We ordered 3 rolling shades for our apartment and we are incredibly satisfied. We initially ordered them in separate orders to test if the fit is good before committing to spending more money. However... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Havde først besøg af gardinbussen som var rigtig god til at rådgive om hvad vi skulle vælge og så havde han også demo prøver med så vi kunne se produktet. Vi fik bestilt en omgang gardiner og de ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køb billige gardiner online i høj kvalitet. Design dine egne gardiner online gardiner på specialmål
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Super tilfreds
Er meget tilfreds med produktet. God vejledning til opmåling og nem montering. Finder ikke bedre kvalitet til prisen andre steder på specialmål. Hurtig kundeservice

Risposta di Bomagardiner
Lille firma - men fin service
Lille firma, men ikke noget at udsætte på service/produkter.
Nu hvor jeg har gardinerne mpnteret er…
Nu hvor jeg har gardinerne mpnteret er jeg glad for mit valg. Det kunne godt være et synligt sted man kan vælge at varen skal sendes, samt forsendelse er dyr.
Super god kvalitet men dårlig vejledning
Super god kvalitet på gardinerne, men dårlig brugsvejledning og kombination med firmaet.
Bestilte d.28.3.2023 og har lige fået…
Bestilte d.28.3.2023 og har lige fået mine rullegardiner her til morgen - men der mangler endepropper til alle rullegardiner - ændrer min stjerner for må sige det gik hurtig med at få det der manglede og kvaliteten er i top..
Glad kunde herfra.
Godt
En anelse ventetid, men BOMA opdatere løbende om produktets ankomst samt beklager -GOD SERVICE!!!
Pænt indpakket og GODE vare :-) til en fair pris!!!
Super god kvalitet
Super god kvalitet. God kommunikation og leverede gardiner passe i mål på mm. Eneste udfordring var en "billedbog" om hvordan gardinerne skal sættes op der var printet i dårlig opløsning, men heldigvis er det ikke rocket science.
Hurtig levering og skønt at mam selv kan hente det.
Hurtig levering og skønt at man selv kan hente det i shoppen.
fint produkt, dårlig skriftlig vejlredning.
Jeg har købt et kassette-mørklægningsgardin, som jeg selv ville montere. Gardinet er af god kvalitet og fungerer efter hensigten. Den instruktion, der medfulgte bestod i en noget utydelig fotokopi med nogle små billeder og uden tekster. Det kostede derfor nogen tid at få det hele monteret korrekt. En bedre vejledning ville være en god ide.
Lidt anderledes måde at hente sine…
Lidt anderledes måde at hente sine varer på men det fungerede så 😅
Har ikke varerne hjemme men en hurtigt…
Har ikke varerne hjemme men en hurtigt alternativt løsning. Flot.

Anbefaling herfra
Lukasz har været “på” fra starten. Lige fra levering på vores hjemmeadresse til at eftersende et par ting som manglede fra starten. God service.

Risposta di Bomagardiner
Ingen mulighed for kontakt pr telefon
Det undrer mig at man ikke kan komme i kontakt med jer på nogen telefon. Det kan man hos andre gardin firmaer. Det får mig til at holde igen med at bestille hos jer desværre

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.