We zijn net heel netjes en vakkundig geholpen ,met nieuwe matrassen en een heerlijk dekbed . Dank je wel ..we moeten nog ff wachten ,maar we gaan vanavond al heerlijk onder ons nieuwe dekbed slapen v... Leggi di più
Goed en prettig advies in de winkel in Tilburg. De matrassen werden volgens planning en netjes geleverd door de bezorgdienst. Inmiddels een paar weken in gebruik en helemaal tevreden.
Aanrader! We waren toe aan nieuwe matrassen en zijn heel prettig geslaagd bij Boonman bedden in Oss. Vriendelijk personeel dat ons direct hielp bij winkel bezoek. Na ontvangst offerte, zijn we overgeg... Leggi di più
Dure topper (bijna €1.500,-) na 1,5 jaar al duideljjke kenmerken van inzakkingen. Wij hebben dezelfde topper eerder gehad en heeft het ruim 12 jaar goed gedaan zonder dit soort verschijnselen. Boonm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Teleurstellende service bij problemen
Na lang sparen uiteindelijk gekozen om een kwalitatief (en duur) bed aan te schaffen.
Uiteindelijk gekozen voor een boxspring van Pullman met twee matrassen, waarvan 1 wat harder dan de andere.
Na 1,5 a 2 jaar blijkt dat het zachtere matras al geen steun meer geeft waardoor ook de topper kuil vorming gaat vertonen.
Zowel de matrassen als de topper zijn om de twee a drie weken gekeerd maar dit blijkt niet te werken.
Vervolgens wordt er geconstateerd dat dit geen overmatige slijtage is maar dat er aan 1 zijde niet geslapen is (wel apart als je er altijd met zn tweeën opligt)
De enige oplossing die geboden wordt is om opnieuw een kern voor het matras te kopen.
Je zou er vanuit mogen gaan dat als je een bed koopt van +/-4K dit niet nodig zou moeten zijn
Dat je na een korte periode nogmaals geld uit moet gaan geven om fatsoenlijk te kunnen slapen is wel heel pijnlijk.
Heel blij met ons bed!
Heel blij met ons bed!
Goed geholpen! op tijd geleverd. netjes geplaatst. een aanrader!
Wanneer het goed is ga je terug.
Wanneer het goed is ga je terug.
Vorige keer goed en vakkundig geholpen. Deze keer niet anders. Waren toch eerst even naar beter bed geweest maar prijs stond ons niet aan voor twee nieuwe matrassen. Wij dan toch, omdat we bij Boonman vorige keer echt goed behandeld waren, toch maar even naar Schijndel gereden. Zien we daar dezelfde matrassen als bij die andere zaak, echt exact gelijk formaat type, merk etc. Prijsverschil van €1500,= in het voordeel van Boonman. Toen waren we er zo uit en de zaak meteen daar afgehandeld.
Eerlijk advies en een eerlijke prijs met perfecte service.
Fijne winkel
Zeer goed en deskundig geholpen in de winkel op Ekkersrijt in Son. De verkoper dacht goed met ons mee en heeft ons voor mijn gevoel eerlijk advies gegeven. Nu sinds 4 weken in het bezit van een prachtige boxspring van HML bedding, die zo heerlijk ligt dat we er niet eens aan hebben hoeven wennen.
Overigens was de aflevering ook zeer goed geregeld, met 2 hele voorzichtige monteurs, die heel goed opletten ivm onze kwetsbare muren (net opnieuw gestukt en geverfd).
Een paar jaar geleden matrassen gekocht…
Een paar jaar geleden matrassen gekocht wat prima gelopen is. Gisteren gaan kijken voor een nieuwe slaapkamer in Eindhoven, kregen te horen dat volledige slaapkamer sets uit de mode zijn. Daarna naar wat andere zaken gegaan en toen nog eens naar Boonman. De 2 dames die aanwezig waren vonden ons blijkbaar niet meer interessant want ze bleven gewoon met elkaar in gesprek. Na 10 minuten zijn we maar weggegaan.
Men heeft er meer dan bedden
Ik ben heel tevreden vlot kunnen bestellen duidelijk aangegeven en snelle verzending vlot geleverd een topper