Banner for Bouwhof

Bouwhof Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di forniture per il bagno
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di casalinghi
  5. Negozio di mobili per cucina
  6. Segheria

Scritti dall'azienda

Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Top shipping and in time

Top shipping and in time! The quality of store is very good and also good prices!

11 settembre 2024

Hi Nikolaos Parisis,

Thanks a lot for the great review. On to many tasty barbecue dishes ;)

Greetings from Bouwhof

Valutata 1 stelle su 5

De website gaf aan dat er voorraad was

De website gaf aan dat er voorraad was. Ik bestelde en werd gebeld voor de leverings afspraak. Een dag later belde ze de afspraak af omdat de spullen er toch niet waren. Dat is niet zo netjes, daar het spullen voor de tuin waren en ik al mijn afspraken ook gelijk moest aanpassen. Uiteindelijk is het geleverd, maar niet volgens afspraak.

3 settembre 2024

Hi Arnold,

Bedankt voor de review. Door miscommunicatie is de bestelling niet helemaal naar verwachting verlopen. Fijn dat we toch het hout bij je hebben kunnen bezorgen en ik hoop dat de klus gelukt is.

Prima service

Door dhl heb ik mijn product later ontvangen. Maar het contact met bouwhof was goed en netjes.
Prima service

5 settembre 2024

Hi Barry,

Bedankt voor de complimenten over onze service en contact. Dit lezen wij graag!

Ik kom terug

Duidelijk en eenvoudige website.
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

6 settembre 2024

Hi Rick van Putten,

Wat gezellig om te lezen dat we jou terug gaan zien. Tot de volgende! :)

Snel geleverd

13 agosto 2024

Hi Henk,

Bedankt voor de review en het vertrouwen in onze webshop! Tot de volgende keer?

Mooie tafel

Snelle levering qua dagen, maar de chauffeur kwam wel een stuk later dan gepland. Tafel zelf is heel mooi en makkelijk in elkaar te zetten

13 agosto 2024

Hi,

Bedankt voor het geven van deze top review!
En veel plezier met uw tafel

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb m’n bestelling nog steeds niet…

Ik heb m’n bestelling nog steeds niet ontvangen en krijg geen reactie
Sorry heb nu netjes antwoord gehad! Soms ben ik te ongeduldig 🙄

12 agosto 2024

Hi Lisette,

Bedankt voor het geven van deze review!
Helaas geven wij in het weekend inderdaad geen reactie op mailtjes.
Zoals u net in de mail verteld gaan wij gelijk achter uw pakketje aan.

arrogant telefoonpratertje

arrogant telefoonpratertje. Kleinere klanten worden slecht behandeld.

even een reactie op jullie reactie.

Klopt niks van wat jullie zeggen. Ik was gewoon thuis dat is 1. Daarnaast hadden jullie niet hoeven wachten op de bestelling maar gewoon een nieuwe kunnen sturen en wachten tot die andere bij jullie terug was. Zo had ik dus GEEN 7 dagen hoeven wachten. Ook is het pakketje afgeleverd in Limburg ik woon in BRABANT. Hier waren op een paar min rijden meerdere afleverpunten. Kortom neem een ander in de zeik en probeer hier niet een ander verhaal te vertellen.

reactie op 20-08-2024 nog steeds had u de optie om alvast een andere zending te doen en te wachten tot de 1e terugkwam. excuses hoef ik niet ompraten gaat om niet lukken neem de review zoals hij is en spreek je personeel erop aan. fijne dag verder

6 agosto 2024

Beste Martijn,

Zoals telefonisch en via de chat met u besproken vinden wij het vervelend dat DHL uw pakketje niet bij u kon afgeven omdat u op dat moment niet thuis was. DHL brengt uw pakketje dan naar een service punt in de buurt. Helaas kunnen wij dat pakketje dan niet eerder terug laten halen en wordt het pas na 7 dagen terug gestuurd. En kunnen wij het dan pas weer opsturen.

Update op reactie.

Beste Martijn,

Nogmaals wij vinden het vervelend dat DHL zegt dat u niet thuis bent en u dat volgens u wel was. DHL brengt hem dan naar een afhaal punt waar wij geen grip op hebben.
deze lag binnen een straal van 6 km van uw huis waarom dit punt dan net in Limburg ligt weten wij ook niet.

Valutata 5 stelle su 5

Snel geregeld, snel verzonden, goeie prijs

Voor mijn oude B&D grastrimmer een nieuwe spoel kunnen vinden voor een betere prijs dan elders (scheelde me 3 euro) + goedkopere verzendkosten (optie voor brievenbuspakketje).

Snel geregeld, snel verzonden, snel ontvangen.
Product arriveerde in een doosje wat - aldus de tape - was hergebruikt.
Goed voor t milieu, en slim als business om kosten te besparen (en die besparingen worden klaarblijkelijk door)

Hi Igor,

Bedankt voor het achterlaten van deze fijne review. Succes met het klussen in de tuin!

Valutata 5 stelle su 5

Werd netjes gebeld dat er iets minder…

Werd netjes gebeld dat er iets minder voorraad was dan besteld, met de vraag of dit goed was om toch te leveren, gelukkig kon dit, geld werd ook vrij snel terug gestort, levering de volgende dag, dus top service en kwaliteit

Hi Rick van IJzendoorn,

Hartstikke bedankt voor deze mooie en eerlijke review! Het is leuk om dit soort complimenten te ontvangen.

Prima

Bestellen was eenvoudig en al heel snel op te halen in de zaak

Hi Marlies Raets,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor de 5-sterren beoordeling. We zien je graag terug!

Snel en goed

Snel en goed

Hi Klant Han dijkers,

Bedankt voor de review en het vertrouwen in onze webshop! Tot de volgende keer?

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

30 luglio 2024

Hi Ben Koning,

Groetjes Bouwhof

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più