Glarmestervej 6-12, 6710 Esbjerg V, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Den underligste mad oplevelse ….. maden var som sådan ok af en buffet og være. Men 1: der var intet system i forhold til at få nye tallerkner - så de beskidte stod rundt omkring Man gider ikke hav... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vi havde bestilt bowling og buffet. Bowling forløb fint, men snackkurven var ikke indrettet pænt med de tre varianter. Alt var kastet ned i kurven. Maden var simpelthen middelmådig. Frosne agurker, r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Scritti dall'azienda

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Kold, tørt og rodet madoplevelse en lørdag aften

Alt kød i kød buffeten var tørt, nærmest uspiseligt og koldt. Der var ikke service på i kød buffeten det halve af tiden (fordi vedkommende også hentede tallerkener i køkkenet osv. virkede meget rodet.)

Softicen var meget tynd og nærmeste ikke kold. Frugten virkede ikke frisk og lækkert. Tvært imod virkede melon og andet frugt tørt, på stadiet til dårlig, nærmest som om det havde lagt der hele dagen. Flere af kagerne fra stenhårde og tørre.

Tomatsalaten var hele tomater lagt i fad, ikke skåret op eller anrettet pænt + meget grove aspargesstykker, og mozzarella. Meget grov oplevelse, ikke særlig lækkert.

Hele buffeten virkede generelt rodet. Tallerkenerne, som var kommet direktet fra opvaskeren, var varmer end noget af maden overhovedet.

Og der var ikke engang særlig mange mennesker ude og spise, restauranten var nærmest tom….

Manglende intro fra tjeneren side om hvordan med rent og beskidte tallerkener osv. der var mere fokus på hvordan drikkevarer kunne bestilles.

9 maggio 2026

Hej Annemette,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi virkelig kede af at læse. Det er langt fra den standard og oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi beklager især, at både kvaliteten af maden og præsentationen af buffeten ikke levede op til forventningerne. Tørt og koldt kød, manglende friskhed på frugt og desserter samt en rodet buffet er naturligvis ikke acceptabelt. Det samme gælder den manglende introduktion og oplevelsen af manglende overblik og service under besøget.

Vi tager din feedback meget alvorligt og gennemgår både vores rutiner omkring buffetopfyldning, kvalitetssikring og bemanding med teamet, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, da den hjælper os med at blive bedre, og vi håber, at du vil give os mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Valutata 2 stelle su 5

Den underligste mad oplevelse ….

Man gider ikke have dessert oveni brun sovs!!!!
Pynten i montrene var overskåret frugt og grønt som jeg ikke tør tænke på hvor længe har ligget der. Det var lige til affaldsspanden - virkelig ulækkert - jeg skulle ikke nyde noget af at spise derfra 😔

2 maggio 2026

Hej Jeanette,

Tak for din feedback og for at du tager dig tid til at beskrive din oplevelse.

Det er vi oprigtigt kede af at høre. Det er ikke den standard, vi ønsker at give vores gæster, og især det du beskriver omkring tallerkener og hygiejne i buffeten tager vi meget alvorligt.

Vi beklager, at der ikke har været tydelig nok information om, at man altid kan tage rene tallerkener i buffeten, og vi tager de brugte tallerkener fra jeres bord og at I ikke har fået den hjælp/vejledning under besøget. Det er noget, vi vil følge op på med vores personale, så det bliver mere tydeligt og konsekvent fremadrettet.

Også dine observationer omkring frugt og grønt i montrerne tager vi til os, vi har faste procedurer for udskiftning og kvalitet, men det er klart, at det ikke har fungeret tilfredsstillende den dag, og det undersøger vi nærmere.

Vi sætter pris på din ærlige anmeldelse den hjælper os med at blive bedre.

Dårlig og kold mad

V har tidligere ofte besøgt bowl and fun i Esbjerg og maden har været lidt svingende nogle gange rigtig god andre gange lidt mere "jævn" .i dag var den dog hvad jeg vil kalde virkelig ringe...ud af de 5 slags kød der var på "grillen" var kun en spiseligt resten var simpelthen overstegt og tør og sejt..men det værste var at utrolig mange af de "lune" retter var helt kolde.... tartelet sovsen var helt kold og tyk..mac and cheese var så kold den man skulle tro den var kommet direkte fra køleskabet og sådan var det bare gennemgående med stort set alle retter!
Der skal dog siges betjeningen var rigtig fin og venlig og smilende men det opvejer bare ikke den dårlige mad....vi har som sagt kommet der ofte før men efter denne gang tror jeg nu nok det var den sidste

5 aprile 2026

Hej Thomas,

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse hos Bowl’n’Fun i Esbjerg. Vi er virkelig kede af at høre, at besøget denne gang ikke levede op til hverken jeres egne forventninger eller vores standard.

