Valutata 1 stelle su 5

Vreselijke service. Commode maanden geleden besteld. Leverdatum uitgesteld naar week 51! Na constant uitstel. Net op een andere site gezien dat het verplaatst is naar week 5 of later. Dan is... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kwaliteit is zéér matig. We hebben de ronde variant en de spijltjes zijn veelal krom of bevestigingspunten zijn niet in het midden uitgefreesd waardoor het geknutsel is om het netjes passend te maken.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per bambini

Scritti dall'azienda

Bopita is een 100% Nederlands merk van eigentijdse baby- en kindermeubelen met een uitstekende kwaliteit. Alle Bopita producten worden in Nederland ontworpen en worden uitsluitend in Europa geproduceerd, made in Europe dus. Geen tropisch hout maar eerlijk Europees FSC-hout. Bopita werkt alleen met eco-vriendelijke en gecertificeerde materialen en alle producten voldoen aan de meest recente Europese EN-veiligheidsnormeringen. Een zeer ervaren serviceteam staat dagelijks klaar om vanuit het hoofdkantoor in het Gelderse Elst persoonlijk te adviseren bij de aanschaf van een baby- of kinderkamer. We proberen iedere service-aanvraag of review heel snel te behandelen en een reactie te geven aan de betreffende partij. Dit kan alleen als de betreffende persoon met ons in contact treedt, zodat wij de kans krijgen het probleem te verhelpen of een oplossing te zoeken: service@bopita.com. Bopita zal blijven vernieuwen aan een assortiment dat aansluit bij de wensen van haar fans waarbij het trouw blijft aan kwaliteit en service. Voor inspiratie kun je ons volgen via Instagram @bopitaofficial

2,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Bopita, un choix de meubles pour la chambre de mon enfant que je ne regrette pas !

Je mets pas souvent des avis sur internet et comme pour une fois, je suis très content, je trouve que c'est aussi important de le mentionner et de le rendre publique... J'ai acheté y'a trois ans, détail important, des meubles BOPITA (collection FENA) pour la chambre de ma fille, et la qualité est vraiment au rendez-vous ! Les pieds, les charnières, les tiroirs, tout est qualitatif et robuste. Je recommande à tout futur parent !

19 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

In September een box besteld die in…

In September een box besteld die in December binnen zou komen. Toen toch uitstel gekomen van levering naar Feb. We kregen op 27 dec nog een bericht dat de bestelling vertraagd was en eind Feb zou komen. Nu zelf eind Jan lezen dat ze failliet zijn en we de box en ons geld niet krijgen... erg zuur aangezien de babyinboedel al aardig wat kost... weggegooid geld en niet eens op de hoogte gesteld door het bedrijf zelf.. zwaar teleurgesteld

18 gennaio 2025

In oktober een peuterbed

In oktober een peuterbed, matras en nachtkastje besteld. Ging begin december geleverd worden. Nadien moeten vernemen dat dit pas week 6 zal zijn… nu moeten vernemen dat ze failliet zijn…

6 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Vertraging op vertraging.

Hier een box besteld met bekende vertraagde levertijd. Dat de box dus later zou binnenkomen was reeds bekend, ná de bestelling is er nog eens 5 weken bijgekomen zonder dat hier over gecommuniceerd is. Het is dat ik zelf de website in de gaten hield… omdat ik niet zonder box wilde komen te zitten.

Terugbetaling was snel geregeld, maar ik vind het echt niet correct dat hier niet vanuit hun over gecommuniceerd wordt.
Kleine moeite?

18 novembre 2024

KOOP HIER NIKS

KOOP HIER NIKS
We kregen de helft van de babykamer geleverd. Onze kast zou nog komen maar wordt niet geleverd ivm faillissement.
20 dec hebben ze nog aangegeven dat het wel zou komen.
Geld kwijt en ook op geen enkele manier bereikbaar!

8 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 22 december een peuterbed…

Ik heb 22 december een peuterbed besteld en het duurde me nog al lang.
Telefonisch contact niet mogelijk ik krijg steeds een bandje afgespeeld. Via de mail ook geen antwoord.
Ik ben wel een alleenstaande moeder die heeft moeten sparen voor dit bedje!
Ik wil zsm mijn geld terug want mijn zoontje heeft nogsteeds geen bed nu door jullie!

22 dicembre 2024

FAILLIET

Op 31 oktober heb ik onze babykamer besteld. Op 19 dec kreeg ik een berichtje dat de levering verder werd uitgesteld maar dat ik het ledikantje vast kon krijgen.
Ik heb hier gelijk op gereageerd dat ik dit wel wou, echter vanaf dat moment radiostilte.
Vervolgens waren ze met de kerst 2 weken dicht en net krijg ik de voicemail als ik de klantenservice bel dat ze gesloten zijn wegens omstandigheden. Ik dacht nog “ze zouden toch niet failliet zijn”.

Na even googlen kwam ik erachter dat ze per 24-12 failliet zijn verklaard… geld weg dus ben ik bang.
Prenatal heeft alles van ze al van de website gehaald. Echter kan je bij bopita zelf wel nog gewoon bestellen. Doe dit niet anders ben ik bang dat je ook je geld kwijt bent!!

6 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Groothandel kindermeubels failliet…

Groothandel kindermeubels failliet verklaard
Een groothandel in kindermeubels is door de rechtbank Zutphen in staat van faillissement verklaard. De onderneming heeft Guido Roest als curator toegewezen gekregen. Het bedrijf heeft een breed assortiment kindermeubels, waaronder ledikanten, kinderbedden en bijbehorende meubels, welke onder andere te koop zijn via Leen Bakker en Morres Hulst.

Lion International B.V., dat opereert onder de handelsnamen Bopita, Toi Toi Kids, Coco Milou en Pebbelrebel, is gevestigd in Elst (Gelderland).

2 gennaio 2025

Pasgeboren baby zonder kamer

Op 3 oktober een complete babykamer bij Bopita besteld. Er stond in eerste instantie dat deze in de maand november leverbaar zou zijn, maar uiteindelijk werd dit eind december. Tot mijn grootste verbazing keek ik op de website en staat er nu aangegeven dat het pas in week 6 leverbaar is?! De uitgerekende datum nadert en dit betekend dus dat ons kindje geen babykamer heeft, ondanks dat dit ruim op tijd is besteld. Te belachelijk voor woorden!

17 dicembre 2024

Risposta di BOPITA

Beste Nicky, het spijt ons zeer dat je met leververtragingen te maken hebt via ons. We willen graag met je in contact komen om tot oplossingen te komen. Zou je ons willen mailen: follow@bopita.com. Alvast bedankt. Team Bopita, Mariette

Valutata 1 stelle su 5

Al van juli aan het wachten op een…

Al van juli aan het wachten op een kleerkast! Telkens uitgestelde levering, nu weer verplaatst naar week 5.

9 dicembre 2024

Risposta di BOPITA

Goedemorgen mevrouw Gielen, wij begrijpen uw teleurstelling zeker en betreuren uw bericht. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Dit zouden wij zeer waarderen, team Bopita, Mariette Bal: follow@bopita.com

Bestel NIET bij Bopita!

Een tijd geleden een box besteld bij Bopita. Na een aantal weken kregen we een mail dat de levering flink is vertraagd. Als oplossing bieden ze een andere box aan met 5% korting (je betaald dan alsnog veel voor een box die je niet wil) of geld terug. Wij kozen voor geld terug, want van de ronde box die wij hadden besteld was geen alternatief. Er werd beloofd dat het geldbedrag de volgende werkdag teruggestort zou zijn. Helaas hebben wij tot op heden nog geen geld terug gezien.

Naast de slechte service, zorgen ze er ook nog eens voor dat wij als klant nog last minute op zoek moeten gaan naar een andere box.

2 dicembre 2024

Risposta di BOPITA

Goedemorgen, wij betreuren uw negatieve ervaring en uw review over ons. We willen dit graag nakijken. Kunt u contact met ons opnemen en uw bestelnummer even doorgeven? U kunt me bereiken op follow@bopita.com. Ik hoor graag van u. Team Bopita, Mariette

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Lekker in eigen hand willen houden maar klantenservice is niet eens beschikbaar.

5 dicembre 2024

Risposta di BOPITA

Goedemorgen, wij betreuren uw negatieve review, echter kunnen aan de hand van uw informatie geen bestelhistorie achterhalen. Zou u contact met ons op willen nemen om uw eventuele bestelnummer aan ons door te geven, zodat wij gericht met u hierop terug kunnen komen? U kunt mij bereiken via follow@bopita.com, Mariette Bal. Bij voorbaat dank voor uw snelle reactie.

Valutata 1 stelle su 5

Maanden moeten wachten op levering van...vijzen

Letterlijk maanden moeten wachten op de levering van enkele vijzen (!) om bed te kunnen verhogen. Levering werd dan nog eens uitgesteld...

Kan gewoon niet in deze tijden.

2 dicembre 2024

Risposta di BOPITA

Goedemiddag, we betreuren het dat u niet tevreden bent over onze service. Wij komen graag rechtstreeks met u in contact. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar: service@bopita.com? Wij waarderen het als u contact met ons opneemt. Team Bopita

Vreselijke service.

