Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :) Very nice attitude and the q... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net. Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne dele min erfaring med andelsnet . Jeg har haft fornøjelsen af at interagere med deres medarbejdere, og de har været utrolig søde og hjælpsomme. Når jeg har glemt at betale en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Internet provider
  2. Società di distribuzione via cavo
  3. Provider di servizi Internet

Scritti dall'azienda

Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Customer support does a great job!

Very nice attitude and the quality of customer service!

7 aprile 2026

Super firma til internet i Andelsforeninger i Københavnsområdet

Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i to omgange, og på telefonen blev jeg også rådgivet.

Det er et lille firma, så man skal ikke igennem 1000 tast-selv-menuer og forklare sig til forskellige medarbjedere.

Herefter har abonnementet kørt upåklageligt med super-hurtig internet og lav pris. Fik halveret min TDC regning.

Da jeg senere skulle fraflytte, var de behjælpelige med at overflytte abonnementet til den nye lejer.

Hvis du - som jeg - er vild med at bruge mindre firmaer med en mere personlig tilgang, og har en andelsforening i Københavnsområdet, vil jeg KLART anbefale andels.net.

1 novembre 2025

Hej Bertel

Tusind tak for din virkelig flotte og udførlige anmeldelse – den gør os oprigtigt glade at læse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, både ved opstart og senere ved fraflytning.

Vi bestræber os netop på at være til at få fat i og give en mere personlig hjælp, så det er dejligt at høre, at det har gjort en forskel hos dig.

Skulle vejene krydses igen en dag, står vi selvfølgelig klar.

Hurtig og god hjælp

Jeg ringede med et problem kort før lukketid, men fik alligevel hjælp med det samme. Kan i den grad anbefales.

31 marzo 2026

Hej Ditte
Mange tak for den flotte anbefaling! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt – også lige før lukketid.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og god servic

Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net igennem imens jeg havde ham i røret. Super hurtigt og effektivt. Klaret på tre minutter.
Mvh Morten

27 marzo 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre. Vi sender selvfølgelig rosen videre til Mikkel, det vil han blive glad for.

Det er altid en god følelse, når tingene falder på plads med det samme, og du hurtigt er videre uden bøvl.

Du er altid velkommen til at række ud igen, hvis der skulle opstå noget.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og kompetent service

Andels.net tilbyder hurtigt og godt internet, samt en fremragende kundeservice. Kan anbefales.

25 marzo 2026

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. Det betyder meget for os at høre, at både løsning og hjælp fungerer, som det skal.

Vi giver rosen videre til hele teamet, og står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

Valutata 1 stelle su 5

Beholder dine penge og vender ikke retur

Havde egentlig et fint samarbejde med dem mens jeg var kunde. Når jeg så opsiger, vælger de at trække penge men uden at registrere det på deres hjemmeside. Jeg kontakter kundeservice at det er betalt, det siger de godt for. Får så sagt en dobbelt betaling på næste betaling, så jeg er blevet trukket for meget. Ringer ind og snakker med dem og de siger de vender tilbage så jeg kan få mine penge tilbage.

Det er selvfølgelig ikke sket har faktisk intet hørt fra dem, ej modtaget kvittering på refundering eller noget. Det giver en en sur smag i munden. Jeg er bekymret for de bare bliver ved som andre beskriver

Lille update, fordi de reagerer selvfølgelig med en trustpilot anmeldelse. Dog syntes jeg deres svar tider er fuldstændig latterlige. De erkender at de har lavet en fejl, siger jeg bliver kontaktet hurtigst muligt (man får lidt fornemmelsen som kunde at hurtigst muligt er… hurtigst muligt?) men nej, den afdeling har en svartid på 4-6 uger før jeg overhovedet får besked om mine penge er refunderet. De siger de selfølgelig først efter anmeldelsen og der var gået 10 dage fra den mail. Har fortsat ikke modtaget en kvittering heller. 4-6 ventetid fordi de har trukket for mange penge med en fejl? Ingen info omkring at svartiden er ualmindelig lang, og uden mulighed for at komme i kontakt med dem inden dette? Ringede så til dem, og fik en kunde service medarbejder som ansvarsfralægger sig. Super ærgeligt han er blevet oplært til det, men det viser bare hvilket slags firma man har at gøre med. Rigtig ringe kundeoplevelse fra en der kunne have gået væk glad. De er egentlig talt meget tydelig ligeglade med hvad deres kunder syntes efter de har opsagt. Det er også meget tydeligt i deres andre anmeldelser

