Bonells Smykker & Ure Recensioni 147

TrustScore 4 su 5

3,8

VERDENSKLASSE respons og service i forbindelse med at min gamle far var udsat for svindel via mobilpay! Nicklas reagerede med det samme og fik stoppet svindlen. Bonells skal have tusinde tak for hjælp... Leggi di più

Skulle have lavet justering af vielsesring, og selvom vi ikke fik ramt størrelsen rigtig i første omgang, var Maja og Rico super serviceminded, og fik rettet den til så den passede. Vi fik også lavet... Leggi di più

Skod biks 4 ansatte to kunde i butikken foruden undertegnede, batteriskift ja det kan vi godt, men først på mandag vi var jo så travlt….. satte mig uden for butikken, sed der der er god times tid på... Leggi di più

de gange jeg har besøgt den ene eller den anden af butikkeren har jeg altid fået en kompetent behandling, måske fordi jeg mest blev betjent af indehaveren. Selv en enkelt beklagelse blev promt... Leggi di più

1. Gioielleria
  2. Negozio di orologi

Bonell's Smykker & Ure ligger i Field's og har et bredt udvalg af eksklusive ure, smykker og gaveartikler. Kom ind og tag et kig på vores mange ure fra blandt andet Longines, Montblanc, Certina, Oris, U-Boat og Tissot. Vi fører smykker fra blandt andet Ole Lynggaard, Georg Jensen, Nuran og Mads Z. Vi har derudover et udvalg af gaveartikler fra Montblanc, Georg Jensen og Nordahl Andersen.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Virkelig dårlig service og smykke…

Virkelig dårlig service og smykke kvalitet.
Har købt en mands halskæde til en en gave, efter nogle dage jeg var oplyst at låsen til kæden var defekt.
Gik tilbage til butikken med kvitteringerne og oplyste problemet til ekspedienten, samtid bestilte indgravering til kæden og betalte for det.
Aftalen var at de skulle ordne låsen uden betaling(da det var en produktions fejl).
Ved afhentning fik jeg en ny regning til låsen og indgravering, hvor jeg forklarede den originale aftale til personalet, og de ville ikke aflevere halskæden før jeg havde betalt for deres fejl. Medarbejderne gik flere gange ind i baglokalet, hvor jeg blev sat til st vente i lang tid. Til sidst var der 3 medarbejdere involveret, blandt dem var pigen jeg lavede den originale aftale, de pressede mig til at betale, og de ville ikke acceptere at, at det var dem der solgte mig en defekt halskæde. Jeg var dybt chokeret over at jeg brugte så meget tid og energi, for at få ordnet en defekt halskæde jeg lige havde købt.
Jeg oplevede kæmpe nedgørelse fra personalernes side.
Dårlig oplevelse, ville ikke anbefale denne butik.

13 novembre 2021

Hej Indre,
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores forretning.
Som vi oplyste dig i telefonen, har den medarbejder, som du har indleveret kæden til ikke været klar over, at kæden er købt hos os, ej heller at den var ny. Da vi normalt reparerer smykker, er det normal procedure for os at skifte en lås samt at man betaler både for reparationen og låsen, i dit tilfælde var det i alt 375kr.
Ved afhentning medbringer du en kvittering, som ikke var med ved indlevering og fortæller, at kæden var købt hos os og du derfor ikke vil betale for reparationen, der er lavet.
Havde vi været informeret fra start om, at kæden var købt hos os samt at den var så ny, havde vi sendt den til ombytning hos leverandøreren uden beregning.
Da vi blev klar over, at du troede den var indleveret som reklamation, valgte vi at se bort fra betalingen, og du har derfor hverken betalt for reparationen eller lås, og fået udleveret kæden.
Vi er kede af, at vi fra start har talt forbi hinanden, og det er også derfor, at vi valgte at se bort fra regningen på reparationen.
Vi har forsøgt at række ud til dig over telefon, for at høre hvad vi ellers kan gøre for dig men uden, at du ønsker det. Derfor kan vi kun beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.
Bonell’s

