Den underligste mad oplevelse ….. maden var som sådan ok af en buffet og være. Men 1: der var intet system i forhold til at få nye tallerkner - så de beskidte stod rundt omkring Man gider ikke hav... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde bestilt bowling og buffet. Bowling forløb fint, men snackkurven var ikke indrettet pænt med de tre varianter. Alt var kastet ned i kurven. Maden var simpelthen middelmådig. Frosne agurker, r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Glarmestervej 6-12, 6710, Esbjerg V, Danimarca
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt kød i kød buffeten var tørt, nærmest uspiseligt og koldt. Der var ikke service på i kød buffeten det halve af tiden (fordi vedkommende også hentede tallerkener i køkkenet osv. virkede meget rodet.)
Softicen var meget tynd og nærmeste ikke kold. Frugten virkede ikke frisk og lækkert. Tvært imod virkede melon og andet frugt tørt, på stadiet til dårlig, nærmest som om det havde lagt der hele dagen. Flere af kagerne fra stenhårde og tørre.
Tomatsalaten var hele tomater lagt i fad, ikke skåret op eller anrettet pænt + meget grove aspargesstykker, og mozzarella. Meget grov oplevelse, ikke særlig lækkert.
Hele buffeten virkede generelt rodet. Tallerkenerne, som var kommet direktet fra opvaskeren, var varmer end noget af maden overhovedet.
Og der var ikke engang særlig mange mennesker ude og spise, restauranten var nærmest tom….
Manglende intro fra tjeneren side om hvordan med rent og beskidte tallerkener osv. der var mere fokus på hvordan drikkevarer kunne bestilles.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Man gider ikke have dessert oveni brun sovs!!!!
Pynten i montrene var overskåret frugt og grønt som jeg ikke tør tænke på hvor længe har ligget der. Det var lige til affaldsspanden - virkelig ulækkert - jeg skulle ikke nyde noget af at spise derfra 😔

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
V har tidligere ofte besøgt bowl and fun i Esbjerg og maden har været lidt svingende nogle gange rigtig god andre gange lidt mere "jævn" .i dag var den dog hvad jeg vil kalde virkelig ringe...ud af de 5 slags kød der var på "grillen" var kun en spiseligt resten var simpelthen overstegt og tør og sejt..men det værste var at utrolig mange af de "lune" retter var helt kolde.... tartelet sovsen var helt kold og tyk..mac and cheese var så kold den man skulle tro den var kommet direkte fra køleskabet og sådan var det bare gennemgående med stort set alle retter!
Der skal dog siges betjeningen var rigtig fin og venlig og smilende men det opvejer bare ikke den dårlige mad....vi har som sagt kommet der ofte før men efter denne gang tror jeg nu nok det var den sidste

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Vi fik ikke engang lov til at bowle også selvom vi havede en bilet, også selvom vi havede ringet og fik bekræftet at det var ok, REN SCAM!

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Én af de absolut dårligste mad oplevelser kan du opleve på Bowl'n'Fun / The Grill i Esbjerg.
Fredag den 27. marts 2026 var vi 14 kollegaer der skulle bowle og efterfølgende spise i stedets restaurant.
I restauranten var der mange ledige pladser. Ca. 70% frie pladser. Der var meget personale til stede. Dog kneb det meget med effektiviteten ved personalet. Vi påtalte 4 gange, at mange af de varme retter var enten kolde eller lunkne. Flere af de varianter der fremgår på menu’en, var der ikke mere af. Husk igen på, at restauranten dén aften var ret dårligt besøgt. Det vidner ikke om ’udsolgt pga. stort antal besøgende’ -Men om dårlig planlægning.
En anden ting vi påtalte, var fedtede gulve, Skeer fra ta’ selv buffeten der lå på gulvet. Flødekartofler på gulvet flere steder, og generelt et miljø i mad området som var usselt og snusket.
Og på trods af, at der var mange på arbejde, ganske få gæster, så skete der INTET efter vi havde gjort personalet opmærksom på vores oplevelser.
Opsummeringen er, at vi er 14 kollegaer der måtte vade rundt i beskidte omgivelser for at få kold og lunken mad på vores tallerkner, fra en delvist udsolgt menu. Vel at mærke til fuld pris.
Update 7. april 2026.
Bowl'n'Fun - Esbjerg har nu svaret mig på min henvendelse. Det klinger bare hult. Hvis man ser på tidligere anmeldelser af stedet, så er der mange som beretter om samme oplevelser som den vi havde. Ordlyden i Bowl'n'Fun's svar er altid den samme. Det er et værdiløst svar, når der i årevis bliver svaret identisk, og oplevelsen og kvaliteten af stedet forbliver den samme. Jeg kan ikke tænke andet, at der nok bare ikke er ambitioner om at forbedre sig.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Maden var simpelthen middelmådig. Frosne agurker, revet gulerod som var helt tørt, kalkun som var rød i midten, maden var kold. Det virker til at der mangler en voksen som kan tage styringen og højne kvaliteten. Maskinen som børnene får en mønt til var stortset Tom, så det skabte unødig frustration at fangearmen ikke kunne komme i nærheden af de bolde der var tilbage.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Alt kødet var koldt jeg fik fra grillen, siger det til tjeneren, og hun siger derefter jeg bare skal give ham kødet tilbage igen, og han vil varme det lidt mere for mig på grillen, kender de ikke til hygiejne? deres kød er genopvarmet, og de har ikke målt temperatur på deres kød inden de smider det på grillen, total dårlig oplevelse, vi var afsted 6 personer. Kommer aldrig igen.