24 marzo 2026

Hej Olivia

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at det her er frustrerende – især når det handler om penge, der skal tilbagebetales.

Hvis der er opkrævet for meget, bliver det naturligvis refunderet. Det er ikke noget, vi er i tvivl om.

Når det er sagt, så håndteres tilbagebetalinger i en særskilt proces, hvilket i nogle tilfælde kan medføre længere behandlingstid. Det ændrer dog ikke på, at du skal have klar information og opfølgning, og det beklager vi, hvis ikke har været tydeligt i dit forløb.

Vi følger op på sagen internt for at sikre, at den bliver afsluttet korrekt, og at du modtager både refusion og bekræftelse.

Valutata 5 stelle su 5

Det er første gang vi benytter os af…

Det er første gang vi benytter os af Andels.net, og det har været en rigtig god oplevelse. Med imødekommende kundeservice, hjælpsomme og hurtige til at eksekvere.

19 marzo 2026

Hej Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder meget for os, især når det er første gang, man vælger os.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være nemt at komme i gang og hurtigt at få hjælp, når der er behov. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at starten har været god.

Skulle der opstå noget undervejs, står vi altid klar til at hjælpe.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne dele min erfaring med…

Når jeg har glemt at betale en regning, har de altid trådt til og hjulpet mig med at få den betalt. Deres service har virkelig gjort en forskel for mig.

Jeg kan varmt anbefale Andelsnet da alle medarbejdere udviser en fantastisk venlighed og professionalisme. Hvis jeg kunne give dem ti stjerner, ville jeg gøre det uden tøven.

Højest anbefalede!

17 marzo 2026

Hej Khandra
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse, den blev vi oprigtigt glade for at læse.

Det betyder meget for os, at du oplever vores medarbejdere som både hjælpsomme og imødekommende. Vi ved, at ting som en glemt regning kan ske, og derfor gør vi os umage for at hjælpe på en måde, der er både enkel og overskuelig.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rykkergebyrer gemt bag "procedure" floskel

Jeg er mildest talt skuffet over den behandling, jeg i dag har fået hos Andels kundeservice.

Jeg oprettede en PBS-/Betalingsserviceaftale den 27. januar, og betalingen var dateret til 1. februar. Jeg var i god tro om, at betalingen ville køre automatisk, men aftalen nåede desværre ikke at blive aktiv i tide. Det kan jeg godt forstå rent teknisk – men det, jeg ikke forstår, er den manglende fleksibilitet og menneskelighed i jeres kundeservice.

Da jeg kontaktede jer for at forklare situationen, blev jeg mødt af en medarbejder, der gentagne gange henviste til “procedure” og til, at det er mit ansvar at holde øje, samt at I “også driver en forretning”. Hvad er det for en forretning, der går på at tjene på rykkergebyrer? Hvorfor er det lige man tilmelder sig betalingsservice? Er det ikke for at ens regninger automatisk bliver betalt fremover, uden at jeg skal tage stilling til det? Det blev sagt i en tone, der efterlod mig med følelsen af, at jeg forsøgte at løbe fra en regning, og det var nedgørende.

Jeg har aktivt forsøgt at sikre rettidig betaling ved at tilmelde mig Betalingsservice. Der var tale om få dages overlap, og alligevel var der ingen forståelse eller vilje til at kreditere et rykkergebyr på 100 kr. Det handler ikke om beløbets størrelse, men om princippet og den måde, man taler til sine kunder på.