Det er helt uacceptabelt, at mange af de lune retter var kolde, og at kødet var overstegt og tørt. Vi er glade for at høre, at I oplevede vores personale som venlige og imødekommende, men vi forstår, at det ikke opvejer en skuffende madoplevelse.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil gennemgå både køkkenprocedurer og opvarmning af retterne, så fremtidige gæster ikke oplever det samme. Jeres kommentarer hjælper os til at blive bedre, og vi er taknemmelige for, at I gjorde os opmærksomme på dette.

Vi håber, I måske vil overveje at give os en chance igen, så vi kan vise den kvalitet og oplevelse, I tidligere har haft hos os.

Svindle

Vi fik ikke engang lov til at bowle også selvom vi havede en bilet, også selvom vi havede ringet og fik bekræftet at det var ok, REN SCAM!

1 aprile 2026

Hej Edvin,

Vi vil meget gerne høre nærmere, da vores gæster booker, også får deres baner. Derfor må du meget gerne kontakte mig og uddybe.
Du kan skrive på mille@bowlnfun.dk, hvor du skriver hvilket center og dato du har besøgt, samt din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Én af de absolut dårligste mad…

Én af de absolut dårligste mad oplevelser kan du opleve på Bowl'n'Fun / The Grill i Esbjerg.
Fredag den 27. marts 2026 var vi 14 kollegaer der skulle bowle og efterfølgende spise i stedets restaurant.

I restauranten var der mange ledige pladser. Ca. 70% frie pladser. Der var meget personale til stede. Dog kneb det meget med effektiviteten ved personalet. Vi påtalte 4 gange, at mange af de varme retter var enten kolde eller lunkne. Flere af de varianter der fremgår på menu’en, var der ikke mere af. Husk igen på, at restauranten dén aften var ret dårligt besøgt. Det vidner ikke om ’udsolgt pga. stort antal besøgende’ -Men om dårlig planlægning.
En anden ting vi påtalte, var fedtede gulve, Skeer fra ta’ selv buffeten der lå på gulvet. Flødekartofler på gulvet flere steder, og generelt et miljø i mad området som var usselt og snusket.
Og på trods af, at der var mange på arbejde, ganske få gæster, så skete der INTET efter vi havde gjort personalet opmærksom på vores oplevelser.
Opsummeringen er, at vi er 14 kollegaer der måtte vade rundt i beskidte omgivelser for at få kold og lunken mad på vores tallerkner, fra en delvist udsolgt menu. Vel at mærke til fuld pris.

Update 7. april 2026.
Bowl'n'Fun - Esbjerg har nu svaret mig på min henvendelse. Det klinger bare hult. Hvis man ser på tidligere anmeldelser af stedet, så er der mange som beretter om samme oplevelser som den vi havde. Ordlyden i Bowl'n'Fun's svar er altid den samme. Det er et værdiløst svar, når der i årevis bliver svaret identisk, og oplevelsen og kvaliteten af stedet forbliver den samme. Jeg kan ikke tænke andet, at der nok bare ikke er ambitioner om at forbedre sig.

27 marzo 2026

Hej Jesper,

Først og fremmest vil vi gerne takke for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi er dybt kede af at høre om den skuffende aften, I havde hos os den 27. marts. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere til vores gæster.

Det er uacceptabelt, at både maden og miljøet i restauranten ikke levede op til forventningerne. Vi beklager især, at de varme retter var kolde eller lunkne, at menuen ikke var fuldt tilgængelig, og at vores personale ikke reagerede tilstrækkeligt på jeres henvendelser. Det er helt klart noget, vi tager alvorligt.

Vi vil bruge jeres feedback til at gennemgå vores procedurer for både køkken og service, herunder oprydning, vedligehold af buffetområder og opmærksomhed på gæsternes oplevelse, så dette ikke gentager sig.

Ringe kvalitet i resteauranten

Maden var simpelthen middelmådig. Frosne agurker, revet gulerod som var helt tørt, kalkun som var rød i midten, maden var kold. Det virker til at der mangler en voksen som kan tage styringen og højne kvaliteten. Maskinen som børnene får en mønt til var stortset Tom, så det skabte unødig frustration at fangearmen ikke kunne komme i nærheden af de bolde der var tilbage.

1 marzo 2026

Hej Kia,

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med bowling og buffet ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Det er beklageligt, at snackkurven ikke var præsenteret ordentligt, og at maden ikke havde den rette temperatur eller kvalitet. Det er også vigtigt for os, at alle maskiner og aktiviteter fungerer, så det er frustrerende at høre, at møntmaskinen ikke levede op til forventningerne.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op med vores køkken- og serviceteam for at sikre, at både mad, præsentation og aktiviteter fungerer optimalt fremover.

