Rigtig godt internet, og hjælpsomme og venlige medarbejdere, når man ringer til dem. Aldrig lang kø. Er billigere end mit gamle internet.
Generelt stabil forbindelse og når der endelig er problemer er de hurtige til at få dem fixet. Og hvis man har brug for mere hastighed er det super nemt at skifte op/ned uden at skulle igennem alle m... Leggi di più
BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.
Tempovej 27, 2750, Ballerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
En rigtig god kundeservice.
Meget lave priser når man sammenligner med andre udbydere.
Suveræne internet hastigheder.
Er billigere end mit gamle internet.
Jeg har kontaktet BoligNet med henblik på et problem, jeg havde. Jeg talte med medarbejderen Klara, som var meget forstående, kompetent og gjorde alt for at løse mit problem. Det varmede mig meget, fordi jeg følte, at hun ikke var ligeglad og virkelig forsøgte at hjælpe mig.

Risposta di BOLIG∙NET
Super godt,og der er godt service

Risposta di BOLIG∙NET
God service god oplevelse og det virker efter hensigten kan anbefales

Risposta di BOLIG∙NET
Ikke noget at fremhæve, det kører bare. Og det er en god oplevelse

Risposta di BOLIG∙NET
Fungerer fint og andre udbydere kan ikke konkurrere på prisen ☺️

Risposta di BOLIG∙NET
Bolig net er en god løsning. Den aftale de har med mit boligselskab er jeg yderst tilfreds med. Min forbindelse er 500/500 og det er kun nødvendigt at jeg betaler 250kr i oprettelse - Resten er inkluderet i min husleje. -Det tror jeg ikke jeg får billigere et andet sted.
Når det kommer til øvrige regninger, i de tilfælde der er tilsendt mig noget, har jeg kunne tale med Bolignet om det, også er regningen blevet slettet. -Dog skal det siges at det har været Bolignet der fejlagtigt har sendt mig regningen, og det er egentlig lidt irriterende - Selv om det er blevet slettet. Derfor giver jeg 4 ud af 5 store lysende stjerner. 👌
God forbindelse. Dejligt med personlig kunderservice. Ingen nedbrud.
God sikkerhed, jeg får besked hver gang der er en ny enhed der logger ind. Dags dato blev jeg kontaktet angående en enhed, og den enhed kender jeg ikke. -Godt Bolignet kontaktede mig så den kunne lukkes ude.! Tak.
Jeg ønsker og anbefaler Bolignet i fremtiden.

God personlig service.
Fint hul igennem internettet.

Risposta di BOLIG∙NET
Et godt og stabilt internet til fornuftig pris det er vel hvad andre ser på trustpilot og jeg kan kun anbefale bolignet

Risposta di BOLIG∙NET
I had a terrible experience and honestly feel completely scammed. I paid for the service, but nothing ever arrived. There was no delivery, no updates, nothing at all.
I tried to contact them multiple times, but either got no response or useless replies. The worst part is that I never received a refund either. I paid my money and got absolutely nothing in return.
This feels like a complete fraud. I would strongly advise everyone to stay away and not waste their money like I did.

Risposta di BOLIG∙NET
100% tilfreds. Meget sjælden nedbrud,lever op til lovede hastighed,super billigt og regninger der altid passer
Kan varmt anbefales

Risposta di BOLIG∙NET
I må undskylde jeg kom til at klikke på unhappy.....Jeg er selvfølgelig happy 😊

Risposta di BOLIG∙NET
Kun gode oplevelser. Er billig i pris til det jeg har behov for.

Risposta di BOLIG∙NET
Har altid været godt tilfreds med bolignet og altid rare mennesker og tale med. Så jeg giver hermed 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di BOLIG∙NET
Og hvis man har brug for mere hastighed er det super nemt at skifte op/ned uden at skulle igennem alle mulige krumspring.