Vreselijke service.
Commode maanden geleden besteld. Leverdatum uitgesteld naar week 51!
Na constant uitstel.
Net op een andere site gezien dat het verplaatst is naar week 5 of later.
Dan is de baby er al.
0 communicatie vanuit bopita, geen mail, geen belletje gewoon niks?!
Wat een flut service. Nooit meer bopita voor ons.

29 novembre 2024

Risposta di BOPITA

Goedemorgen, we betreuren uw bericht zeer en willen uiteraard graag met u in contact komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen naar service@bopita.com, zodat wij rechtstreeks met u in contact zijn en hier naar behoren op kunnen reageren? We waarderen het als we spoedig van u horen. Team Bopita

Bopita box rondo

Bij Bopita de box rondo inclusief matras besteld.
Op voorhand wisten wij al dat deze niet op voorraad was maar toch besteld omdat wij geen haast hadden.
Uiteindelijk hebben wij onze bestelling ruim 2 weken eerder mogen ontvangen. Achteraf maar goed ook want onze meid kwam ook eerder dan verwacht.

Box nog maar net in gebruik, alleen bij het in elkaar zetten al voelde deze heel stevig. Tot op heden zijn wij er heel blij mee!

25 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Kostenfreier Ersatz leider erst nach einer schlechten Bewertung

Wir haben im November 23 ein Bett sowie eine Wickelkommode gekauft. Da uns die Artikel optisch super gefallen haben, waren wir auch bereit gern etwas mehr als üblich zu bezahlen.
Leider ist die Qualität besonders der Kommode eine absolute Katastrophe.
Nachdem die Kommode aufgebaut und eingeräumt wurde, mussten wir feststellen,dass sich die Fronten beim Aufziehen lösen und somit die ganze Schublade in einander fällt. Also haben wir den Kundenservice kontaktiert, dieser teilte uns mit, dass wir die Schrauben nicht korrekt festgezogen hätten und sie schickten uns neue. Doch dadurch wurde das Problem nicht behoben und wir mussten die Schubladen selbst von innen mit Winkeln verstärken.
Nach nur 4 Monaten im Gebrauch sieht die Kommode nun aus als wären auf ihr schon 200 Kinder gewickelt wurden.
Wie wahrscheinlich bei 99,9% der Eltern, steht bei uns eine Packung Feuchttücher ( noch einmal in einer extra Box) auf der Wickelkommode. Die Feuchttücher kommen nicht mal direkt mit dem Material in Kontakt und trotzdem ist die Farbe des Wickelaufsatz an dieser Seite aufgeplatzt und das billige Spahnholz quillt natürlich schön auf.
Auf der anderen Seite haben wir gelegentlich eine Schale mit warmen Wasser stehen (auch hier kein direkter Kontakt mit Wasser) und auch dort ist die Farbe an etlichen Stellen abgeplatzt.
Als ich dies dem Kundenservice mitteilte, meinte dieser,dass diese Mängel durch den Kontakt mit Wasser entstehen (ist natürlich auch super praktisch bei einer Wickelkommode aber bei uns nicht mal so geschehen) und KEIN Garantieanspruch besteht. Sie würden uns lediglich einen neuen Wickelaufsatz kostenfrei schicken, die obere Platte müssten wir mit 139,99€ selbst bezahlen. Dies werden wir natürlich nicht tun.

Update: Nachdem wir die Bewertung erstellt haben, hatten wir nochmals Kontakt mit dem Kundenservice und nun ist es doch möglich, dass wir eine neue Platte sowie den Wickelaufsatz kostenfrei erhalten. Schade, dass dies erst nach der Bewertung möglich war.

21 novembre 2024

Risposta di BOPITA

Wir danken Ihnen für Ihren Kommentar und bedauern Ihre Schilderung Ihrer Erfahrungen mit Bopita sehr. Wir würden uns freuen, mit Ihnen in Kontakt zu treten. Wären Sie so freundlich, sich unter service@bopita.com zu melden, damit wir gemeinsam mit Ihnen eine Lösung finden können. Wir danken Ihnen im Voraus für Ihre Antwort. Team Bopita, service@bopita.com

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Inzwischen habe ich von unserer Service-Abteilung die Information erhalten, dass es einen persönlichen Kontakt zur Klärung dieser Angelegenheit gibt. Wir werden uns bemühen, die Angelegenheit ordnungsgemäß zu klären. Wir sind Ihnen dankbar, wenn Sie die obige Bewertung aufgrund Ihrer hoffentlich positiven Erfahrung überprüfen. Team Bopita

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più