Vi beklager den oplevelse, I fik, og takker fordi du gør os opmærksomme på disse punkter.

Valutata 1 stelle su 5

Alt kødet var koldt jeg fik fra…

Alt kødet var koldt jeg fik fra grillen, siger det til tjeneren, og hun siger derefter jeg bare skal give ham kødet tilbage igen, og han vil varme det lidt mere for mig på grillen, kender de ikke til hygiejne? deres kød er genopvarmet, og de har ikke målt temperatur på deres kød inden de smider det på grillen, total dårlig oplevelse, vi var afsted 6 personer. Kommer aldrig igen.

12 febbraio 2026

Hej Michael,

Tak for din henvendelse.

Vi er meget ked af at høre om jeres oplevelse hos os.
Kødet skal selvfølgelig være varmt og lækkert, og servicen i orden.
Derfor vil vi tag hånd om det med det samme, og gå i intern dialog, så det ikke sker igen.

The grill

The grill.
Virkelig dårlig oplevelse. Maden var kold & udtørret. Tjenerne, smilede ikke, snakkede ikke, spurgte ingen gang om maden var god eller sagde god aften. Kødet lugtede bestemt hellere ikke godt, ham der servede kød smilede ingen gang, lyttede ikke til hvad man ville have & sagde ingen ting. Det var sidste gang jeg sætte mine ben på grillen.

6 febbraio 2026

Hej Tina,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det gør os virkelig kede af at læse, at dit besøg hos os ikke levede op til forventningerne. Kold og udtørret mad samt en service, der ikke føles imødekommende og opmærksom, er på ingen måde den standard, vi ønsker at levere.
Vi tager din feedback meget alvorligt – både i forhold til madens kvalitet og vores medarbejderes service og attitude og tager det med videre til rette personer internt. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig velkomne, bliver mødt med et smil og får en god oplevelse hele vejen rundt.

Early Bird kl. 17

Bowl n Fun Esbjerg & Early Bird
Der er overhoved ikke denne tilbud kl. 17:00
Kæden reklamere med dette. MEN ikke i Esbjerg.
Kokken er ikke klar før kl. 17:30
"Det er bare ikke ok"

26 novembre 2025

Hej Bxxxx,

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, hvis dit besøg har givet anledning til frustration.

Early Bird-tilbuddet gælder fra kl. 17.00, også i Esbjerg.
Early bird skal bookes dagen før, for at være sikker på man kan benytte tilbuddet. Vi tager selvfølgelig din feedback med videre.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang.

Vi var inde og spise

Vi var inde og spise, den mad der burde være varm var virkelig kold. Det smagte ikke godt.
Det var i Esbjerg

24 settembre 2025

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Vi vil meget gerne i dialog med dig. Derfor må du gerne sende en mail til esbjerg@bowlnfun.dk , med dit telefonnummer og hvad det drejer sig om, så kontakter vi dig.

Valutata 2 stelle su 5

Vi kom til Bow'n Fun i Esbjerg Søndag…

Vi kom til Bow'n Fun i Esbjerg Søndag 31/8
Der var mange kunder da vi ankom, vi fik bestilt drikkevarer og mad, salatbaren var næsten tom, vi spurgte om den ikke blev fyldt op, men kokken sagde at der var lukket de næste 2 dag, vi spurgte om vi ikke skulle betale fuld pris det skulle vi, selv om der var mange retter der ikke var mere tilbage af, tarteletter, øl grude var der kun grøndsager tilbage, ris var så hårde at man troede der var sten i, kartoffelmos var der heller ikke meget tilbage af, Churros var der slet ingen af, karamel til softice var der heller ikke, nødder var harske, konen havde fået noget der var dårlig var syg i halvanden dag, opkast.
Det positive var ar servering personale var smilende og gode

31 agosto 2025

Hej Gert,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er meget kede af, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede udfordringer med både kvaliteten af maden og manglende opfyldning i buffeten. Din feedback er givet videre til de ansvarlige, så vi kan få rettet op og sikre, at det ikke gentager sig.

Det glæder os til gengæld at høre, at du oplevede vores personale som smilende og imødekommende – det betyder rigtig meget for os.

Endnu en gang tak fordi du delte din oplevelse. Din feedback hjælper os til at blive bedre.

Bowl'n'Fun - Esbjerg - Very disappointing

The staff handling the kids’ birthday party were unprofessional. I already submitted feedback, but I have not receive any response or explanation from the management. Very disappointing. I will not be booking any future events there.

15 giugno 2025

Hi Anita,

Thank you for sharing your experience with us. We sincerely apologize for the unprofessional service you encountered during your child’s birthday party, as well as the fact that your feedback has not yet been addressed by the management. This is not the level of service or communication we strive to provide.

