Le sac est magnifique, comme neuf. Franchement un rapport qualité-prix imbattable sur le marché du second hand.
Al meerdere malen bij Claire besteld en elke keer prachtige items ontvangen.Directe communicatie. Je kan er terecht met je vragen. Claire is zo'n lieve dame. De verzending verloopt vlot. Altijd zeer m... Leggi di più
Hele mooie designer tas aangeschaft via Clairedesignerbags!! Super blij mee 🥰 De service is snel en goed. Betrouwbare site voor je aankoop van een vintage item!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.
Le sac est magnifique
Top service
Snelle levering, persoonlijk kaartje en cadeautje én belangrijkst: Eerlijke tas en in superstaat!
Tas is geweldig
Heel blij met mijn tas!
Hele mooie designer tas aangeschaft via Clairedesignerbags!!
Super blij mee 🥰
Fijne communicatie
Fijne communicatie. Snel verzonden en hele mooie spullen. Nu voor de 2e keer besteld en ga hier zeker vaker bestellen
Goede service, snelle verzending.
Snel verstuurd en heel mooi item waar ik blij mee ben! :-)
I bought a bag I had been looking for…
I bought a bag I had been looking for for a long time, and everything went great. The seller was very responsive, lovely, and flexible. The bag is gorgeous and reasonably priced, and the packaging was very carefully done. I would definitely buy again!
Fijne service en altijd behulpzaam
Altijd een supergoede service en een snelle levering. Heb recentelijk mijn derde tas besteld bij Claire, en ik wordt altijd heel fijn geholpen. Dus zeker aan te bevelen!
Terugkerende klant
Voor de tweede keer bij Claire een mooie tas besteld. Foto’s en informatie op de website zijn heel volledig. Prachtige tas, snel geleverd. Heel blij mee!
Prachtige handtas volledig volgens…
Prachtige handtas volledig volgens beschrijving, heel snel verzonden en netjes ingepakt met een kleine leuke attentie en handgeschreven kaartje erbij , een aanrader 🥰
Gucci Abbey
Donderdag besteld en vrijdag in huis. Bizar blij mee. Heel lief en persoonlijk kaartje + een leuk kaarsje gekregen. Bedankt Claire! Ik heb er een prachtige tas bij;)
Top!
Meteen bevestigd, zelfde dag verzonden en snel geleverd. Het product was goed beschermd verpakt.
Verzoek gedaan bij Claire een perfecte…
Verzoek gedaan bij Claire een perfecte LV Montaigne te zoeken. Goede en directe communicatie en keurig verpakt. Erg netjes allemaal 👍🏼
Ongelofelijk tevreden van Claire, mijn LV fluisteraar
Ik zeg tegen Claire dat ze mijn LV fluisteraar is ;) Ze heeft mij zoooo ongelofelijk goed geholpen in mijn zoektocht naar een tas. Super vriendelijk, top informatie en de tas zelf is helemaal perfect. Geen vraag is teveel, bestelling ook super verzorgd en snel geleverd. Ik kan haar alleen maar super hard aanraden!
Fantastisch kado aan mezelf!
Fantastisch wat een feest het uitpakken van deze Looping GM Louis Vuitton!!! Een waanzinnig kado aan mezelf!! Kwaliteit mooier dan ik had verwacht!! Op naar mn volgende aankoop😇
Super blij
Super blij met mijn handtas! Ik kreeg direct een antwoord op al mijn vragen. De handtas is in heel goede staat en snel geleverd
Bedankt voor de hulp!
Via Claire me nieuwe Gucci Marmont…
Via Claire me nieuwe Gucci Marmont kunnen scoren waar ik al een jaar naar opzoek was geweest minimaal. Heel erg blij mee en wat een prijsje
Erg blij met mijn Gucci Sukey tas
Erg blij met mijn Gucci Sukey tas! Goed en snel contact gehad met wat vragen over de tas via insta. Ook werd de tas goed verpakt bezorgd. 🥰🥰
Louis vuitton tas
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie saint cloud tas, Claire heeft mij in deze zoektocht heel goed geholpen. Een hele knappe vintage tas onlangs ontvangen die keurig met hoes en netjes verzekerd verstuurd wordt. Ik ga hier heel veel plezier van hebben. Dankjewel!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.