Bonells Smykker & Ure Recensioni 147

TrustScore 4 su 5

3,8

VERDENSKLASSE respons og service i forbindelse med at min gamle far var udsat for svindel via mobilpay! Nicklas reagerede med det samme og fik stoppet svindlen. Bonells skal have tusinde tak for hjælp... Leggi di più

Skulle have lavet justering af vielsesring, og selvom vi ikke fik ramt størrelsen rigtig i første omgang, var Maja og Rico super serviceminded, og fik rettet den til så den passede. Vi fik også lavet... Leggi di più

Skod biks 4 ansatte to kunde i butikken foruden undertegnede, batteriskift ja det kan vi godt, men først på mandag vi var jo så travlt….. satte mig uden for butikken, sed der der er god times tid på... Leggi di più

de gange jeg har besøgt den ene eller den anden af butikkeren har jeg altid fået en kompetent behandling, måske fordi jeg mest blev betjent af indehaveren. Selv en enkelt beklagelse blev promt... Leggi di più

1. Gioielleria
  2. Negozio di orologi

Bonell's Smykker & Ure ligger i Field's og har et bredt udvalg af eksklusive ure, smykker og gaveartikler. Kom ind og tag et kig på vores mange ure fra blandt andet Longines, Montblanc, Certina, Oris, U-Boat og Tissot. Vi fører smykker fra blandt andet Ole Lynggaard, Georg Jensen, Nuran og Mads Z. Vi har derudover et udvalg af gaveartikler fra Montblanc, Georg Jensen og Nordahl Andersen.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mindre god service

Jeg var d. 24 januar inde i butikken for at prøve en ring jeg havde set på deres hjemmeside. Jeg kommer ind og spørger efter ringen, og de går i gang med at lede. Efter kort tid siger damen at den har de desværre ikke. Så fortæller jeg hende at der står på hjemmesiden at de har 1 tilbage på lager, hvorefter hun så leder igen. Efter lidt tids søgen, fortæller hun mig at de ikke har den. Trods jeg havde skrevet med dem tidligere på ugen, og der stod der var 1 tilbage på lager. Hun siger at det er en fejl at der står at der er en tilbage, og at den nok er blevet solgt over deres webshop. Så jeg siger tak for hjælpen og må gå, uden ringen.
Om aftenen står ringen stadig som 1 tilbage på deres webshop, og jeg beslutter mig for at prøve at bestille den. Idag, d. 28 januar har jeg modtaget ringen, som de jo ellers sagde at de ikke havde. Lidt ærgerligt, da jeg gerne ville prøve den inden køb, og gerne ville betale med kontanter istedet for kort. Der kunne måske have været gjort en større indsats for at hjælpe mig.

24 gennaio 2025
Logo di Bonells Smykker & Ure

Risposta di Bonells Smykker & Ure

Hej Freia

Vi er meget kede af, du har haft en dårlig oplevelse i vores butik.
Vi beklager meget. Det er en fejl fra vores side, og vi har talt med den nævnte kollega.

Vi håber at du vil give os en chance til, næste gang du skal bruge noget fra en guldsmed.

Vi beklager endnu engang meget, men håber på trods af besværet, at du er blevet glad for din ring.

Mvh. Bonells smykker & ure

Jeg fik et Festina Smartime ur i julegave

Jeg fik et Festina Smartime ur i julegave, som var købt på ophørsudsalg i en lokal butik, der havde sidste åbningsdag d.23.12.24.
Desværre kunne uret ikke connecte med appen.
Jeg skrev til indehaveren af Dana ure- Festina Danmark, Joakim Hyldtoft, som straks svarede, at jeg kunne henvende mig hos Bonell’s smykker og ure i Fields og få ombyttet uret til et andet af samme købsværdi.
Hos Bonell’s smykker og ure blev jeg mødt med stor hjælpsomhed. Jeg købte et nyt ur og fik en fortræffelig service af både indehaveren Rico og hans medarbejdere. Jeg har sjældent mødt så flot en service! Tusind tak!
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der.

