Valutata 1 stelle su 5

Willen niet aantworden nadat ik vroeg waarom mijn bestelling nog niet verstuurd is!! Moest al zaterdag geleverd worden intussen zijn wij al dinsdag! Bij Postnl track&trace is ook niet toegekomen dus….... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Autoradio ingebouwd en wat een prachtig apparaat voor deze prijs. Paste gemakkelijk in mijn 1din inbouwslot en heb nu een mooi uitschuifbaar klapscherm met carplay en android auto! Daarnaast ben ik he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een autoradio voor Fiat 500 gekocht, helaas bleek bij het plaatsen dat de display het niet deed. Gelijk contact met de firma Boscer gezocht en wat zijn wij geweldig geholpen. Wij kregen adv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helaas had ik wat pech met de radio en de vervangers daarvan. Uiteindelijk is dit opgelost met een ander model die ik recent ontvangen heb. Gelukkig is de service van het bedrijf erg goed, er we... Leggi di più

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

3,7

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super!

Heel vriendelijk, reageert snel, goede prijzen/beschrijvingen/foto’s - thanks!!

1 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi apparaat ontvangen van…

Heel mooi apparaat ontvangen van Boscer. Goeie snelheid, levering binnen 24 uur en prachtig in mijn toyota aygo! Groot scherm en heeft veel opties. Carplay doet het erg goed en draadloos. Heeft ook handige knopjes. Compleet en goede kwaliteit!

2 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

De autoradio is van slechte kwaliiteit

De autoradio is van slechte kwaliteit, niet pasklaar. Contact opnemen is onmogelijk, er wordt nergens op gereageerd. Retourneren en/of garantie is niet mogelijk. Wees gewaarschuwd, mijn advies: niets bij boscer.nl bestellen.

5 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen handsfree bellen en slechtwerkend carplay

Case 214173414
Carplay gekocht voor in mn busje.
Het artikel ziet er goed uit.
Ik heb het laten installeren door een kenner. Bleek bij het originele pakket meteen al de microfoon te ontbreken. Deze is vrij snel opgestuurd per post, na aangeven van het probleem bij Bol (contactformulier).
Na instaleren van ook de microfoon (3x opnieuw gedaan) blijkt dat het niet werkt. Je kan onmogelijk handsfree bellen. Dit probleem heb ik nog 2 keer aangegeven per mail (9 en 16 juli) maar hier is nooit meer op gereageerd.
Het scherm doet erg lang over opstarten dus je kunt niet meteen navigeren of muziek opzetten. Als er muziek opstaat heb ik regelmatig last van storingsmoment. Lijkt me een bedradingsprobleem. De bedrading is erg goedkoop en blijft niet altijd evengoed gekoppeld zitten.
Geluid niet heel goed af te stemmen.
En kan dus niet handsfree bellen.
Echt enorm teleurgesteld voor 150,- verwacht ik op zn minst een werkend product.

1 agosto 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Ik heb een autoradio besteld bij Boscer, maar dit was een grote tegenvaller. Het blijkt te gaan om een white-label radio van slechte kwaliteit. De levering was incompleet (een verloopstekker ontbrak) en de functies werken slecht: het geluid is niet goed af te stellen, het touchscreen reageert traag, bij inkomende oproepen wordt de muziek niet gedempt en het navigatievolume is niet instelbaar.

De klantenservice is onbereikbaar: er zijn twee telefoonnummers, waarvan er één buiten gebruik is en bij het andere hoor je alleen een vreemde voicemail. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik begrijp dan ook niet hoe sommige kopers zeggen dat er snel gereageerd wordt op e-mails, want mijn ervaring is precies het tegenovergestelde. Voor mij nooit meer Boscer.nl – ik raad iedereen sterk af hier iets te bestellen. Zie ook reviews van Easybos. Dat zegt genoeg! Update: inmiddels is Easybos niet meer actief!

4 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende klantenservice, zelfs bij problemen!

Ik kocht een Androidradio bij dit bedrijf, maar sloot hem per ongeluk verkeerd aan. Toen ik contact opnam, werd ik heel netjes geholpen. Ondanks dat de fout bij mij lag, mocht ik dezelfde radio nog een keer kopen met €30 korting. Toen ik vroeg of ik die korting mocht gebruiken voor een duurdere radio, was dat ook geen probleem – erg coulant!

Helaas bleek de duurdere radio die ik koos erg traag in gebruik. Dat liet ik weten, en ook toen werd ik meteen geholpen: ik mocht het apparaat zonder gedoe retour sturen.
Ik twijfelde daarna over welk model ik dan wél moest nemen en stelde daarover veel vragen. De klantenservice bleef geduldig en behulpzaam, en gaf me alle informatie die ik nodig had om een goede keuze te maken. Echt topservice!

1 luglio 2025

Uitstekende service

Na het installeren van een autoradio bleek het scherm niet te reageren. Op advies van Boscer eenzelfde type radio uit een andere batch geïnstalleerd daar dit probleem eerder was geconstateerd.
Met deze radio kregen we het zelfde probleem na een paar weken.
Hierop toch weer een ander type geïnstalleerd.
De service en reactie snelheid op dit probleem was supergoed. Bijna onmiddellijk een mail terug met oplossingen en een voorstel. Het toesturen van een andere radio en prijsverschil was ook binnen no-time geregeld. Zeer tevreden dus.
José Verwegen

19 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een auto radio vorig jaar besteld via…

Een auto radio vorig jaar besteld via bol.com.
Na ruim een jaar, deden de touch toetsen het niet meer.
Veel mail contact gehad, voor andere mogelijke oplossingen. Dit werkte niet, dus kwam boscer met de oplossing om een nieuwe te bestellen en de kapotte radio retour te sturen. Het aankoop bedrag van de nieuwe werd netjes binnen een dag terug gestort.
Echt super service van Boscer, en mail contact was ook snel en vriendelijk.

29 maggio 2025

Erg mooi product

Erg mooi product! Super serivce. Product deed niks en kreeg kostenloos een andere. Bleek dat het mijn eigen fout was maar erg bedankt voor deze hulp

4 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Autoradio ontvangen voor mijn Opel…

Autoradio ontvangen voor mijn Opel Corsa. Erg fijn apparaat en installatie was echt makkelijk. YouTube tutorial en je kan zo de was doen. Ik raad het artikel aan en ik had het binnen 1 dag binnen! Al met al dik tevreden en zou het aanbevelen voor andere gebruikers.

18 marzo 2025

waardeloos spul vol met bugs

waardeloos spul vol met bugs
android werkt niet naar behoren kan geen dingen verwijderen
kan geen opstart logo aanpassen wat wel zou moeten kunnen
zeer slechte bekabeling
en totaal geen reactie op mails of vragen

ook bol moet zich schamen dat ze met deze oplichters in zee zijn gegaan
ik rij dagelijks 40 km
en moet 2 tot 3x per rit opnieuw opstarten

6 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più