Vertrokken voor een veertien daagse busreis naar het heerlijk rustige Pineda de Mar hotel Merce.In bus met twee vriendelijke chauffeurs schat van een hostess Nadia die ons voorzag van een drankje en l... Leggi di più
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... Leggi di più
Wij hadden alleen de busreis geboekt bij boosten reizen omdat wij naar een camping gingen in blanes.Een hele fijne rit gehad zowel heen als terug.Erg gezellig en vriendelijk personeel.En goede chauffe... Leggi di più
Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Verlengde Klinkertstraat 34, 6433 PL , Hoensbroek, Paesi Bassi
- 045 522 7777
- info@boosten.nl
- www.boosten.nl
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Goede communicatie bij boekingen.
Goede communicatie bij boekingen.
Vriendelijk personeel.
Prima chauffeurs, goede reisleiding ter plaatse.
Prima prijs, kwaliteitverhouding bij de hotels.
Goed opgelost,
Goed opgelost,
Daar stonden we dan. Al 27* eerder met Boosten naar Spanje. Echter de 28e keer ging iets mis. We stonden te wachten voor de bus naar Eindhoven. Het wel een drukte! We dachten bij onze bus te staan, maar het bleek de bus naar Tilburg te zijn. De bus naar Eindhoven was al weg. In de chaos niet goed opgelet.
We konden toch met de bus naar Tilburg mee en de chauffeur heeft ons in Eindhoven afgezet. Dank je wel Paul.
Onze Vaste Spanje-reizen specialist!
Wij reizen jaarlijks verschillende keren naar Spanje en hebben inmiddels met diverse maatschappijen gereisd. Echter, Boosten Reizen steekt met kop en schouders boven ze allemaal uit!
Vanaf het eerste contact tot de thuiskomst is de ervaring precies zoals wij het voor ogen hadden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, je voelt je direct gehoord en gewaardeerd. Geen vraag is te veel en ze staan altijd klaar om te helpen.
De service is uitstekend en de hele reis wordt uitstekend verzorgd. Het is duidelijk dat bij Boosten Reizen alles tot in de puntjes geregeld wordt, wat zorgt voor een zorgeloze en ontspannen vakantie vanaf het moment dat wij instappen.
We waren al op zoek naar een reisorganisatie waar we echt op konden vertrouwen voor onze Spanje trips, die hebben we nu gevonden.
Wij blijven hier zeker vaker boeken! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een zorgeloze reis.
Eerste keer met de bus naar Salou.
Eerste keer met de bus naar Salou.
Ervaren chauffeurs en hostess en waren heel attent. We hadden stoelen met extra beenruimte gereserveerd, wat erg prettig was. Hotel Las Vegas was super en lag kort bij de zee. Ga volgend jaar weer graag met Boosten terug naar Salou.
We stonden afgelopen pendel…
We stonden afgelopen pendel verbazingwekkend allemaal met zeker 100 mensen toe te kijken in Berchem hoe een chauffeur met gebalde vuisten op onze chauffeur af liep en volgens mij op het laatst realiseerde dat een hoop mensen stonden toe te kijken en zelfs filmpjes aan het maken waren hiervan. Wat een arrogante zak was dat zeg en vooral professionaliteit ten top! Respect voor onze chauffeur die keurig zijn kopje koffie nog dronk en hem rustig erop wees dat het niet de beste plek was om deze discussie daar te voeren en toen zei: loop gewoon nu terug naar je bus, we hebben het er straks wel over. En toen kwam meneer de chauffeur even terug met gebalde vuisten. Ik hoop dat er meer mensen die een filmpje hebben gemaakt zich melden bij boosten reizen want zo’n debiel die moeten ze direct ontslaan.

Risposta di Boosten Reizen
We gaan al jaren met Boosten reizen.
We gaan al jaren met Boosten reizen.
We zouden ook niet anders willen!
Superleuke chauffeurs en altijd superfijne hostesses!
Vandaag teruggekomen van n heerlijke vakantie Benidorm,geweldige busreis gehad,heen zoals terug!
Alleen maar goeje complimenten en we zullen snel weer bij Boosten boeken!
Voor de vierde keer weer naar Spa je…
Voor de vierde keer weer naar Spa je geweest, super goed geregeld!
bedankt voor de rit het was super
bedankt voor de rit het was super
Lloret de Mar
Verbessern könnte man: "unnötige Stops verhindern"
Bus auf Hinreise Llorret de Mar nicht sauber!
Leider werden auch 4 Beiner mit genommen.
Beinfreiheit in letzter Sitzreihe, nur mit Absprache der vor einem sitzenden Reihe ausreichend.
Buschauffeur bedreigt jonge studenten…
Buschauffeur bedreigt jonge studenten met de dood omdat ze zelf niet kan slapen. Zit zelf constant sigaretten te pafen in de bus. Geen aanrader.
“The australian powerranger” alleen Hans is een zieke strijder