6 gennaio 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik hjælp til at få justeret et ur jeg har haft. Det tog et øjeblik, og blev gjort med et smil. Kan varmt anbefale Bonell's

1 dicembre 2024

Fantastisk service og smykker af højeste kvalitet! 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har lige haft den bedste oplevelse hos Bonells! Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken. Personalet er utrolig venligt, hjælpsomt og har en fantastisk sans for at finde lige præcis det smykke som jeg havde brug for.
Udvalget er mega stort. Jeg fandt et smykke, der var endnu smukkere end jeg havde forestillet mig, og det blev pakket så fint ind, at det føltes som en gave bare at åbne æsken! 🎁
Serviceniveauet er i topklasse. Jeg havde et spørgsmål om vedligeholdelse af mit smykke, og de tog sig tid til at forklare det hele grundigt – jeg følte mig virkelig tryg ved mit køb.
Jeg kan varmt anbefale Bonells til alle, der leder efter smykker, hvor både kvalitet og service er i verdensklasse. Jeg kommer helt sikkert tilbage – både for at forkæle mig selv og finde gaver til mine nærmeste! 💎✨

Tak for en fantastisk oplevelse!

26 novembre 2024
Logo di Bonells Smykker & Ure

Risposta di Bonells Smykker & Ure

Mange tak for din fine besked. Du ønskes en god dag :-)

Yderst god service

Yderst god service
Jeg har handlet i butikken op til flere gange, og altid fået super god service, idag var den dog helt exceptionel.
Min moster og jeg besøgte forrentningen fordi vi ville finde en lille gave til en ung pige, min moster er meget ligeud og siger hendes mening præcis som hun tænker den og så får hun hele tiden nye ideer. Så midt i at vi kiggede på øreringe til gave, kiggede vi lige pludseligt også på smykker til hende, skulle have ekstra huller i ørene begge to og jeg skal give dig fru Jensen. Men aldrig har jeg oplevet en ekspedient med SÅ meget tålmodighed! Min moster siger som sagt sin mening, så mange af de ting der blev vidst var ikke godt nok til moster, på trods af det hele selvfølgelig var smukt. Men det slog altså ikke vores ekspedient af, så den varmeste anbefaling herfra! Og tusind tak til den yderst tålmodige og behagelige Ida!

1 ottobre 2024

Dejlig Service ⭐️⭐️⭐️

Dejlig Service ⭐️⭐️⭐️
Min niece og ut har været inde og købe en gave til en ung pige. Vi fik utrolig dejlig service af en meget tolmodig ung pige der hedder Ida 🥰 efter gaven bliv jeg enig med mig selv om jeg gerne ville forkæle mig selv og min niece med at få skudt nye huller i vores søde øre. Samt ut gerne ville have et nyt sæt lidt med hænge øreringe. Må nok sige hun har meget tolmodighed. Da det blev til rigtig mange prøvninger af øringe inden jeg fandt det sødeste øreringe med lille perle med lidt hængende ned. Men så måtte jeg jo også lige have en ny halskæde med en lille perle i.Mosters niece var ved at få spat af mig. Så hun gik ud for at ryge. Men da hun kom tilbage havde søde Ida og jeg klaret at finde de sødeste øringe ❤️ for noget tid siden var jeg inde og købe studentergave, hvor jeg fik hjælp af en meget sød ung mand ved navn Nilas kan kun sige at jeg har fået meget dejlig service på det højeste plan 👍🏻😉⭐️

1 ottobre 2024

Fire gange så dyre som andre urmagere

Mit ur var gået i stå. Det kostede 200 for at de kiggede på det, og et par dage senere skrev de at det kostede 2850 for at få det til at virke. Jeg ringede og spurgte hvad der var galt. Urmager vidste det ikke helt, men han mente at olien var størknet. For at de kunne finde ud af det var de nødt til at lave service på det.

