Ro’s Have 16, 4000 Roskilde, DK

Dejlig plads til at sedde og nyde en kold sodavand Og noget mad Og 16 banner til bowling så der mange der kan spille på samme tid Og de har lige fået minigolf 12 banner Der er kreativt lavet... Leggi di più

Horrific experience. Avoid. Their website states "Der er parkeringspladser bag centeret." or "There are parking spaces behind the center." So why are you giving out fines if you... Leggi di più

Vi tog ungerne en tur til bowling i Roskilde og det var ikke ligefrem imponerende, det vi fik for pengene. De to yngste skulle have børnebander på, men det viste sig hurtigt at den ene side levede s... Leggi di più

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fedt sted

Dejlig plads til at sedde og nyde en kold sodavand Og noget mad
Og 16 banner til bowling så der mange der kan spille på samme tid

Og de har lige fået minigolf 12 banner
Der er kreativt lavet og der er lys i som skifter farver
Der er en bane med bowling og dart og pindbowl og poolbord og klatringsvæg og air hockey og vej ligne og en med linjer som man skal zik zakke om

Synes det er hver at prøve hvis man godt kan lide minigolf som ikke er som de gamle baner man kender

30 maggio 2026

Hej Nicole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os rigtig meget, at du både nød atmosfæren, faciliteterne og vores nye minigolfbane. Vi har lagt stor vægt på at skabe en anderledes og sjov minigolfoplevelse med kreative udfordringer, så det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Tak fordi du anbefaler os til andre. Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig dag med masser af sjov og spil.

Horrific experience

Horrific experience. Avoid.

So why are you giving out fines if you stay over 1 hour? How do you complete an hour of bowling plus get set up / leave the place / etc. in under 1 hour?

Massive scam going on. Police should be involved.

They have thus far refused to reimburse my parking fine. Scams are happening everywhere, even in Denmark!

UPDATE: The response from the business below says we can register parking inside, and this is stated on the signs in the parking area, on signs inside the center, and in our booking confirmations.

Why are you posting false information? To make the bad review appear slightly better?

I've checked and there is no mention in the booking confirmation. There are no signs in the parking area. There is only a small sign when entering the area near the shops, which is partially hidden behind a bush.

We (4 adults) clearly did not see any signs, outside or inside the centre, otherwise we would obviously have signed up. Your website says there is parking behind your premises - no mention of any signing up or fines. There were also lots of free spaces at the time. Naturally it's a money-making racket.

Clearly you are getting kick backs from the parking company. We were in 2 cars so you have shared in our DKK2,000. But we'll never return as customers.

We hope people stay away as there is nothing welcoming about this place.

15 marzo 2026

Hi Tall Tiger,

Thank you for your review and for taking the time to share your experience.

We understand that receiving a parking fine can be frustrating. We are tenants in the building where the parking area is located, but the parking lot itself is managed by Scanpark, and we therefore have no influence over the issuing of parking fines.

As a guest with us, you have the option of free parking for up to 5 hours by registering your license plate on one of the tablets inside our center. This is stated on the signs in the parking area, on signs inside the center, and in our booking confirmations.

We are of course sorry that you experienced the situation this way, and we appreciate your feedback.

Kind regards,
Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Bowlnfun tjener på p-bøder?

Jeg formoder Bowlnfun tjener penge på returkommission fra parkeringsbøder. Jeg parkerede udenfor Bowlnfun Langfredag helligdag, hvor der kun var to andre biler på en stor parkeringsplads. Da jeg kom ind spurgte jeg den ansatte om jeg måtte parkere udenfor. Han sagde ja, men intet om, at jeg skulle registrere min nummerplade på en computer, der stod lige på bardisken. Da jeg fik en bøde på grund af hans sløseri, nægtede Bowlnfun at tale med parkeringsselskabet eller at betale bøden. Som ville være rimeligt, og som enhver familieejet virksomhed med respekt for sig selv og sine kunder ville have gjort. Støt ikke store virksomheder som Bowlnfun. Jeg anbefaler at støtte mindre familieejede virksomheder.

3 aprile 2026

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har været i dialog over mail, men jeg beklager igen den oplevelse, du har haft hos os.

Parkeringspladsen administreres desværre af Scanpark og ikke af Bowlnfun. For at parkere gratis i op til 5 timer skal nummerpladen registreres på tabletten hos os. Dette fremgår af skiltningen på parkeringspladsen, i centret samt i vores bookingbekræftelser.

Jeg forstår godt din frustration over situationen, og jeg er ked af, at informationen ikke blev tydeliggjort nok ved dit besøg.

Bowl'n'fun & Maximum er i øvrigt en familieejet virksomhed, og vi gør os altid umage for at give vores gæster en god oplevelse.

Skuffende oplevelse

De to yngste skulle have børnebander på, men det viste sig hurtigt at den ene side levede sit eget liv. Medarbejderen prøvede at fixe det manuelt (han flåede den op med hænderne), hvilket resulterede i at banden forblev oppe, da det blev de voksnes tur. Derfor måtte man endnu engang traske op til skranken og bede om hjælp. Denne gang blev vi så flyttet til en ny bane. Og så skulle man jo tro at alt var godt. Men lige pludseligt stoppede vores spil - og vi havde altså kun været i gang lidt over en halv time, inkl. den tid der blev brugt på at vente på at banen blev "repareret" og vi skulle skifte til ny bane. Efter endnu en tur til skranken, fik vi da også at vide, at vi stadig havde 19 minutter tilbage, så han startede os op igen. Efter 5-7 minutter lukkede vores bane ned endnu engang og vi valgte derfor at opgive spillet og forlod centret. Jeg modtog så efterfølgende en mail, med en "ændring i bookingen" og der kunne jeg så se, at min oprindelige booking var blevet tillagt kr. 89,70!?
Jeg ringede selvfølgelig til dem, og fik så fortalt at det ikke er noget jeg skulle betale, men det var fordi vi havde fået ekstra tid (!!!!). Jeg orkede ikke at gøre med ved det, så jeg tror bare vi bowler et andet sted næste gang...

14 maggio 2026

Hej Jimmy,

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg hos os blev præget af så mange tekniske problemer og frustrationer.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at børnebanderne ikke fungerede korrekt, at I skulle flyttes til en ny bane, og at spillet efterfølgende stoppede flere gange. Vi forstår godt, at det ødelagde oplevelsen – især når man besøger os for at have en hyggelig dag med familien.

Vi beklager også forvirringen omkring bookingændringen og den ekstra registrering på ordren. Vi kan godt forstå, at det virkede mærkeligt at modtage en mail om ekstra tid efter den oplevelse, I havde. Som der blev oplyst telefonisk, var det naturligvis ikke noget, I skulle betale for, men vi forstår fuldt ud, at det samlet set har været frustrerende.

Jeres feedback er vigtig for os, og vi følger op på både de tekniske problemer samt kommunikationen omkring bookingen, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet.

Vi beklager oprigtigt den dårlige oplevelse, I har haft hos os.