Valutata 1 stelle su 5

Gaat deze scam nog steeds door? De website zou uit de lucht moeten worden gehaald. Ik ben ook opgelicht, zogenaamd verstuurd met DHL, track-trace ontvangen maar geen pakket te bekennen bij de v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Door het vervangen van de gasleiding in de straat gaf onze CV storing. De oorzaak lag dus buiten de verantwoordelijkheid van installatiebedrijf P.Brandt maar toch direct verholpen. Super service

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

2,2

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Gaat deze scam nog steeds door

Ik ben ook opgelicht, zogenaamd verstuurd met DHL, track-trace ontvangen maar geen pakket te bekennen bij de vervoerder.... Dit speelde in maart 2024.

De eigenaar van Boostiv te weten Stefan Ligthart Schenk speelt onder een hoedje met Melle Hougee van Directeur TijdVrij Fulfilment.

Alleen contact met Melle was mogelijk, Stefan geeft geen gehoor aan wat voor vorm van communicatie. Email adres veranderd ook nog weleeens.

Doe geen zaken met 1 van deze partijen! U bent alvast gewaarschuwd.

25 novembre 2024

Firma is één grote scam

Firma is één grote scam. Bestelling gedaan en betaald. Binnen de minuut oderbevestiging met belofte van verzending binnen 1 a 2 werkdagen. Na 3 dagen nog geen nieuws van verzending. Bij sturen van mail komt er een foutmelding dat mail niet kan afgeleverd worden omdat het emailadres niet zou bestaan. Ook naar het op website vermelde info-adres gestuurd en geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Tevergeefs. Ondertussen meer dan een week later heb ik de hoop opgegeven dat de bestelling nog zal volgen...

3 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een wekker besteld die het na…

Ik heb een wekker besteld die het na een dag al stuk was.

Ik had bij het openen van het pakket het gevoel dat er al iets niet klopte. De doos was beschadigd en er zat volgens mij een tweedehands wekker in de doos die al gebruikt was of een wekker die al een keer was geretourneerd. Het was absoluut geen nieuwe wekker.

Een produkt gaat meestal niet na een dag al stuk. Je mag verwachten dat je een goed product krijgt.

Ik heb een mail gestuurd dat ik een nieuwe wekker wil of mijn geld terug.

Je krijgt totaal geen antwoord.

Wanneer je een product levert dat ondeugdelijk is en wel het geld ontvangt en niets van je laat horen dan voel ik mij opgelicht door dit bedrijf.

3 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Op de site van bol.com wordt ronkend…

Op de site van bol.com wordt ronkend melding gemaakt van geavanceerde CES technologie. NB: CES staat voor Consumer Electronics Show, die elk jaar in januari wordt gehouden in Las Vegas, Verenigde Staten. Gesponsord door de Consumer Electronics Association, die nieuwe producten presenteert en promoot. Overigens een volstrekt ongeloofwaardig verhaal over de linkerhand en de rechterhersenhelft. Broodje aap...Niet in trappen.

27 marzo 2024

Oplichting

Besteld en betaald, maar niets gekregen! Contact blijkt onmogelijk! Oplichterij!, zie de andere reviews!

19 gennaio 2024

Koop hier niet!

Koop niets van deze site. Ook ik heb niet het goede product ontvangen en daarna is het onmogelijk om in contact te komen. Geen reacties op mails en telefoon wordt niet opgenomen. Ik heb spijt dat ik niet vóórdat ik ging bestellen deze site bekeken had. Nu zit ik met een product wat ik niet wil.

8 gennaio 2024

Oplichterij

Boostiv apparaat op 16/12 besteld, niet ontvangen, ook geen reactie van het ‘bedrijf’ na de vraag gesteld te hebben waar het apparaat blijft!

31 dicembre 2023

Pas op: oplichters!

Besteld en nooit geleverd. Wel aangemeld bij DHL, maar nooit aangeboden. Mail, bellen, Whatsapp, niets helpt om contact te krijgen. Ondertussen wel al betaald. Oplichterij van de bovenste plank. Wees gewaarschuwd!

9 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Worst Company to buy products.

Worst Company to buy products.
I bought a product and in less than 1 year, it broke. I am trying to contact them via email or tel and they don't reply. Don't buy products from this horrible costume service company.

13 novembre 2023

Pakket nooit ontvangen

3 weken gelden besteld, nog steeds niets ontvangen terwijl er op de site staat dat het na 1-2 dagen geleverd ging worden. Track en Trace nummer van DPD is nep dus ik kan niks doen. al via mail, telefoon en WhatsApp contact proberen opnemen maar ik krijg geen respons...

18 ottobre 2023

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf, inclusief de eigenaar Stefan. Liegen, bedriegen. Beloven, maar niets doen. Drie keer besteld, nooit gekregen. Beloofd gratis exemplaar heeft hij twee keer opgestuurd, maar komt niet aan geeft verzender aan. Is gewoon nooit opgestuurd. GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!