The grill.
Virkelig dårlig oplevelse. Maden var kold & udtørret. Tjenerne, smilede ikke, snakkede ikke, spurgte ingen gang om maden var god eller sagde god aften. Kødet lugtede bestemt hellere ikke godt, ham der servede kød smilede ingen gang, lyttede ikke til hvad man ville have & sagde ingen ting. Det var sidste gang jeg sætte mine ben på grillen.

Bowl n Fun Esbjerg & Early Bird
Der er overhoved ikke denne tilbud kl. 17:00
Kæden reklamere med dette. MEN ikke i Esbjerg.
Kokken er ikke klar før kl. 17:30
"Det er bare ikke ok"

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Vi var inde og spise, den mad der burde være varm var virkelig kold. Det smagte ikke godt.
Det var i Esbjerg

Vi kom til Bow'n Fun i Esbjerg Søndag 31/8
Der var mange kunder da vi ankom, vi fik bestilt drikkevarer og mad, salatbaren var næsten tom, vi spurgte om den ikke blev fyldt op, men kokken sagde at der var lukket de næste 2 dag, vi spurgte om vi ikke skulle betale fuld pris det skulle vi, selv om der var mange retter der ikke var mere tilbage af, tarteletter, øl grude var der kun grøndsager tilbage, ris var så hårde at man troede der var sten i, kartoffelmos var der heller ikke meget tilbage af, Churros var der slet ingen af, karamel til softice var der heller ikke, nødder var harske, konen havde fået noget der var dårlig var syg i halvanden dag, opkast.
Det positive var ar servering personale var smilende og gode

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
The staff handling the kids’ birthday party were unprofessional. I already submitted feedback, but I have not receive any response or explanation from the management. Very disappointing. I will not be booking any future events there.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Vi startede med minigolf. Banerne var fyldt med grus og ukrudt. Banerne var i dårlig forfatning. Vandbassinerne ved næsten tomme for vand, men fyldt med grønne alger. De burde lukke minigolfbanen ned og få det renoveret. Bowlingbaner var ok.
Happies afdeling i kælderen for børn var nedslidt og lugtede. Børn ville ikke herind. Spillemaskinerne ved indgangen virkede 50% af maskinerne ikke. The Grill buffet' en var smagløs og kold.

Bowlingcentert fremstår slidt.
Sødt personale.
På the Grill var buffeten mangelfuld, maden var ikke varm.
Mange af retterne smagte som de var taget direkte ud fra frost eller dåse.
Vi måtte bede om mere kød og måtte vente 20 min på det blev klar.
Da vi var klar til at gå ca kl. 2045 og gæsterne var færdige i buffeten var der noget mere fyldt op.
Det er meget utilfredsstillende.
Vi anbefaler ikke at spise der.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Vi kom til et bord der var propfyldt med tomme glas og popcorn overalt på gulv og bord. Der blev ikke ryddet op, måtte selv fjerne det fra bordet. Fik bestilt drikkevarer på tablet, den var noget af det mest klistrede vi nogensinde har set. Intet sted bliver man mindet om at det der bestilles, skal betales i baren. Heller ikke af servitricen. Så går hele konceptet jo også af det hvis man skal op i baren og betale efter? Man kan da bare betale direkte ved tablet? Vi kom afsted en time senere uden at have fået betalt da vi da fuldstændig havde glemt det. Det kostede så 75dkk i faktureringsgebyr!

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Vi var 10 personer afsted da vores mor valgte at hendes 70 års fødselsdag skulle holdes på bowl’n fyn i Esbjerg. Jeg havde samme dag ringet derud for at sikre at de satte flag på bordet når vi skulle ind at spise efter bowling.
Da vi kom op til bordet var der ingen flag, nævnte det for tjeneren som viste os til bordet. Vi satte os og han kom med flaget og placerede det og gik igen. (Et tillykke med dagen havde nu været på sin plads)
Der gik noget tid før vores tjener kom for at modtage bestilling af drikkevarer.
Maden var enormt skuffende. Kæmpe skiver kød som var sejt så man måtte spytte noget ud i servietten. Ikke varm eller lunt, men meget tæt på lunken mad. Der var langsom opfyldning så vi tog hvad der var og ikke det man ellers havde lyst til. Meget skuffende ligesom sidste gang vi var der, hvilket vi håbede var blevet bedre, men absolut ikke.
Vi havde inden spisningen ordnet betaling af bowling og spisning så det var drikkevarerne der skulle afregnes
Her stod der drikkevarer på regningen som vi ikke havde bestilt og det tog lang tid og var besværligt at få det rettet.
Konklusion må være at vi ikke kommer igen.

Risposta di Bowl'n'Fun - Esbjerg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.