VERDENSKLASSE respons og service i forbindelse med at min gamle far var udsat for svindel via mobilpay! Nicklas reagerede med det samme og fik stoppet svindlen. Bonells skal have tusinde tak for hjælp... Leggi di più
Skulle have lavet justering af vielsesring, og selvom vi ikke fik ramt størrelsen rigtig i første omgang, var Maja og Rico super serviceminded, og fik rettet den til så den passede. Vi fik også lavet... Leggi di più
Skod biks 4 ansatte to kunde i butikken foruden undertegnede, batteriskift ja det kan vi godt, men først på mandag vi var jo så travlt….. satte mig uden for butikken, sed der der er god times tid på... Leggi di più
de gange jeg har besøgt den ene eller den anden af butikkeren har jeg altid fået en kompetent behandling, måske fordi jeg mest blev betjent af indehaveren. Selv en enkelt beklagelse blev promt... Leggi di più
Bonell's Smykker & Ure ligger i Field's og har et bredt udvalg af eksklusive ure, smykker og gaveartikler. Kom ind og tag et kig på vores mange ure fra blandt andet Longines, Montblanc, Certina, Oris, U-Boat og Tissot. Vi fører smykker fra blandt andet Ole Lynggaard, Georg Jensen, Nuran og Mads Z. Vi har derudover et udvalg af gaveartikler fra Montblanc, Georg Jensen og Nordahl Andersen.
Arne Jacobsens Allé 12, 2300, København S, Danimarca
- 32620645
- Fields@bonells.dk
- www.bonells.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fantastisk betjening
Da jeg trådte ind i butikken, følte jeg mig hurtigt velkommen og blev tilbudt hjælp med det samme. personalet gav både plads hvis man bare ville kigge, men var også mere end hjælpsomme, og gode til at give råd i forhold til mine ønsker. butikken er stilren, overskuelig, og meget behagelig at være i. alt i alt, præcis som en guldsmed skal være, og det sted jeg fremover altid vil bruge mine ekstra lommepenge til at forkæle mig selv eller andre. 5 stjerner herfra.

Risposta di Bonells Smykker & Ure
Dårlig service. Mangel for respekt over for kunder
Dårlig service. Købt et ur som gik i stykker. Det tog 6 uger før jeg fik den tilbage fra reparation. Dagen efter måtte jeg aflevere det tilbage da det slet ikke blevet lavet og blevet endnu værre end da jeg afleverede det. Fik det retur idag efter ca 3 uger. Da jeg hentede det fra butikken i fields idag, spørger ind til hvad der var galt med det og hvad har det lavet den her gang. Dette kunne de ikke svare på. Så prøver jeg at udtrykke min frygt for at ikke vil virke igen lige som sidste gang. Den mandlig assistent bliver sur på mig,og bliver meget ubehagelig over for mig og var lige ved at tage uret fra mig og får mig ud af butikken.
Ked af oplevelsen og det er sidste gang jeg køber noget derfra

Dårlig service
Fik ring i julegave i forkert størrelse, Venter 4 uger på at få den byttet. Den nye ring er i rigtig størrelse men forkert metal. Indleverer den igen og venter 4 uger på at få PRÆCIS den samme ring igen. :-(

Returvare⌚og dårlig service!
Købte ur⌚til julegave på udsalg 700 kr. i butikken i Fields. I en butik hvor, når jeg har KØBT, har fået god service. Ekspedienten tilbød at tage et par led af uret, så det passede i størrelse (til min datter).
Min datter ønskede desværre at bytte det efter jul. Nu blev jeg mødt på en MEGET anderledes måde. De påstod alt fra: det står i købeloven, at udsalgsvarer ikke kan returneres, der havde stået et skilt ved varen, men det var nu fjernet, når ledene var taget af uret ingen returret, ekspedienten havde fortalt om returregler - til hvis jeg havde sagt, det var en julegave osv. Alt i alt talte min mand og jeg ved købet med ekspedienten om, at det var EN GAVE til min datter (derfor led af), og information om bytteregler havde derfor været på sin plads. Hvis en af ovenstående påstande skulle have været sagt eller vist, ville vi selvfølgelig ikke købe en uset gave, der ikke kunne byttes.
Ejeren var direkte ubehagelig, nedladende og belærende. Tænk at have en sådan returpolitik og opførsel for sølle 700 kr. 🤔 De kunne bare have givet et tilgodebevis, eller mindst have mødt kunden med forståelse. Vi har købt rimelig dyre smykker der tidligere, men IKKE MERE.........
Den opførsel var langt fra respektfuld ift. kunden.👎
Jeg kan se på tidligere anmeldelser, at returvarer er et tema, butikken bør arbejde med! Skiltning, information og ikke mindst skriv det på bonen. Det er god og reel service! Nu er det bare en påstand, der efterlader kunden med følelsen af uretfærdig og dårlig behandling!

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Jeg er også en af de kunder, som har fået en gave, der desværre skulle byttes, og det er ikke muligt at få pengene retur :-(
Så jeg har et tilgodebevis liggende, som jeg nok ikke får brugt, selvom jeg har 3 år til det.
Foretrækker helt klart at handle i butikker, hvor penge retuneres.

Risposta di Bonells Smykker & Ure
Det dårligste kundersirvece!!! Aldrig kommer tilbage!!!
Det dårligste kundersirvece!!!!
Vi har betalt 13000kr for vores vielsesring og blive lovet at de kan laves om hvis det passer ikke med storrelse!!! Først og fremmest de er meget forsinker med tiden at lave ringerne klar!! Vi var ikke infrormeret at de var færdige!! Vi var ikke i travlt med dato så heldigvis det var ikke så meget stress. Men det ikke over 4 uge så gik min mand selv i butikken. Jeg var ikke med til at prøve ring som var for små for hele storrelse!! Da jeg kommer ind i butikken fik jeg at ved at det koster 445kr mere til at lave den om 😳😳😳 som jeg synes virkelige dårlige service!!! fordi vi fik at ved det vil blive lavet om til os hvis det er nogen!!! Virkelige ærligt at vores vielsesringe vil "huske" men ubehageligt historie!!!

Dårlig og upersonlig service
Har desværre kun haft dårlige opleveser hos Bonells. Senest dårlige oplevelse var da mit 8 år gamle Tag Heuer Automatic ur (købt hus Bonells) pludselig gik i stå. Jeg havde haft det til fuldt serviceeftersyn 1½ år tidligere så var selvfølgelig lidt skuffet. Jeg indleverer uret og får "allerede" svar efter 14 dage. De fortæller mig med glæde i stemmen at det kan laves for 5.700 kr. Jeg troede at man som loyal kunde ville blive behandlet lidt mere professionelt og at forretningen måske lige havde sat sig lidt ind i hvad uret fx. havde kostet fra nyt (ca. 9.000 kr.), så nej. 5.700 var nok lige i overkanten for en reparation, nu hvor jeg 1½ år tidligere lige havde brugt 2.500 på et service. Jeg valgte derfor at sige nej tak og tog uret med ned til min lokale urmand i Roskilde (autoriseret Tag Heuer reparatør). Han åbne uret med det samme og kunne konstatere at det var gået i stå primært på grund af for meget olie (dårligt udført service). Han har nu ordnet uret til kr. 2.000 og han giver samtid 1 års garanti på reparationen imod Bonells 6 mdr. Stram op Bonells!

Fantastisk betjening og service
Jeg har købt alle mine smykker og ure i denne butik i fields, og er yderst tilfreds.. altid god service og ingen problemer med noget som helst 👌

Fantastisk service
TAK for en fantastisk service SØREN. En varm anbefagelse herfra.

Risposta di Bonells Smykker & Ure
Overholder ikke købsloven ved reparation
Har for 11 måneder siden købt et Tag Heuer ur. Det holdt så i 11 måneder, før det skulle til reparation, det kan Bonell's selvfølgelig ikke gøre ved.
Jeg blev lovet, at jeg ville blive kontaktet indenfor en uge, for at blive oplyst om hvor længe det skulle være væk. Det skete ikke, så jeg troppede op i butikken og bad om en tilbagemelding. De kunne ikke oplyse mig om det med det samme, men lovede at ringe tilbage samme dag. Det skete heller ikke, hvorfor jeg dukkede op igen og bad om en tilbagemelding. Igen blev jeg brændt af.
Derfor begyndte jeg at skrive mails, hvor der heller ikke bliver svaret. Så jeg har købt et ur til godt 22.000, som jeg har sparet op til gennem 21 år, som ligger et sted i limbo, hvor jeg ikke ved hvornår jeg får det at se igen.
Nu har de fået en frist, hvorefter jeg kræver handlen går tilbage. (som de ikke har svaret på)

Risposta di Bonells Smykker & Ure
Købte en ring hvor guld aldrig har været i nærheden af andet end gul
Efter 2 uger var ringen helt afskaldet og blev reklameret, efter over en mdr. er den nu kommet tilbage og igen skalder den af. Vi prøver af reklamere igen og ser hvordan denne reklamation fortsætter. Enig i kundebetjeningen er meget dårlig havde jeg eget butikken var der sket en kraftig udrensning af personalet.

ukompetent og ringede service
Her er min historie.
3 uger efter jeg havde købt mit Certina DS Action ure, gik låsen I stykker. Butikken sendte uret til reparation med det sammen. Vi ses cirka 10 dage vil der gå. Efter 21 dage ringede jeg til dem og de fortalte mig at der skulle en anden lås på, som der er på de nye Certina ure. Yderligere 10 dage går der efter og jeg ringer igen. De ringer til Certina for at høre, hvad der sker med uret. Jeg får beskeden at de stadig ikke kan får låsen hjem, men butikken vil ringe, når de ved noget.
2 dage efter ringer de fra butikken og siger at nu er uret kommet, MEN der er ikke kommet den nye lås på, som de sagde for starten.
Hele forløbet anser jeg som ukompetent, ringede service og uprofessionel. Så hvis du skal købe et ure eller smukke her, så skal du håbe på at det ikke skal til reparation.

forsinkelse på vielsesringe
Min forlovede og jeg har bestilt nogle ringe hos Fields afdelingen. Først virkede ekspedienten ikke særlig interesseret i at handle med os. derfor gik vi videre til de andre smykke forretninger men da der var bryllupsmesse hos de andre havde de ingen ringe hjemme som vi kunne se, dog ville de give rabat på ringene. Vi gik så tilbage til Bonells for at høre om de kunne lave et lige så godt tilbud. det fik vi kun med nød og næppe. Vi fik lovning på at ringene ville tage 14 dage at lave, men vi skrev lidt ekstra dage på for en sikkerhedsskyld. det er nu 1 måned siden vi skulle have haft dem og vi skal giftes om 2 dage. vi står stadig uden ringe, da de var kommet hjem i sidste uge UDEN STEN i min kærestes ring..... HVEM GLEMMER AT KOMME EN STEN I EN VIELSESRING?!
De har udskudt leveringsdato på ringene flere gange men jeg har selv måtte ringe til dem og følge op. på intet tidspunkt har de holdt os informeret om hvor langt de er eller hvorfor de er forsinket.
Det er sidste gang vi handler i Bonells i Fields.

tilfreds stillende
de gange jeg har besøgt den ene eller den anden af butikkeren har
jeg altid fået en kompetent behandling, måske fordi jeg mest blev
betjent af indehaveren.
Selv en enkelt beklagelse blev promte behandlet.
De negative anmeldelser jeg har læst forstår jeg ikke,men det handler
vel også meget om hvorledes man præsenterer sin reklamation

Går den, så går den
Jeg købte, i september et ur til min demente far. Det var bare et billigere ur til kr. 600,00.
4 måneder efter, skulle min far indstille datoen på uret, og da han skulle trække kronen ud, faldte den helt af.
Jeg gik op til Bonells i Fields, hvor uret var købt, men ekspedienten sagde til mig, som det aller første, at kronen ikke var omfattet af reklamationsretten, og at jeg selv skulle betale for alt vedr. reparation af uret.
Jeg gjorde sælgeren opmærksom på, at dette ikke var korrekt, og at hun ikke bare kunne afskrive sig reklamationsretten.
Hun mente selv, at være særdeles godt orienteret om lovgivningen, så hun afviste stadig at reparere uret, og sagde tilmed, at jeg ikke engang kunne klage til Forbrugerstyrelsen, fordi at de opretter kun sager, hvor varen har en værdi over kr. 500,00 (grænsen ligger desuden på kr. 800,00). Hun må have haft mange henvendelser.
Jeg var rystet over den måde at behandle kunder på, og jeg kunne slet ikke forstå det, når uret "kun" havde kostet kr. 600,00.
Jeg fastholdte, af principielle årsager, at jeg havde ret til at reklamere, samt at inden for varens første 6 måneder, gælder en formodningsregel, for sælger har bevisbyrden.
Efter en længere diskution, ville hun sende uret til deres eget værksted.
2 uger efter ringede de, at uret var kommet retur, men de ikke ville lave det. Jeg tog endnu engang diskutionen op, og hun ville sende det til deres grossist, om de måske ville dække reparationen.
3 uger efter, rykkede jeg dem for svar, men sælgeren var desværre gået hjem, men hun ville ringe mig op dagen efter.
I skrivende stund, er det over en uge siden, og jeg er ikke blevet kontaktet, mon der kommer en afslutning på sagen. Det er utroligt, for kr 600,00.
Jeg overvejde selv, at købe et Omega derinde, da de forhandlede det mærke, men jeg er meget glad for at jeg ikke købte det derinde.
Lad mig venligst opsummere vedr. Bonells:
- de er gode til at sælge
- de prøver at tørre regninger af på forbrugeren
- de er IKKE orienteret om lovgivningen, og løj/misledte ved alle forhold
- de er meget langsomme i optrækket ved reklamationer
- hvis du køber en gave derinde, så kan modtageren ikke få penge retur, men i stedet et tilgodebevis
- de har en meget arrogant tilgang til sine kunder
Jeg er færdig med at handle derinde, og jeg vil opfordre alle som læser dette, til at tænke en ekstra gang, og overveje om man vil tage chancen. Der er utvivlsomt kunder, som har fået en god behandling derinde, men det er muligvis dem, der ikke har oplevet nogle problemer med det købte, og endnu har til gode at reklamere.
En butiks kundeserviceniveau opleves ikke under en salgsekspedition, men kommer ganske tydeligt til udtryk under en reklamation.