Dank voor je reactie bedrieger! Ik heb geen cent terug gehad. Wacht nog altijd op bewijs. Twee keer heb ik een wekker besteld, twee keer heb je een totaal andere wekker gestuurd dan ik besteld heb. Die heb ik weer geretourneerd. Als ik om bewijs vraag van de twee leveringen gratis wekkers stuur je me verzendbewijs van de verkeerd geleverde wekkers. En bewijs betaling retour ook nooit gekregen. Eerst ettelijke keren gebeld en gemaild. Nul reactie. Pas reactie toen ik bol.com heb geëist dat ze geen zaken meer met je zouden doen. En ook na plaatsen negatieve review, dan reageer je pas. En als ik je een leugenaar, bedrieger e.d. noem, wat je BENT!!! Dan voel je je bedreigd. Zielig mannetje dat je bent.

1 agosto 2023
Logo di 2ushop

Risposta di 2ushop

Hi rene, zoals je weet is het aankoopbedrag al direct nadat het fout gegaan is terug overgemaakt. U heeft ons meerdere malen ernstig bedreigt, zoals u weet was dat de reden om contact te verbreken. Om die reden hebben wij geen 3e keer de wekker gratis toegestuurd

Soort van oplichting

Een paar maanden terug heeft mijn dochter van 8 n mooie wekker met bluetooth en licht gekocht van boostiv. Zij heeft helemaal zelf de recensie geschreven, waarna zij n presentje zou krijgen. Tot op heden heeft zij haar presentje niet ontvangen. Meerdere keren gemaild, belofte om via track en trace te sturen. Vervolgens geven ze een track en trace die niet bestaat. Het gaat mij niet om het presentje, maar ondertussen twijfel ik ernstig over de eerlijkheid van boostiv. En ik hoop dus ook dat er niets aan kapot gaat, want de service is slecht.

5 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

apparaatje defect, wordt niet opgelost

Het apparaatje laadt niet meer op. Valt binnen de garantie termijn. Ik zou een nieuwe opgestuurd krijgen, dat gebeurt niet en nu reageren ze ook niet meer op mijn mails of chat. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt, ik vind het zo jammer, want het product vond ik wel fijn, toen die nog werkte..
Ook heb ik een vriendin dit apparaatje nog geadviseerd, dus extra zuur dus…

14 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos wil ze terug sturen en krijg…

Waardeloos wil ze terug sturen en krijg geen reactie 0.0. Met app contact wordt ik nog geblokkeerd ook terwijl ik alleen maar iets wil terug sturen. Maar is via klarna betaald dus doe er alles aan dat ze dan niks krijgen. Order 2484

7 giugno 2023

DRAMA, niet bestellen!!

Wake up light via bol.com besteld. Andere wekker ontvangen dan online op de foto’s staat: veel minder functies. Contact gezocht met klantenservice via whatsapp nummer op de site. Zeer onprofessioneel contact gehad. Gaven aan dat ze perongeluk de nieuwe versie van de wekker zouden hebben opgestuurd (sinds wanneer heeft een nieuw product minder opties dan de voorloper?) Beloven vervolgens veel maar doen niets. Artikel retour gestuurd via bol.com, wordt vervolgens vanuit boostiv geen bevestiging van ontvangst naar bol.com gestuurd waardoor je retour op onverwerkt blijft staan bij bol.com. Contact gehad met bol.com, zij geprobeerd contact te krijgen met boostiv, was ook niet gelukt. Excuses vanuit bol.com gehad voor het verloop van de bestelling en de retour is toen verwerkt. Uiteindelijk nog een nieuwe poging gedaan met bestellen in de hoop toen wel de goede wekker te ontvangen, maar helaas weer de verkeerde. Vervolgens precies hetzelfde verloop met retour proces. Conclusie van een lang verhaal: bestel gewoon niet bij dit bedrijf!

10 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN BIJ BOOSTIV! Ook niet via bol.com.

Het is dat ik een ster moet geven maar ze verdienen er geen. NIET BESTELLEN BIJ BOOSTIV. eerst stuurden ze het verkeerde artikel en geen contact kunnen krijgen. het juiste artikel inmiddels duurder dus via klantenservice bol.com omruiling geregeld. Juiste artikel werd gestuurd. Verkeerde direct retour. 2 weken later nog altijd geen bestelling binnen. Geen reacties op de vragen in onze mails(een heleboel mails overigens) maar wel mail beantwoorden met eigen vragen zoals hoe het product bevalt bijvoorbeeld. Na verloop van tijd geen enkele reactie meer. Helaas ook van bol.com geen reactie ontvangen op onze klacht.
Schandalige behandeling, geen service en onjuist product!

16 aprile 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più