Varm og personlig betjening

Lidt tilfældigt kom vi forbi Bonells og besluttede os for at kigge på vielsesringe, nu vi alligevel var der. Det var den sødeste varme betjening vi fik!
Vi osede videre i to butikker i vores eget nærområde, men havde fået sådan en god betjening første gang, så ingen tvivl om at vi skulle retur.
Anden omgang blev vi betjent af en af de andre medarbejder, hvilket oplevelsen ikke blev ringere af. Der var god tid, indlevelse, humor, personlighed over indkøbet. I fredags afhentede vi så ringene, hvor vi næsten følte os som gamle venner af huset, hvor både vores medarbejder og indehaveren deltog i den gode oplevelse. En meget personlig ting at købe vielsesringe, og en dejlig oplevelse, som et ekstra stort plus til det forestående bryllup. Endnu en gang tak for god behandling - vi kommer klart igen!

12 settembre 2021

Kære Bente,
Tusind tak for den finde anmeldelse og de pæne ord - det varmer! :-)
Vi er glade for at høre om jeres oplevelse i vores forretning.
Vi glæder os til at se jer igen!

Tak for god behandling

Tak for god behandling - mit nye håndlavede smykke er blevet præcis som jeg håbede.

9 settembre 2021

Kære Lars,
Tak for de pæne ord, det er vi super glade for at høre :-)
På gensyn!

Ring

Det er korrekt at jeg er gået fra butikken med en ring som passer, men det gjorde den også da jeg indleverede den, den skulle rettes da den var blevet skæv og IKKE ændres i størrelsen. Jeg får af vide at mine fingre nok er hævet grundet varmen, men kan ikke få den over min kno!! Det ender med at jeg må tilbage til butikken med bevis på at størrelsen er forkert… Er vi enige om at det er jer som har fejet hér? Tak fordi i pudsede den uden beregning, men til den pris som ringen kostede ( og den er købt hos jer) og prisen jeg betalte for at få den rettet, så synes jeg det er det mindste i kunne gøre. Hilsen Sanne

5 agosto 2021

Vildt god oplevelse i Fields

Kære Bonells,
I dag besøgte jeg jer i Fields med tanke om at skulle have skudt huller i ørene.
Mielle (i følge kvitteringen), der var rigtig sød og serviceminded, gjorde mig opmærksom på mine gamle huller og hun endte med at få en ørestik igennem dem og jeg gik derfra med et smukt smukke, jeg helt selv kunne vælge.
Mielle var tålmodig, kompetent og dygtig til sit arbejde og jeg er så glad for, at jeg valgte jer lige netop i dag.
Så kæmpe ros herfra og tak for god service.

29 aprile 2021

Hej Kira,
Tak for de pæne ord, vi er glade for at høre i har haft en god oplevelse - rosen til Mielle er givet videre :-)
Bonell's Fields

Det er nok noget af en virkelig fed…

Det er nok noget af en virkelig fed oplevelse som man for, fra man kommer ind bliver man imødekomt med virkelig behagelig atmosfære, tip top kvalitet og professionel service, fra start til slut kan stærkt anbefales herfra. 5/5 👍
PS Det helt klart ikke sidste gang jeg kommer forbi igen...

21 aprile 2021

Hej Kawa,
Tak for de pæne ord, dem sætter vi stort pris på :-)
Bonell's Fields

Mange flotte smykker samt ure. Kan helt klart anbefales, da der også medfølges en god service.