Vakantie vieren
Gisteren voor de tweede keer dit jaar naar Malgrat-Hotel Indalo Park. Eerste keer was in Juni met de band BeRes. Voorheen minstens 2x per jaar met Boosten naar Malgrat.
De chauffeurs :bv. Francis, Arnoud, Wesley, Koos e.a
rijden veilig en verantwoord. Ook Marvin van de catering is een verrijking voor de crew. Wij gaan al jaren met Boosten, omdat het een goed en vertrouwd bedrijf is. De mensen die bij Boosten werken geven jou wel het gevoel dat je vakantie "viert". Rieu en Boosten twee Limburgse grootheden.
Fijne touroperator
Voor de tweede keer nu met boosten op vakantie geweest naar Spanje.
Niets op aan te merken, zure mensen die zure reviews schrijven heb je altijd.
Bussen zijn van alle luxe voorzien, de chauffeurs brengen je veilig en snel met een vleugje gepaste humor van A naar B, de hostesses op de bussen zijn vriendelijk en helpen je waar ze kunnen.
Ook op locatie is er altijd iemand van Boosten bereikbaar (bv Ingeborg in Llorret de Mar en Dorien dit jaar in Salou) die altijd voor je klaar staan om kleine ongemakken op te lossen of bijvoorbeeld een dagtocht te boeken.
Kortom : zeer aan te bevelen en volgend jaar gaan we zeker weer in de zomer met deze maatschappij naar Spanje !
Heerlijke vakantie.
Vandaag terug gekomen uit Santa Susanna, hotel Aqua Onabrava was top. Heerlijk eten, animatie voor jong en oud en vriendelijk personeel.
Dit was de 3de keer dat wij met Boosten gingen en zijn steeds nog super tevreden. Ook deze keer hadden wij weer gezellige chauffeurs en een vriendelijke hostes. Vanaf de boeking wordt alles top geregeld👍. Volgende reis alweer geboekt bij Boosten.
heel goed verzorgd op de bus heen en terug
heel fijne reis gehad ,goed verzorgd ,op de bus man is 94 waren heel lief en hotel in salou ook weer supper alleen jammer dat we moesten w8 tot 15 uur eer we op de kamer mochten en we er al waren om half zeven maar al bij al supper we zijn mee geweest van 23 06 tot 6 07
Ik en mijn kids zijn net terug van een…
Ik en mijn kids zijn net terug van een heerlijke 10 daagse vakantie naar salou , hotel california garden een aanrader.
Voor zowel de heen als de terugreis geldt dat het goed geregeld was , met regelmaat kwam Kevin voorbij op de heenreis om de reizigers van een hapje en een drankje te voorzien .
Ook op de terugreis werden de reizigers voorzien van eten en drinken door een andere maar zeker niet minder leuke hostess , verder hadden we op de heenweg wat oponthoud door de bosbranden in zuid Frankrijk maar daar draaide het team chauffeurs hun hand niet voor om en werd de bus over de smalle weggetjes in de bergen gemanoeuvreerd om ons op onze plaats van bestemming te krijgen ( een verfijnd stuk stuurmanskunst en teamwork tussen de twee aanwezige chauffeurs).
Mitchel en Michel hebben er een gezellige heen rit van gemaakt met ruim voldoende stops daarnaast werd er een bingo georganiseerd , de terug rit werd verzorgd door Michel en roel en deze verliep ook zeer soepel met wederom voldoende stops.
Lang verhaal kort is dat deze reis van mij en van mijn kids 5 sterren krijgt , voor mijn kinderen was het overigens de eerste keer op vakantie naar Spanje.
Goed verzorgde reis ,vriendelijk…
Goed verzorgde reis ,vriendelijk personeel goede gematigde pauze,s met prima uitleg over tijden . de zesde boeking staat gepland ! gr carry
We gaan 2x per jaar met boosten de reis…
We gaan 2x per jaar met boosten de reis zo als altijd super verlopen chauffeur en hostess altijd vriendelijk vraag je wat krijg je een duidelijk antwoord we zijn nu in tossa de mar hotel golden bahia geen massa toerisme lekker rustig gelegen het hotel heeft 4 sterren van mij mag er 1 ster bij zo goed je ziet nergens iets beschadigd super hotel in alle opzichten de slaapkamer nog nooit zo mooie kamer gehad super
Zeer tevreden met boosten reizen en hotel
Vrg gebr corvers
Prima chauffeurs en goede service
Prima chauffeurs en goede service,ook de Spaanse chauffeurs.
Wij zouden 28-o4 vertrekken had me…
Wij zouden 28-o4 vertrekken had me vergist in opstap plaats bus mis gelopen gebeld naar boosten konden op vrijdag gelukkig toch op vakantie met de nodige extra kosten wat normaal is want het was eigen schuld. We hadden een 2 p kamer in eerste boeking maar wat schets onze verbazing kregen een 1 p k geen ruimte om de koffers en kleren goed weg te zetten met als gevolg de kamer niet douche niet goed schoon te maken haren op de douch vloer stof vlokken dwarrelde als de deur open stond.Reymar playa etenswaar koud ijs was half gesmolten al met al nooit meer naar reymar playa wat een slecht hotel vellen prijs te duur

Boosten Reizen / AquaMarinaHotel
We zijn vaker met Boosten Reizen geweest. Erg fijn en vertrouwd.
De heen- en terugreis was goed. Het is fijn om met Boosten te reizen!
Een 10-daagse reis en we verbleven 7nachten in het Aquamarina Hotel & Spa.
Contact en communicatie vanaf boeking en vakantiemoment was goed.
Volgend jaar weer!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.