levede op til forventningerne, og at I følte jer dårligt behandlet.

Vi beklager forsinkelsen på bowlingen, at I fik beskidte glas, og at det blev mødt med en utilfredsstillende forklaring fra vores personale – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Angående betalingen for en person, der ikke deltog, følger vi normalt vores afbestillingspolitik på 48 timer for at kunne planlægge mad og ressourcer korrekt, men vi forstår, at situationen var ekstraordinær, og vi er kede af, at det gav jer en dårlig oplevelse. Vi vil tage jeres feedback til efterretning og gennemgå både kommunikation og fleksibilitet ved gruppebestillinger, så det håndteres bedre fremover.

Valutata 2 stelle su 5

Udsolgt af drikkelse før hovedretten er indtaget

Afdeling Svendborg.
Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og gik til bordet kl 18 Der var der ikke mere juleøl. Kl 19.30 var der ikke mere classic øl. Kl 22 kunne man ikke få særlig mange drinks da spiritus også var usolgt. Totalt dårlig stil. Desuden skulle vi hente drikkelse selv hele tiden, der var ikke meget personal service. Tallerknerne stod også længe før der kom nogle efter dem.
Og så rengøringen af toiletterne når der er fuld restaurant var ikke eksisterende de var simpelthen så klamme. Urin, blod og andre lækre ting over alle toiletter, så klamt
Dog hyggeligt med live musik.

6 dicembre 2025

Hej Henriette,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at høre, at jeres julefrokost ikke levede op til de forventninger, der naturligt følger med en pakke med både mad og drikke.

Det er bestemt ikke acceptabelt, at udvalget af drikkevarer løb tør i løbet af aftenen, og slet ikke når det er en del af den pakke, I har bestilt. Manglende service under bowling, begrænset betjening ved bordene samt forsinket afrydning er ligeledes noget, vi tager meget alvorligt.

Rengøringen af toiletterne lever på ingen måde op til vores standarder, som de beskrives her, og det beklager vi dybt. Det er en vigtig del af helhedsoplevelsen, især når huset er fyldt, og det vil blive fulgt op internt.

Vi er glade for at høre, at I trods alt havde en hyggelig oplevelse med live musikken, men det ændrer naturligvis ikke på de mangler, I beskriver. Vi vil bruge jeres feedback til at forbedre både planlægning, bemanding og lagerstyring fremadrettet.

Som sagt tager vi det med videre så der bliver rettet op på tingene.

God jul

Valutata 1 stelle su 5

Vi var ude og bowle og bagefter spise

Vi var ude og bowle og bagefter spise, bordene var sat så tæt så vi var flere der skulle rejse os for at folk kunne komme til og fra buffen, tror jeg rejste mig op under spisningen 12-20 gange for at give plads.
Vi gjorde opmærksom på 4 gange vi manglede drikkevarer, de nåede ikke at komme mens vi spiste, må sige det er sidste gang vi kommer for det er bare træls det vi blev budt den dag.

26 novembre 2025

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager igen at jeres oplevelse ikke var i overensstemmelse med jeres forventninger. Det er bestemt ikke den standard vi ønsker, og vi beklager virkelig at jeres drikkevarer ikke nåede frem før I havde spist.

Vi har allerede været i dialog på mail, og du er velkommen til at kontakte mig der igen, hvis du har mere på hjertet.

Alarmerende oplevelse.

Alarmerende oplevelse.
Vi var I escaperoom i Svendborg, hvor der var ualmindelig dårlig service.
Stedet levede det ikke op til dansk lovgivning, da vi blev fanget i rummet og ikke kunne komme ud til trods for nødknappen blev aktiveret. Vi ender med at ringe til receptionen for at blive lukket ud (heldigt at 1 person havde telefonen med).
samlet set var servicen på stedet virkelig ringe. vi kommer 15 min før til som påskrevet, men der er ikke klar og vi venter samlet set over en halv time før vi bliver hentet (centeret var stort set tomt). Da vi beder om hjælp af gamemasteren går det minimum 15 min før der er en respons.
men at blive fanget i et MEGET varmt rum uden mulighed for at komme ud, er under al kritik.

26 luglio 2025

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at det må have været både ubehageligt og frustrerende.
Sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er helt uacceptabelt, hvis nødknappen ikke fungerede efter hensigten, med at trykke på knappen og tag fat i døren. Vi har allerede sat gang i en undersøgelse af hændelsen og tester alle systemer for at sikre, at det ikke kan ske igen.

Vi beklager også ventetiden både før spillet og undervejs – det er langt fra den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback med i vores interne træning af personale.

Tak fordi du gør os opmærksom på disse alvorlige problemer – det hjælper os til at forbedre både sikkerhed og service.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Valutata 2 stelle su 5

Hvorfor skal man som voksen betale for…

Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pris eller gratis 🙏 dette ville skaffe flere positive kunder og dermed øget indtjening.

6 agosto 2025

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi forstår godt dine overvejelser, og vi tager din feedback til os. Vi har valgt en prisstruktur, der afspejler adgangen til hele vores faciliteter – også for dem, der ikke benytter legeaktiviteterne aktivt – men vi lytter naturligvis til vores gæsters input og sørger for at tage det videre til de relevante personer.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive til os, og håber, I havde en god dag hos os trods alt.

Mille - Bowl´n´Fun & Maximum

Det under alt kritik

De sidste tre gang jeg har været dernede har servicen simpelthen været for dårlig. Den ene mand der står bag baren/kassen er utrolig langsom og uhøflig. En dag som i dag, hvor det er sommerferie hvor de har lovet regn, kan man vel sige i sig selv at der vil være travle dage og derfor sætte personale på til at løfte opgaven. Folk bruger mange penge og det simpelthen ikke okay, når man står med hele familien at man så skal gå hjem med sådan en oplevelse.
Og som lokal er jeg nødt til at understrege det desværre ikke bare var i dag. Dårlig service, beskidt legeland og toiletter.

22 luglio 2025

Hej Smil

Tak for din feedback.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft gentagne dårlige oplevelser med både service og rengøring. Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere til vores gæster – og vi tager din anmeldelse meget seriøst.

Din tilbagemelding er sendt videre til det relevante team, så vi kan forbedre os. Vi håber, du vil give os en ny chance fremover.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Spild af penge og tid

Ene mand løber rundt og har ikke tid at svare eller sætte folk ind i opgaverne som man har betalt for. Eskape room er så mørke at opgaverne er umulige at løse. Og ingen hjælp.
Rigtig dårlig oplevelse.

22 luglio 2025

Hej Sabrina

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med Escape Room ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, hvis der ikke var tilstrækkelig bemanding til at give den nødvendige introduktion og hjælp.

Vi har allerede taget din feedback med videre til det relevante team, da vi hele tiden ønsker at optimere både oplevelsen og servicen. Din tilbagemelding er værdifuld for os i det arbejde.

Vi håber, at du måske en dag vil give os en ny chance for at vise, at vi kan give jer en bedre oplevelse.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più