Banner for Bouwhof

Bouwhof Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat was het warm maar , dankzij de plafond ventilator op de slaapkamer, slapen wij weer goed , en fijn dat er gelijk een lamp in zit , heel blij mee , en zeker met de snelle aflevering!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een item besteld, maar het bleek uit voorraad te zijn. Bouwhof heeft mij daar gelijk de volgende dag over geïnformeerd, vertelde dat de levertijd derhalve toe zou nemen tot 10 dagen, en gaf m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij vervangen onze binnendeuren (6 stuks) en hebben deze zijn bij Bouwhof/deuren gekocht. Uitstekende service, flexibiliteit en duidelijkheid wat wel en niet kan waar nodig en persoonlijke adviseri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fout in de keuken design, kroon en lichtlijsten lengten kloppen niet met bestelling en levering bon, dus passen niet op de boven kasten. Ze zeggen ik heb die montage fout gedaan, maar waar op deze aar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di forniture per il bagno
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di casalinghi
  5. Negozio di mobili per cucina
  6. Segheria

Scritti dall'azienda

Bij De Bouwhof, gevestigd in Zoetermeer, vind je 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur onder één dak. De Bouwhof, met ruim 45 jaar ervaring, onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit en service. Je kunt altijd bij ons terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. De slogan ‘Bezig met je huis’ is zeker niet voor niks. Bij De Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten je huis! Laat je inspireren op beide verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoud. Op onze eerste verdieping kun je je laten adviseren op onze verschillende afdelingen waaronder sanitair en tegels, keukens, woonaccessoires, meubels en verlichting. Naast een zeer ruim assortiment, heeft De Bouwhof ook diverse voorzieningen! Zo hebben wij ruim 400 gratis parkeetplaatsen, voorzieningen voor invaliden zoals parkeerplaatsen, een lift en toiletten, een fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen, een gezellige brasserie met een speelhoek voor de kinderen, wasmachines voor al je wasgoed, een pasfotohoek voor officiële documenten, laadpalen voor elektrische auto’s, een statiegeld bulkmachine en tot slot diverse pakketpunten zoals De Buren, DHL, PostNL, Mondial Relay en Vinted Go. Dus, zien wij jou binnenkort bij De Bouwhof?

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Heeft mij een lamp geleverd die niet…

Heeft mij een lamp geleverd die niet werkt en stop met reageren op mijn emails

11-11: Uiteindelijk bleek het te komen doordat iemand zien was en heb inderdaad mijn geld terug gekregen.

5 novembre 2024
Non scritta su invito

Hoi Tonko,

Wij hadden naar u gereageerd dat wij op reactie van de leverancier wachten ik zie in onze administratie dat ondertussen uw geld terug is laten storten,
Onze excuses dat dit wat langer heeft geduurd dan gehoopt

Super geholpen

Super geholpen, sympathiek personeel, gratis op maat gezaagd!

17 ottobre 2024

Hi Dennis,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag nog een keer terug via onze webshop of in onze winkel!

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, maar er wordt totaal niets meegedaan.

28 ottobre 2024

Goedemorgen,

Uw pakketje is door ons netjes verzonden op 28 oktober
zoals u ook in de track & trace kunt zien JVGL06286256000303648595

wat spijtig dat u geen contact met ons heeft opgenomen dat u het nog niet heeft ontvangen
wij gaan een melding bij dhl voor u maken over het pakketje waarom deze nog niet bij u is geleverd.

Mocht u hier nog vragen over hebben mag u ons altijd mailen op webshop@bouwhof.nl

goede leverancier

goed product, nette levering, goed verpakt,Top

Hi Edwin,

Super bedankt voor de mooie review!

Alles oke

Alles oke , netjes thuis bezorgd zonder overdreven kosten

Hi Hans,

Valutata 4 stelle su 5

onlineshops die SPS verven in assortiment heeft

Een van de weinige onlineshops die sps (wand)verf in assortiment heeft met korting. Bouwhof werkt ook aan milieu en hergebruik verpakking.

Hi Ford,

Bedankt voor de complimenten! De verpakkingen zien er soms wat minder mooi uit, maar het gaat natuurlijk om de inhoud :)

Gewoon goed

Hi van Wijk,

Bedankt voor de kort, máár krachtige 5-sterren review! ;)

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie en goede…

Goede communicatie en goede prijskwaliteit.
Zéér vriendelijk contact.

18 ottobre 2024

Hi K.B.,

Super bedankt voor de mooie complimenten. Hier worden wij blij van!

Guter Preis

Guter Preis, schnelle Lieferung, die unbeschadet angekommen ist. Jederzeit wieder...

16 ottobre 2024

Hi M. B.,

Vielen Dank für die nette Bewertung. Viel Spaß mit der schönen Hängelampe.

Grüße Bouwhof

Grote ruime zaak

Grote ruime zaak, snelle en vriendelijke bediening.

15 ottobre 2024

Hi EC,

Heel erg bedankt voor de fijne review! We hopen je snel weer te zien in onze winkel :)

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik jullie belde over betreffende…

Toen ik jullie belde over betreffende product, kondie persoon het niet vinden en er zou
Zo meteen wel iemand bellen die daar meer over wist.
En dat gebeurde ook en die kon mij wel helpen.
Dus de inzet van jullie is goed , ook al gaat het over kleinere dingen.

26 settembre 2024

Hoi van Rooij,

Super bedankt voor de mooie review.

Perfect

Supersnelle levering en fijn persoonlijk contact.

17 settembre 2024

Hi Anita,

Super bedankt voor de fijne review... Op naar mooie bbq-avonden! :)

Valutata 5 stelle su 5

Product snel gevonden op de website

Product snel gevonden op de website, zeer snelle levering

13 settembre 2024

Hi Wendela,

Bedankt voor de moeite om deze top review te schrijven. We zien je graag terug bij ons op de webshop!

Top!

Snel geregeld, snel verzonden, snel ontvangen.

13 settembre 2024

Hi Astrid V.,

Bedankt voor de fantastische 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm.

Snel en betrouwbaar

25 settembre 2024

Hi Nico Iebens,

Bedankt voor de 5-sterren review en het feit dat je ons betrouwbaar noemt. Dat is een mooi compliment en daar worden wij erg blij van!

Valutata 5 stelle su 5

Kennis van wat ze verkopen

Hebben kennis van zaken en keuze vlot gemaakt en snel geleverd.

24 settembre 2024

Hi Peter,

Bedankt voor de mooie complimenten. We zien je graag snel weer eens terug!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en…

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle verzending !

9 settembre 2024

Hi ID,

Bedankt voor de top review. We wensen je veel woonplezier met jouw nieuwe hanglamp!

Valutata 5 stelle su 5

Top shipping and in time

Top shipping and in time! The quality of store is very good and also good prices!

11 settembre 2024

Hi Nikolaos Parisis,

Thanks a lot for the great review. On to many tasty barbecue dishes ;)

Greetings from Bouwhof

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più