Ualmindelig dårlig service.
Jeg bedømmer aldrig firmaer mm, men må ud med mine frustrationer over den elendige service jeg fik i Bonells i fields i dag.
Jeg er ikke til smykker, men min mand ville prøve noget nyt, og gav mig derfor et ur i julegave han mente, jeg ville kunne lide.
Jeg var dog ikke videre imponeret over det, og han giver mig kvitteringen, så jeg kan gå ud og købe mig noget andet.
I butikken siger ekspedienten, at jeg ikke kan få penge tilbage, på trods af jeg har kvittering med.
Jeg spørger hvorfor, hvortil han svarer:" der er mange der har gået med smykkerne og så har returneret dem efterfølgende"
Jeg svarer, at det er rigtig ærgerligt, da smykker ikke rigtig er mig.
Han svarer:" jamen du har 3 år til at bruge det i"
Jeg fortæller ham, at om 3 år, er jeg heller ikke til smykker.
" så kan du købe gaver for tilgodebeviset", er hans svar.
Hvad h......, er det for at svar?
For det første, hvorfor skal jeg straffes for at nogle, har udnyttet returretten? Det bør jo reelt set være butikkens ansvar, at tjekke varen efter, og det er jo ikke svært at se om der er ridser i et smykke...
Endvidere, er denne ekspedient enormt flabet, når han siger jeg kan købe gaver for beviset- jeg har fået gaven af min mand, og så skal jeg bruge de penge på gaver til andre? Er det hans løsning?
Jeg har aldrig prøvet, at få et tilgodebevis, når jeg har medbragt kvittering.
I øvrigt er det ikke første gang, de yder dårlig service. I august 2014, blev vi gift, og bestilte vores ringe i denne butik, og de lovede ringene ville blive færdige på 14 dage, de var næsten 4 uger om at blive færdige, og de blev tilmed væk, så de måtte genbestilles.
Øv, har aldrig oplevet noget lignende ifht service, og nu ligger jeg inde med et tilgodebevis på 900 kr jeg ikke kan bruge.

Ualmindelig god service.
Fields Amager - yderst behagelig og meget kvalificeret betjening trods travlhed. Udvalget er bredt og forretningen udstråler et meget højt kvalitetsniveau. Jeg har fuld tiltro til at De vil behandle mig - som kunde efter gældende regler hvis reklamation eller lignende skulle blive aktuelt....
Giver forretningen mine bedste anbefalinger med tak for en god service ud over det sædvanlige....

Forældet returpolitik
Jeg fik et ur i fødselsdagsgave, som jeg ville returnere. Beskeden jeg fik var at jeg kunne finde noget andet eller få tilgodebevis. Det er de i deres gode ret til ren lovmæssigt, men det er simpelthen en kundeservice, som hører fortiden til. Især taget i betragtning at det er en gave.
Resultatet er irritation og manglende tillid, som desværre for dem, gør at jeg vil fraråde andre mod at handle der.
Hvad med at prøve at skabe værdi for jeres kunder i stedet for at ødelægge det for jer selv? Prisen I får for dette indlæg er 900kr. Taget I betragtning, at jeg ikke er den første med denne beklagelse og anmeldelse og det beløb I rent faktisk får ud af det, så har jeg svært ved at se en storslået fremtid for jeres virksomhed.
Det er vanvittigt at tænke på, at e-handels returlove er stærkere end hvis du handler i selve butikken. Det kan man så tænke over fremadrettet.

Risposta di Bonells Smykker & Ure
God service ed køb - ekstrem ringe service ifm returret
Købte fødselsdagsgave til min bedre halvdel, som desværre ikke var det rigtige køb. Min hustru får at vide i butikken, at hun ikke kan få pengene tilbage men et tilgodebevis. Jeg ringer derned for at få nærmere forklaring og får at vide af en super arrogant fyr, at de ikke er forpligtet til at give pengene tilbage samt at de heller ikke er forpligtet til at skilte med, at pengene ikke gives tilbage (havde jeg har den viden, havde jeg selvfølgelig fundet en anden butik der gjorde). Så de henholder sig til købeloven og er i øvrigt så fuldstændig ligeglad med hvilken oplevelse man har som køber. Jeg har lagt en del penge i denne butik i tidens løb og har altid haft en rigtig god oplevelse - fremadrettet har jeg ikke tænkt mig at lægge en krone mere i denne butik i City 2 eftersom kundetilfredshed tilsyneladende ikke er fokus.