Valutata 1 stelle su 5

Willen niet aantworden nadat ik vroeg waarom mijn bestelling nog niet verstuurd is!! Moest al zaterdag geleverd worden intussen zijn wij al dinsdag! Bij Postnl track&trace is ook niet toegekomen dus….... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Autoradio ingebouwd en wat een prachtig apparaat voor deze prijs. Paste gemakkelijk in mijn 1din inbouwslot en heb nu een mooi uitschuifbaar klapscherm met carplay en android auto! Daarnaast ben ik he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een autoradio voor Fiat 500 gekocht, helaas bleek bij het plaatsen dat de display het niet deed. Gelijk contact met de firma Boscer gezocht en wat zijn wij geweldig geholpen. Wij kregen adv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helaas had ik wat pech met de radio en de vervangers daarvan. Uiteindelijk is dit opgelost met een ander model die ik recent ontvangen heb. Gelukkig is de service van het bedrijf erg goed, er we... Leggi di più

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

3,7

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service

Super service, maar echt super!

Was super tevreden voor het 9 inch scherm in mijn auto, jammer genoeg bleek dat de verlichting van de camera kapot was. Contact op genomen met Boscer en met 2 dagen lagen er 2 nieuwe camera's op de mat. Super service, dik te vreden!

19 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een autoradio bij hun via…

Ik heb een autoradio bij hun via marktplaats gekocht, deze bleek bij aankomst kapot. contact met hun opgezocht en ik heb zonder problemen een nieuwe autoradio thuis gestuurd gekregen die wel werkt.
Echt top service

20 marzo 2024

Aan te raden!

Aan te raden!

Radio aangeschaft bij dit bedrijf en kan niet anders zeggen dan dat ik enorm verrast en tevreden ben. I neerste instantie miste de camera maar werd die zelfde dag om 17:45 nog opgestuurd en had het zaterdag in huis. Kon toen mooi alles installeren en heb nu een kwalitatief goed apparaat met de nieuwste functies.

17 marzo 2024

Boscer : GEWETENLOOS…

Dit bedrijf heeft mensen in dienst die nogal arrogant zijn want vragen die worden gesteld gaan ze of niet op in of je krijgt helemaal geen antwoord.
Naar mijn mening als een bedrijf zijn telefoonnummer niet kenbaar maakt dan is dat geen goede zaak.
Ik heb een radio gekocht een Android radio waar een user manual bij zit die gewoon weinig of nagenoeg niets vertelt over de installatie en de bediening van de radio.
in hun advertentie zetten ze afspelen via bluetooth
sd card enz.nu blijkt er geen sd slot in te zitten maar ze vermelden het wel bij Bol in hun advertentie.
Zowel Bol als hun partner Boscer vinden het niet ernstig wanneer je als klant niet tevreden bent, zo komen ze altijd met het geijkte antwoord dan stuur je de radio toch terug.
Maar ik wil een radio hebben en niet terug sturen, het enige wat zij hoeven te doen is een user manual te verschaffen waar installatie en bediening wordt uitgelegd niet maar 20 % maar in z 'n geheel.
En als je dat Bol en Boscer uitlegt dan vinden zij dat je niet moet zeuren.
Men waren zeer verbolgen over het feit dat ik 1 ster had gegeven, niet over hun tekortkoming maar 1 ster.
Conclusie en Bol en Boscer zijn waardeloze bedrijven en eigenlijk moet je niet bij deze bedrijven iets kopen.
De arrogantie die men heeft is ongelofelijk,maar tegenwoordig kan je nergens een winkel in gaan om een radio te kopen van dit soort je bent aangewezen op dit soort malafide bedrijven dus wederom Boscer ik kan geen 0 sterren geven als dat gekund had had je er geen 1 gehad.

15 febbraio 2024

Aankoop Boscer autoradio

Ongeveer 2 weken geleden een bestelling gedaan bij Boscer.nl. Pakketje was de dag erop al binnen terwijl ik pas om half 6 besteld had. Erg snel dus! Werd via DHL geleverd. Na openmaken kwam er een mooi uitziende doos te voor schijn waar een dubbele bodem in de doos was gevestigd. Accesoires lagen mooi hierin waarna je daaronder pas de radio had. Goed en stevig verpakt dus. Radio 1din paste zo in mijn oude radio. Kabels waren plug en play en eerste keer deed alles het direct, dat in denk 25 minutjes. Op de radio naar de Android Auto en verbonden met mijn telefoon en ook dit was zo gepiept. Mooi helder beeld, helemaal voor deze prijs. Ik ben er erg te spreken over en hoop dat dit ook zo blijft. Had deze als tip van een bekende gehad die er ook blij mee is en begrijp zeker waarom. Tot nu krijgt dit een 10/10 helemaal voor deze prijs en de kwaliteit van zowel het apparaat als de verpakkingen etc. Bedankt.