Jeg forventer ikke særbehandling – bare almindelig rimelighed og en smule situationsfornemmelse. Kundeservice bør handle om at finde løsninger, ikke gemme sig bag standardformuleringer.

Det får mig ærligt talt til at overveje, hvor længe jeg ønsker at forblive kunde, hvis det er måden man behandler folk på. Så lad os se hvor "god forretning" der er i den type ufølsomhed.

19 febbraio 2026

Hej Silas

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger – det er ikke sådan, vi ønsker, at kontakten med os skal føles.

Når det gælder selve betalingen, er det dog vigtigt at være helt klar i spyttet:
Det er kundens ansvar at sikre, at en regning er betalt til tiden.
En tilmelding til Betalingsservice bliver ikke aktiv på få dage; der kan gå alt fra nogle bankdage til op imod en måned, før aftalen står som godkendt og betalingen automatisk trækkes. Den proces ligger udelukkende hos banken, og vi har ingen mulighed for at se, om en tilmelding er oprettet eller behandlet.

Derfor anbefaler vi altid, at man tjekker sin netbank, indtil man kan se, at Betalingsservice-aftalen er aktiv og næste betaling er planlagt.

Vi vil samtidig være helt tydelige om én ting:
Vi baserer ikke vores forretning på rykkergebyrer.
Vi lever af kvalitetsinternet og kvalitets kundeservice, og vores mange hundrede anmeldelser viser heldigvis også, at langt de fleste kunder oplever os som imødekommende og til at tale med.

Derfor beklager vi også, hvis tonen i dialogen med dig ikke afspejlede den standard, vi ellers står for. Det følger vi op på internt.

super oplevelse

10 febbraio 2026

Hej Helene

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det er den slags tilbagemeldinger, der giver energi i hverdagen.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis vi kan gøre mere for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Vi vil gerne give stor ros til Mikkel

Vi vil gerne give stor ros til medarbejderen Mikkel, som i dag gav os helt fantastisk service.

Mikkel hjalp os både med nogle regninger og med problemer, vi har haft med vores internet derhjemme. Vi har tidligere været i kontakt med Andelsnet flere gange, men vi har aldrig oplevet så god service og forståelse som hos Mikkel.

Han tog sig virkelig god tid til at gennemgå alle vores udfordringer, havde en venlig og rolig tone hele vejen igennem og fik os til at føle os i trygge hænder. Han er super kompetent og tydeligvis rigtig dygtig til sit arbejde. Det er netop sådan en oplevelse, der gør, at man føler sig som en glad kunde.

6 febbraio 2026

Hej Marie

Tusind tak for din rigtig fine besked. Hvor er det dejligt at høre, at Mikkel har kunnet hjælpe jer så godt – den slags betyder virkelig meget for os.

Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet direkte videre til ham. Det vil han helt sikkert blive rigtig glad for at høre.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Professional and friendly team who work…

Professional and friendly team who work fast. I signed up online and got the router with me home and the contract within the hour. Highly recommend! *****

9 gennaio 2026

Hi Kirsten
thank you so much for the excellent review! We’re thrilled your start with us was smooth and quick. If you ever need a hand with settings or tweaks, we’re just a call, chat, or email away.

Best regards
Nikolaj from Andels.net

Good internet service

7 gennaio 2026

Hej Vinicius
Mange tak for de pæne ord. Din feedback giver energi til hele holdet. Hvis der på et tidspunkt er noget, vi kan gøre bedre – eller du vil have tips til at få mest muligt ud af forbindelsen – så siger du bare til.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god kundeservice og opstart!

6 gennaio 2026

Hej Oscar
Tusind tak for anmeldelsen! Det glæder os at høre, at starten hos os landede godt. Jeg giver rosen videre til teamet, og skulle du få brug for hjælp til indstillinger eller småjusteringer, er vi lige ved telefon, mail eller chat.

Valutata 1 stelle su 5

Andelsnet tilbød rabat mod en positiv anmeldelse: nej tak!

Jeg blev tilbudt at slippe for en regning, hvis jeg skrev en god anmeldelse her på Trustpilot. