Dårlig oplevelse, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle vi ned på The... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var til brunch og der var virkeligt meget lækkert og forskelligt mad og det hele var lækkert og smagte super godt 😋 5 stjerners oplevelse til prisen
L'azienda ha risposto
Hvorfor skal man som voksen betale for indgang, når man ikke benytter selve legelandet og blot holder øje med ens børn. Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi var ude og bowle og bagefter spise, bordene var sat så tæt så vi var flere der skulle rejse os for at folk kunne komme til og fra buffen, tror jeg rejste mig op under spisningen 12-20 gange for at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Nyborgvej 4, 5700, Svendborg, Danimarca
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
5 stjerners oplevelse til prisen

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
Jeg har nu to gange besøgt Bowl’n’Fun, hvor jeg på forhånd har gjort tydeligt opmærksom på, at jeg spiser vegansk – og begge gange er det blevet håndteret ekstremt dårligt.
Første gang havde kokken tydeligvis ingen idé om, hvad vegansk mad indebærer. Jeg fik at vide, at både æg og flødekartofler “vist nok” var veganske, hvilket selvfølgelig er helt forkert. Det efterlod et ret uprofessionelt indtryk.
I dag oplevede jeg det igen. Min bonusmor ringede dagen før og gjorde opmærksom på, at der kom en veganer. Da vi ankommer, siger vi det igen til personalet. Der går lang tid uden mad, og vi må selv opsøge personalet flere gange. Først tredje gang vi spørger, får vi at vide, at de alligevel ikke kan lave den veganske mad.
Det vil sige, at jeg sidder og venter på mad, som de allerede har opgivet – uden at informere os. Det er simpelthen ikke i orden.
Da min bonusmor påpeger, at de ikke bør opkræve betaling for min kuvert, når de ikke leverer det, de har lovet, svarer en medarbejder ret flabet, at det kan de faktisk godt – men at de “nok skal lade være”.
Samlet set en virkelig dårlig oplevelse med manglende viden, dårlig kommunikation og ringe service. Jeg kan ikke anbefale stedet, hvis man har særlige kostbehov – eller bare forventer at få det, man er blevet lovet.

Dårlig oplevelse, med selvskab på 17 mennesker
Så skulle vi ned på The Grill
Vi fik beskidt glas så spurgte vi om det var rigtigt personalet svaret: Det er meget normalt
Så slutter vi dagen af med at vi skal betale for 18 personer men vi var kun 17 der spiste, grunden til vi var 17 er at den sidste ligger med ikke så sjov mave, personen er betænksom og ikke vil smitte andre derfor bliver hjemme, det er de så ikke enig i da man skal melde fra 48 timer før ankomst, så vi har betalt for en ekstra + vi har redet de andre i buffet i og få dårlig mave, denne behandling fortjener 0 stjerner, dette er sidste gang vi her, på ingen måde penge hver

Afdeling Svendborg.
Når man har bestilt en pakke med mad og drikke forventer man også at få dette. Vi bestilte julefrokost buffet med drikkelse. Vi bowlede først (Ingen service under bowling ) og gik til bordet kl 18 Der var der ikke mere juleøl. Kl 19.30 var der ikke mere classic øl. Kl 22 kunne man ikke få særlig mange drinks da spiritus også var usolgt. Totalt dårlig stil. Desuden skulle vi hente drikkelse selv hele tiden, der var ikke meget personal service. Tallerknerne stod også længe før der kom nogle efter dem.
Og så rengøringen af toiletterne når der er fuld restaurant var ikke eksisterende de var simpelthen så klamme. Urin, blod og andre lækre ting over alle toiletter, så klamt
Dog hyggeligt med live musik.

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
Vi var ude og bowle og bagefter spise, bordene var sat så tæt så vi var flere der skulle rejse os for at folk kunne komme til og fra buffen, tror jeg rejste mig op under spisningen 12-20 gange for at give plads.
Vi gjorde opmærksom på 4 gange vi manglede drikkevarer, de nåede ikke at komme mens vi spiste, må sige det er sidste gang vi kommer for det er bare træls det vi blev budt den dag.

Alarmerende oplevelse.
Vi var I escaperoom i Svendborg, hvor der var ualmindelig dårlig service.
Stedet levede det ikke op til dansk lovgivning, da vi blev fanget i rummet og ikke kunne komme ud til trods for nødknappen blev aktiveret. Vi ender med at ringe til receptionen for at blive lukket ud (heldigt at 1 person havde telefonen med).
samlet set var servicen på stedet virkelig ringe. vi kommer 15 min før til som påskrevet, men der er ikke klar og vi venter samlet set over en halv time før vi bliver hentet (centeret var stort set tomt). Da vi beder om hjælp af gamemasteren går det minimum 15 min før der er en respons.
men at blive fanget i et MEGET varmt rum uden mulighed for at komme ud, er under al kritik.

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
Med de priser for mad, snacks og drikkelse, burde det være stærk reduceret pris eller gratis 🙏 dette ville skaffe flere positive kunder og dermed øget indtjening.

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
De sidste tre gang jeg har været dernede har servicen simpelthen været for dårlig. Den ene mand der står bag baren/kassen er utrolig langsom og uhøflig. En dag som i dag, hvor det er sommerferie hvor de har lovet regn, kan man vel sige i sig selv at der vil være travle dage og derfor sætte personale på til at løfte opgaven. Folk bruger mange penge og det simpelthen ikke okay, når man står med hele familien at man så skal gå hjem med sådan en oplevelse.
Og som lokal er jeg nødt til at understrege det desværre ikke bare var i dag. Dårlig service, beskidt legeland og toiletter.

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
Ene mand løber rundt og har ikke tid at svare eller sætte folk ind i opgaverne som man har betalt for. Eskape room er så mørke at opgaverne er umulige at løse. Og ingen hjælp.
Rigtig dårlig oplevelse.

Risposta di Bowl'n'Fun - Svendborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.