17 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Autoradio was echt prima, service heel slecht en onbereikbaar

Autoradio is echt prima. Alleen moeilijk contact te krijgen.
Update: ik heb een oplossing aangeboden gekregen die ik eerst even af wacht en daarna zal ik de review mogelijk aanpassen.

Mijn autoradio was goed en snel geleverd en de autoradio zelf is echt prima. De autoradio had ik intussen bij meerdere mensen aanbevolen.
Bij mij is in december ineens een technisch defect ontstaan, na het product 10 maanden gebruik te hebben. Het schermpje stopte halverwege met open en dichtgaan en je hoort een motortje maar er gebeurt verder niets.

Daarop via de website (ze hebben geen contact informatie buiten het contact formulier op de website) het contact informulier netjes ingevuld en gevraagd om te kijken naar een oplossing gezien het apparaat minder dan een jaar oud is. Geen reactie. Weekje later weer ingevuld, wederom geen reactie.
Toen maar na een maand weer gereageerd via de email (van de levering) op EasyBos @ hotmail en daarop kreeg ik een excuus dat het in de spam zou zijn terecht gekomen en of ik de vraag nog wilde uitleggen in de mail. (Daarop heb ik wegens prive omstandigheden 6 dagen later pas op gereageerd, maar tot op heden daar geen enkel antwoord op.).
Intussen blijft het stil ondanks om de paar dagen nu een mail te sturen met de vraag naar de status en hoe we het op kunnen lossen. Geen reactie!
Er is geen telefoonnummer of adres te achterhalen, heel slecht... koop hier niets is nu mijn advies.
Ik geef ze nog 2 weken en dan overweeg ik juridische stappen en er gaat nu sowieso een klacht uit via consumentenbond en radar.

8 febbraio 2024
Valutata 3 stelle su 5

After sales support Boscer Android Autoradio

Twee weken geleden het systeem via Bol.com gekocht. De levering was snel en compleet. Inmiddels via twee kanalen om ondersteuning gevraagd, ik ben nu benieuwd of ik ook zo goed geholpen ga worden als de anderen, die hier op Trustpilot best wel positief over zijn.
update 13-2-2024: het lijkt er op dat het meegeleverde Canbus blokje niet functioneert, Boscer hierover gemaild, maar ik krijg (nog?) geen reactie

8 febbraio 2024

Radio met achteruitrijcamera

De radio gooit de Bluetooth er telkens uit en als je hem opnieuw wilt verbinden kan hij je telefoon niet meer vinden en als je je telefoon gaat vergeten pakt hij hem weer en even later gooit hij je er weer uit
Meerdere berichten naar bedrijf gestuurd maar krijgt niks te horen
Dus geen aanrader

2 febbraio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Geen reactie na achterlaten diverse berichten

Heb al 2x via contactformulier en 1x mailadres op website een klacht/vraag achter gelaten, maar krijg geen reactie.
1-din Autoradio met 5" HD scherm doet heel raar na inbouw. Scherm knippert tijdens rijden en komt standaard in achteruitrij modus, terwijl camera niet is aangesloten. Kortom, ik heb er niets aan.....

Update: 6-12 reactie van Easybos. Excuses was enorm druk. Geven aan dat ze verwachten dat er toch een probleem in de bekabeling van aansluiting is. Wel apart dat nieuwe JVC daar kennelijk geen problemen met heeft. Radio van Boscer ligt nu in kast. Ga nog wel eens experimenten.

1 dicembre 2023

Ik heb een klapscherm radio gekocht

Ik heb een klapscherm radio gekocht

Super snelle verzending

Zeer netjes ingepakt met alles eropaan

Kan hier 5 sterren geven maar ik geef er 5 boven op 10 sterren voor jullie

Top service

18 novembre 2023

Super service

Super service! Erg vriendelijk! Heb een opklapbare autoradio gekocht bij deze heren, zag er super netjes uit. Kon bij verdere vragen ook nog terecht na de aankoop. Makkelijk te installeren en werkt nogsteeds helemaal top! Ronduit geweldig!!

1 novembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più