Boligtilbolig Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

0 stjerner herfra. Svindel og bondefangeri. Har lige taget mit hus af markedet. Helt med på, at jeg mister de penge som jeg skulle indbetale, da de fik mit hus til salg. I ca 4 år var huse... Leggi di più

Har solgt min bolig gennem boligtilbolig.dk. Mærkværdigvis forsvandt der 22.000 kr ved overførslen til min bank. Derudover betalte jeg løbende for dokumenter + fotograf, men alligevel blev omkostnin... Leggi di più

Overordnet en ok oplevelse - og huset blev da også solgt i sidste ende :-/, Både Thomas og Louise er flinke og hjælpsomme. Men ind i mellem oplevede vi meget lang responsetid. Aftaler blev brudt i fo... Leggi di più

Fik huset solgt på en uge, til den rigtige pris. Odense S Boligtilbolig Odense er en moderne net baseret mægler, og huset kom hurtigt på nettet, Boligsiden.dk og Boliga.dk Ingen grund til dyre avisa... Leggi di più

1. Agenti immobiliari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boligtilbolig.dk er en internetbaseret ejendomsmæglerforretning med et fast lavt salær. Vi var de første til at udnytte loven 'Bedre og billigere bolighandel', som trådte i kraft 1. oktober 2006. Vores målsætning er at give dig en bedre og billigere bolighandel. Helt præcist for kr. 29.995,- inkl. moms og uanset boligens pris. Vi sælger boliger på hele Fyn så ring gerne på 7020 2-4-6-8 for en uforpligtende vurdering.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professionel,relevant og personlig rådgivning.

Jeg valgte Boligtilbolig, som har et spændende og tiltalende koncept med en fast og fornuftig pris på bolighandlen. Den eneste betingelse er at sælger selv viser boligen frem for eventuelle købere, hvilket jeg fandt både interessant og relevant, da jeg har ejet ejendommen i 35 år og kunne derfor fortælle eventuelle købere om de løbende renovationer, som boligen havde gennemgået. Hvis jeg var i tvivl om noget praktisk vedr. bolighandlen, fik jeg hurtig, relevant og venlig vejledning fra Boligtilboligs kontor i Odense. Så jeg kan trygt anbefale kommende sælgere til dette firma.

13 agosto 2015

Altid klar med hjælp af begge :-)

Det har været en positiv oplevelse at have solgt mit hus gennem boligtilbolig. Prisen blev sat realistisk - det syntes jeg om, og der blev derfor kun givet en smule afslag. Solgt på et halvt år, trods det var i vinterperioden.
Honoar'et er godt givet ud - dog kunne jeg godt have undværet den fine fotograf. De flotte billeder kan nemt give et forkert indtryk.
Mit råd - tag selv gode billeder :-)

9 luglio 2015

God service

Min bolig blev solgt på 5 dage. Undervejs i forløbet, har bolig til bolig været meget profesionelle, samt har glædeligt svaret på alle mine spørgsmål. De har presset på, når det var nødvendigt og har gennem hele forløbet være venlige og meget hjælpsomme.

9 luglio 2015

Behagelig service

Det tog lidt lang tid og mange fremvisninger, men Thomas var god support og med hele vejen.
Kan klart anbefales

21 giugno 2015

Effektiv og troværdig

Effektiv og troværdig, samt meget hjælpsom med alle div. bilag mm. vedr. salg.
Har haft både lejlighed og hus til salg samtidig og det lykkes os, at sælge begge via Boligtilbolig.
Endvidere meget hjælpsom vedr. køb af vores nye hus.

Vi har allerede anbefalet Boligtilbolig til andre og vil fortsætte med det.

26 maggio 2015

Hurtigt solgt!

Jeg har haft et ældre hus til salg i Hunderupkvarteret. Bolig til Bolig var meget kontant med vurderingen, som jeg fandt rimelig. Huset blev solgt lynhurtigt kun med et lille rimeligt nedslag, da jeg selv ønskede et meget hurtigt salg.
Jeg er meget tilfreds!

22 maggio 2015

BEDSTE OG BILLIGSTE BOLIGSALG

Vi styrede selv interesserede købere og fremvisninger. Boligtilbolig var der hele tiden som bagstopper og var uundværlige i sidste fase, mht papirarbejde og kontakt til køber.

9 aprile 2015

Stor tilfredshed

Bolig til Bolig håndterede vores boligsalg meget tilfredsstillende. Der var styr på sagerne og god rådgivning undervejs.

21 marzo 2015

Super service.

Boligtilbolig, Odense.
Utrolig god service hele vejen. Flot opfølgning af Thomas og
Louise hele vejen.
Rigtig god ide med at vi selv skulle fremvise vor bolig.
Solgt på 6 uger, utroligt og til en lav mæglerhonora.

16 febbraio 2015

Professionelt og effektivt.

Vores hus blev hurtigt solgt. Var særdeles tilfredse både med pris for salget af huset og mæglers salær. Den nærværende mægler gjorde, at vi følte os trygge og følte at vi blev lyttet til.
Kan virkelig anbefales til alle, hvis man vil have noget for pengene.

2 dicembre 2014

Dejlig nemt.

Det var dejligt nemt. 😊
Boligen blev solgt hurtigt og servicen var i top. Ville helt sikkert bruge den igen, og så var det billigt ifht andre.

22 ottobre 2014

Der er gode penge at spare ved selv at fremvise bolig

Det giver god mening af overlade fremvisning til sælger. Dels bliver informationerne mere præcise og dels spares der dyr mæglertid. Hvad angår det juridisk, administrative er det afgørende med professionel mæglerindsats. En ide til forbedring: Ved salg af ejerlejligheder bør ejerforeningens oplysninger, på det såkaldte "ejerlejlighedsskema" ligge klar fra starten, det kan indeholde vigtige oplysninger, som potentielle købere straks skal have udleveret.

22 ottobre 2014