Strandvejen 7, 9000 Aalborg C, DK

3. Ristorante con buffet
  4. Parco divertimenti per bambini
  5. Escape room

Scritti dall'azienda

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Måske uheldig

Vi besøgte Bowl’n’Fun Aalborg C en aften, hvor vi ankom lige før kl. 22. Vi spurgte efter en ledig bowlingbane, men fik at vide, at næste mulighed først var kl. 23. Derfor valgte vi at veksle til 10 kroner og spille pool imens.

Nede ved poolbordene købte vi et øltårn og gjorde klar til at hygge os, men vi opdagede hurtigt, at der kun var 2-3 brugbare poolkøer, og de var allerede i brug ved bordet ved siden af os. Der var omkring 4–5 poolborde (men kun vores og det ved siden af var i brug). Heldigvis var gruppen ved siden af flinke nok til at låne os en kø, så vi kunne komme i gang.

Kl. 23 fik vi vores bowlingbane – bane 9. Den første kugle gik fint, men kort efter begyndte banen at registrere “gutter”, uden at kuglen havde ramt noget. Vi tænkte først, at det bare var en enekelstående fejl, men det skete tre gange inden for de første 10 minutter.

Vi gik op og spurgte personalet, hvad der kunne gøres. Vi fik at vide, at den eneste mulighed var at blive rykket en time frem, hvilket vi ikke havde tid til. Vi spurgte derfor om en form for kompensation. Kort efter fik vi tre genstande på husets regning (Shaker sport), og en medarbejder stod og observerede banen i cirka fem minutter for at sikre, at den virkede.

Efter at medarbejderen gik, opstod fejlen igen. Vi henvendte os endnu en gang og spurgte, om banen kunne genstartes eller lignende, men vi fik aldrig noget svar eller opfølgning. Problemet skete yderligere én gang senere i spillet. Vi kunne godt fornemme, at personalet ikke havde en reel løsning.

Alt i alt havde vi en hyggelig aften. Manglen på brugbare poolkøer og en bowlingbane, der ikke fungerede optimalt, er dog ikke helt optimalt. Det var fint at få genstande som kompensation, men det føltes også rimeligt, når vi samlet set havde brugt tæt på 1000 kr. På pool, øltårn, bowling og skoleje for 3 personer.

Vi mener, at den samlede vurdering i forhold til vores oplevelse ligger på omkring 3 stjerner. Vi har muligvis været uheldige i forhold til vores bane, men poolkøerne var nærmest ubrugelige. Derudover syntes vi at en maglende tilbage melding på vores henvendelse anden gang var lidt øv.

20 febbraio 2026
Non scritta su invito
Logo di Bowl'n'Fun - Aalborg C

Risposta di Bowl'n'Fun - Aalborg C

Hej Marius,

Tusind tak for jeres grundige og ærlige anmeldelse af jeres besøg hos Bowl’n’Fun Aalborg C. Vi sætter stor pris på, at I tager jer tid til at dele både de gode og de mindre gode oplevelser.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at I trods udfordringerne havde en hyggelig aften. Det betyder meget for os.

Når det er sagt, beklager vi naturligvis de problemer, I oplevede – både med de begrænsede brugbare poolkøer og med bane 9, der ikke fungerede som den skulle. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

At der kun var 2–3 brugbare poolkøer tilgængelige, er ikke tilfredsstillende, og det er noget, vi tager med videre, så vi kan sikre bedre vedligeholdelse og tilgængelighed fremover.

Fejlen på bowlingbanen lyder også frustrerende – især når problemet fortsatte efter første henvendelse. Selvom vi forsøgte at kompensere med drikkevarer og observation af banen, kan vi godt forstå, at det ikke føltes som en fuld løsning, når fejlen opstod igen, og I ikke fik en tydelig tilbagemelding anden gang. Den manglende opfølgning lever bestemt ikke op til vores serviceniveau, og det beklager vi. Vi tager det selvfølgelig med videre til de rette personer internt, så der bliver tjekket op på banerne.

Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Valutata 2 stelle su 5

Når der kræves penge for folk der ikke har været til stede

Maden var god og bowling var sjovt (bortset fra at de første 10 min gik på at få det i gang på grund af en systemfejl, men det er hvad det er), intet der, men når der er en buffet, og grundet snestorm en mand ikke kan møde op, og jeg derefter stadig bliver bedt om at betale for mad der ikke er blevet spist, det kan jeg simpelthen ikke se meningen i, når jeg over i købet blev ringet op på dagen for at høre om reservationen skulle annulleres grundet vejret.

6 febbraio 2026
Non scritta su invito
Logo di Bowl'n'Fun - Aalborg C

Risposta di Bowl'n'Fun - Aalborg C

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Jeg er glad for at høre maden var god og I hyggede jer med bowling, trods systemfejlen, den beklager vi meget!

Jeg vil meget gerne høre fra dig, så du må gerne kontakte mig på mail, med hvilket center du besøgte, dato og navn på reservationen. Du kan kontakte mig på mille@bowlnfun.dk

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più