Boligtilbolig Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

0 stjerner herfra. Svindel og bondefangeri. Har lige taget mit hus af markedet. Helt med på, at jeg mister de penge som jeg skulle indbetale, da de fik mit hus til salg. I ca 4 år var huse... Leggi di più

Har solgt min bolig gennem boligtilbolig.dk. Mærkværdigvis forsvandt der 22.000 kr ved overførslen til min bank. Derudover betalte jeg løbende for dokumenter + fotograf, men alligevel blev omkostnin... Leggi di più

Overordnet en ok oplevelse - og huset blev da også solgt i sidste ende :-/, Både Thomas og Louise er flinke og hjælpsomme. Men ind i mellem oplevede vi meget lang responsetid. Aftaler blev brudt i fo... Leggi di più

Fik huset solgt på en uge, til den rigtige pris. Odense S Boligtilbolig Odense er en moderne net baseret mægler, og huset kom hurtigt på nettet, Boligsiden.dk og Boliga.dk Ingen grund til dyre avisa... Leggi di più

1. Agenti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boligtilbolig.dk er en internetbaseret ejendomsmæglerforretning med et fast lavt salær. Vi var de første til at udnytte loven 'Bedre og billigere bolighandel', som trådte i kraft 1. oktober 2006. Vores målsætning er at give dig en bedre og billigere bolighandel. Helt præcist for kr. 29.995,- inkl. moms og uanset boligens pris. Vi sælger boliger på hele Fyn så ring gerne på 7020 2-4-6-8 for en uforpligtende vurdering.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god hjælp og ok pris, træls at få anbefalet Tommy Ken Poulsen

Bolig til bolig Odense, har hjulpet rigtigt godt med alle papirerne. Louise har holdt alle trådene sammen, og har ordnet alt muligt, som for os var meget besværlige. Og der har altidværet tid til at stille spørgsmål.

Det eneste som har været en rigtig dum oplevelse, var at vi blev anbefalet at bruge Tp-design, Tommy Ken Poulsen til at lave tilstandsrapporten.
Selve udarbejdelsen af rapporten var ok. Dog kom rapporten først 4 dage senere end lovet.
Men at Tommy har valgt at lade et inkassofirma sende rykkere til det fraflyttede hus og derved opkræve gebyr for en regning jeg aldrig har modtaget pr mail. Det har virkelig været træls. Specielt fordi, jeg selv mener 100% at have retten på min side samt at vores advokat også mener det. Men fordi gebyrbeløbet var så lavt, kan det ikke økonomisk betale sig, at nægte at betale inkassofirmaet.
Det var en utrolig træls og opslidende afslutning på et ellers godt boligsalg.

Jeg vil helt klart anbefale Bolig til Bolig, Odense, Louise. 5 stjerner til hende. !

Og jeg vil bestemt ikke anbefale Tommy Ken Poulsen, Tp-design. Det er klart ham der gør at jeg kun giver 3 stjerner.

14 ottobre 2014

Salg af mit dejlige hus med en smuk have.

Jeg har været godt tilfreds med Boligtilbolig. Bl. a. blev der lavet en super salgsopstilling
på nettet med rigtig gode billeder, hvilket har været med til, at jeg fik solgt huset på 14 dage.
Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos Thomas.
Jeg vil fremover anbefale Boligtilbolig.

4 aprile 2014

God service til prisen

Hos Boligtilbolig oplevede jeg et firma, der virker og for mig var det en god deal at spare på salæret og til gengæld selv fremvise min bolig. Eneste minus, som imidlertid er væsentligt, er at mæglers indledende overslag over, hvornår boligen var solgt og til hvilken pris, viste sig at ligge et godt stykke fra virkeligheden. Det undrer mig generelt, at mæglere som kender markedet ikke kan give et mere realistisk billede fra starten.

17 gennaio 2014

Fik den endelige handel på plads

Vi fik et direkte bud på boligen, som vi ikke kunne gå med til, og kom med et modbud. Det ville køber ikke være med til, og forhandlingene gik i stå. Heldigvis kunne Thomas fra boligtilbolig se, at der var kommet et bud ind. Han ringede og spurgte, om han måtte ringe til køberen, og han fik handlen på plads.

8 novembre 2013

Fantastisk service

Fantastisk service fra start til slut
Super rådgivning på et nemt plan. Takker mange gange for et nemt og smertefrit salg

Kan kun give Bolig til bolig mine bedste anbefalinger - tak

8 novembre 2013

Seriøst og serviceminded

Vi fandt hurtigt en skarp pris, og samarbejdet med Bolig til Bolig undervejs i salgsprocessen forløb uden problemer. Kan varmt anbefale denne måde at sælge på.

18 settembre 2013

Kompetent og forståelig rådgivning

Vi har brugt Boligtilbolig i forbindelse med salg af vores ejerlejlighed, og vi kan varmt anbefale dem. Rådgivningen er meget kompetent, og mægler er troværdig og nede på jorden - ikke "sælger-smart". Vi gør desuden brug af Boligtilbolig ifm. huskøb, som prisforhandlere og jurister. Igen får vi super rådgivning og svar på alle vores spørgsmål.

17 settembre 2013

Hold dig langt væk fra dem, den ene ved ikke hvad den anden laver.

Da jeg havde dem som ejendomsmæglere i knap 3 år glemte de tit at ringe til mulige købere, det var MIG der hvergang sku minde dem om det.

Jeg klagede til Diciplinærnævnet for ejendomsmæglere over dem fordi jeg synes de idet mindste sku have en reprimande for deres dovenskab og glemhed, men det ville de ikke, selvom jeg har det på skrift "hov ups det har jeg glemt".

Vær forberedt på at du får 1000 forskellige ejendomsmæglere i løbet af et år hos boligtilbolig - den ene ved ikke hvad den anden laver og den næste glemmer

Men man får jo hvad man betaler for.

14 settembre 2013
Logo di Boligtilbolig

Risposta di Boligtilbolig

Hej John

Det er korrekt du har klaget til Diciplinærnævnet og de afviste sagen fordi den mail du sendte informationer på ikke var til os hvorfor vi ikke modtog disse og dermed ikke kunne svare. De mails du sendte til os på den rigtige add svare vi på næste dag ( vi har lukket fra 16.30 til 8.30 og svare derfor ikke mails om aftenen).

Dygtig mægler, enormt hjælpsom, billigt

God oplevelse, enormt hjælpsom og rar mægler. Prisen er rigtig god.
Desværre befinder vi os i et marked, hvor liggetid og salgspriser er imod sælger. Jeg har dog fået masser af råd og vejledning under de mange, lange telefonsamtaler med mægleren, så tingene lykkedes i sidste ende.

Generelt vil jeg sige, at det er rart at vise sin bolig frem selv. Man har en helt anden føling med salgsprocessen og har tid til at give de interesserede en god oplevelse. Ofte hørte jeg fra interesserede, der fik en fremvisning, at de også var enormt glade for, at det var sælger selv, der stod for dette. De fik meget mere info og svar på spørgsmål end hos en traditionel mægler.

Alt i alt en god oplevelse hos BoligtilBolig hos en kompetent mægler, som ligeledes virker enormt oprigtig, saglig og objektiv.

12 settembre 2013