We take your comments very seriously and will follow up internally to ensure that this does not happen again.
We truly value your feedback and deeply regret that we let you down on such an important day.

Kind regards

Vi startede med minigolf

Vi startede med minigolf. Banerne var fyldt med grus og ukrudt. Banerne var i dårlig forfatning. Vandbassinerne ved næsten tomme for vand, men fyldt med grønne alger. De burde lukke minigolfbanen ned og få det renoveret. Bowlingbaner var ok.
Happies afdeling i kælderen for børn var nedslidt og lugtede. Børn ville ikke herind. Spillemaskinerne ved indgangen virkede 50% af maskinerne ikke. The Grill buffet' en var smagløs og kold.

10 luglio 2025

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi har derfor kontaktet de relevante personer internt for at følge op på de forhold, du nævner – både hvad angår minigolfbanen, Happies-området, spillemaskinerne og buffeten. Vi er i gang med at undersøge fejl og mangler, så vi kan få dem udbedret hurtigst muligt.

Vi er naturligvis glade for, at bowlingbanerne levede op til forventningerne, men det ændrer ikke på, at vi tager resten af din oplevelse meget alvorligt. Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Esbjerg

Bowlingcentert fremstår slidt.
Sødt personale.
På the Grill var buffeten mangelfuld, maden var ikke varm.
Mange af retterne smagte som de var taget direkte ud fra frost eller dåse.
Vi måtte bede om mere kød og måtte vente 20 min på det blev klar.
Da vi var klar til at gå ca kl. 2045 og gæsterne var færdige i buffeten var der noget mere fyldt op.
Det er meget utilfredsstillende.
Vi anbefaler ikke at spise der.

29 marzo 2025

Hej Mette,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi er glade for at høre, at I blev taget godt imod af personalet, men vi er selvfølgelig kede af, at buffeten ikke levede op til dine forventninger. Din feedback vil blive delt med teamet, og vi tager selvfølgelig dine input til efterretning.
Det er vigtigt for os, at vores gæster får en god oplevelse, og vi beklager, at det ikke var tilfældet for jer denne gang.

De bedste hilsner

Valutata 2 stelle su 5

Ikke opryddet, klistret og fakturagebyr

Vi kom til et bord der var propfyldt med tomme glas og popcorn overalt på gulv og bord. Der blev ikke ryddet op, måtte selv fjerne det fra bordet. Fik bestilt drikkevarer på tablet, den var noget af det mest klistrede vi nogensinde har set. Intet sted bliver man mindet om at det der bestilles, skal betales i baren. Heller ikke af servitricen. Så går hele konceptet jo også af det hvis man skal op i baren og betale efter? Man kan da bare betale direkte ved tablet? Vi kom afsted en time senere uden at have fået betalt da vi da fuldstændig havde glemt det. Det kostede så 75dkk i faktureringsgebyr!

1 marzo 2025

Hej Anders,
Vi beklager meget, at I ankom til en bane, der ikke var ryddet og klar til jer. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Tak for din feedback – vi tager den til os og deler den med teamet.
Angående faktureringsgebyret er det en standardprocedure, når en regning ikke betales på stedet. Vi forstår dog, at det kan være frustrerende, og vi er kede af, hvis det har påvirket jeres oplevelse negativt.

De bedste hilsner,

Valutata 1 stelle su 5

Absolut det værste sted at spise

Vi var 10 personer afsted da vores mor valgte at hendes 70 års fødselsdag skulle holdes på bowl’n fyn i Esbjerg. Jeg havde samme dag ringet derud for at sikre at de satte flag på bordet når vi skulle ind at spise efter bowling.
Da vi kom op til bordet var der ingen flag, nævnte det for tjeneren som viste os til bordet. Vi satte os og han kom med flaget og placerede det og gik igen. (Et tillykke med dagen havde nu været på sin plads)
Der gik noget tid før vores tjener kom for at modtage bestilling af drikkevarer.
Maden var enormt skuffende. Kæmpe skiver kød som var sejt så man måtte spytte noget ud i servietten. Ikke varm eller lunt, men meget tæt på lunken mad. Der var langsom opfyldning så vi tog hvad der var og ikke det man ellers havde lyst til. Meget skuffende ligesom sidste gang vi var der, hvilket vi håbede var blevet bedre, men absolut ikke.
Vi havde inden spisningen ordnet betaling af bowling og spisning så det var drikkevarerne der skulle afregnes
Her stod der drikkevarer på regningen som vi ikke havde bestilt og det tog lang tid og var besværligt at få det rettet.
Konklusion må være at vi ikke kommer igen.

27 febbraio 2025

Hej Trine,
Tak for din feedback, det vil blive givet videre til teamet.

De bedste hilsner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più