Jeg gik til en anden urmager og fik det fikset for 750 kroner. Han undrende sig meget over at Bonels urmager ikke kunne finde ud af det, da det var et quartz ur og relativt simpelt. Kommer aldrig i Bonels igen og ærligt talt synes jeg det er uacceptabelt at snyde sine kunder på den måde.

Udover det så er servicen i butikken af meget lav standard. De virker meget forvirret. Ekspedienten blev ved med at sige at de havde prøvet og skifte batteri, men de kunne ikke bekræfte at det ikke var batteriet den var gal med, selvom uret ikke virkede. Den besynderlige oplevelse kostede mig 200 kroner og en times ventetid.

23 agosto 2024

Elendig service og elendig…

Elendig service og elendig kundebehandling. Jeg betalte for rensning af Georg Jensen ring med mange små diamanter. Man kunne slet ikke se den var renset og dagen efter afhentning, havde den tabt en diamant, og da jeg straks mødte op i butikken for at klage, fralagde de sig ethvert ansvar. Jeg havde ikke fået nogen som helst information hverken mundtligt eller skriftligt. Jeg forlod butikken med min ødelagte ring.

16 maggio 2024

Hold jer væk

Hold jer væk. Køb jeres smykker et andet sted. Servicen er utrolig dårlig. Selvom man ved køb får oplyst, at man har 7 dages returret, og det også fremgår af kvitteringen, nægter butikken at tage varen retur, indtil man viser dem kvitteringen. Derefter hævder de, at der er gået 13 dage, og man skal igen henvise til kvitteringen. Desuden kræver de, at man medbringer det fysiske kort, selvom man har betalt med kortet via telefonen. Alt i alt er det ikke besværet og mistænkeliggørelsen værd.

23 giugno 2024

Jeg har kæmpet med den her virksomhed…

Jeg har kæmpet med den her virksomhed for at få bevis for reklamation på min ring, jeg har ingenting fået andet end en mail “du har naturligvis reklamationsret på din ring i 2 år”, men ikke har hvilken dag af, hvilken ring og værdien er osv.
De svarer ikke længere på mine mails, og i min tidligere anmeldelse beskyldte “Rico” mig for at lyve. De har aldrig kontaktet mig, det var ikke en ombytning af ring, men gave, dette er ikke en udgået model og jeg er ikke kommet med usandheder.

For Guds skyld, ikke køb noget hos dem. Det er den ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hvilken slags virksomhed vil beskylde deres kunder for at lyve?

22 aprile 2024

Ingen sans for kundeservice når det ikke er til deres fordel

Chefen derinde har ingen sans for service desværre. Vi har købt et par øreringe til 2.500kr og forventer derfor god kvalitet. Perlerne bliver ved med at falde af og vi fik dem derfor “repareret” - her blev der brugt superlim sagde han. 2 uger efter falder begge perler af igen. Vi tager igen derind og spørger om vi ikke må returnere dem, da vi ikke ønsker at få dem limet igen (og højst sandsynligt skal retur til butikken igen). Vi fik et nej og spurgte så om det er fordi han ikke har muligheden for at give pengene retur eller om det var noget han ikke gad. Svaret var enkelt at det gad han ikke.. Selvom varen er defekt - vi måtte med nød og næppe til sidst få et tilgodebevis.

2 marzo 2024

Enestående oplevelse hos Bonells

Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med Bonells Smykker og Ure. Rico, som er chefen, er en ekstraordinær professionel, der leverer en enestående service. Hans ekspertise og dedikation afspejler sig i den høje kvalitet af de smykker og ure, de tilbyder. Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Bonells, og jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der søger unikke og stilfulde smykker og ure. Rico og hans team lever virkelig op til deres ry som eksperter inden for branchen.

1 dicembre 2023

Super god service

Jeg var i dag klokken 13 forbi Bonells smykker og ure, jeg havde mit ur med der skulle havde fjernet 2 led så størrelse passede mig perfekt. Jeg blev med det samme mødt af en flink medarbejder der gav mig den perfekte hjælp.
SUPER GOD SERVICE

18 novembre 2023