21 aprile 2021

Hej Sara,
Tak for de pæne ord :-)

Rigtig god service

21 febbraio 2021

Hej Per,
Tak for de pæne ord :-)
Bonell's Fields

Dejligt personale og altid god service

Man bliver altid taget godt imod og får en super service uanset sit ærinde. Min datter fik for eksempel lavet huller i ørerne, og valgte sine første øreringe i butikken. Alt var sådan en god oplevelse! Tusind tak for det siger vi begge :-)

19 ottobre 2020

Kære Minna,
Tusind tak for de pæne ord - de varmer ! :-)
På gensyn!
Bonell's Fields

Dårlig service, ændre deres priser efter tilbud er givet og kalder kunde for løgner

Kunne desværre ikke give mindre end 1, men kom ind for at få et tilbud og fik 1 pris og da jeg så kom ind med uret til reparation så sagde ekspedienten en pris der var over 3 gange så høj!!!! Fortalte hende at en af de andre ansatte blot ugen forinden havde givet en anden pris hvorefter hun sagde at det ikke kunne være sandt, jeg måtte lyve.... Dårlig service og alt for dyre! Find et andet sted!

7 settembre 2020

Kære Katrine,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores forretning, og vi er kede af, at der formentligt er sket en misforståelse ved den første pris du har fået oplyst.

Prisen for påsætning/afkortning af remme/lænker, som ikke er købt hos os, er fra 150kr. I dit tilfælde er det de 150kr. du er blevet oplyst anden gang. Da remmen på dit ur er sat på med skruer, er der en del arbejde i det, hvilket gør, at vi desværre ikke kan gøre det billigere - eller til de 50kr. du skulle være blevet oplyst. Hvis man køber ure eller remme hos os påsætter/afkorter vi dem uden beregning.

Vi håber, at du har fundet en løsning.

Bonell's Fields

Købte et lækkert ur og jeg er super…

Købte et lækkert ur og jeg er super tilfreds med både den service jeg oplevede og uret 🙂

18 agosto 2020

Hej Frederik,

Bonell's Fields

God service og god oplevelse

Hej Nikolai

Købte et smykke Til kæresten

Købte et smykke Til kæresten, men var lidt i tvivl Om farven og kvaliteten, men blev super overrasket og glad. Virkelig en god oplevelse :) !

Hej Jonas,

Virkelig en god service!

Virkelig en god service!

Jeg syntes det var en fantastisk oplevelse, jeg kommer ind i butikken og bliver imødekommet, af et kæmpe smil fra Caroline. Desuden gav hun mig en fantastisk service, da jeg skulle have mig et nyt ur, jeg vidste i forvejen ikke hvilket ur jeg skulle have. Men ved hjælp af hendes ekspertise, var pludselig nemt at vælge, hvilket ur jeg skulle vælge. Jeg gik ud derfra, med et kæmpe smil, og et helt nyt ur, så helt klart noget der kan anbefales.

Hej Daniel,
Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på!
På gensyn :-)

Bonell's Fields

Alt hvad du ønsker og mere til!

Jeg har nu handlet hos Bonells flere gange og må indrømme, at jeg aldrig er blevet skuffet. Hurtig levering og serviceniveau i top - 5 Stjerner uden tvivl.

Hej Nicolai

Altid god service!

Jeg har handlet hos Bonells flere gange, og uanset om det drejer sig om køb af smykker eller et ur, er servicen i top!

Hej Jonas,

Jeg havde samme oplevelse som Camilla

Jeg havde samme oplevelse som Camilla
Købte et ur til min søn som studentergave og fik af vide at han kunne få pengene igen. Men da han var inde 9 dage efter for at få pengene tilbage fik han samme svar at det kun var 7 dage... jeg har nu købt det tilgode bevis som han fik derinde så han kan købe det ur han vil have, men har egentlig ikke rigtig noget at bruge det til.

Hej Jan,
Vi gør meget ud af at informere om vores returpolitik ved køb af gaver. Vi er dog kede af, hvis du ikke føler dig tilstrækkelig informeret herom - det beklager vi.
Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi vores butik en anden gang, og hvis søger du en bestemt vare, skal vi gøre vores aller bedste for at skaffe det til dig, så du kan bruge dit tilgodebevis.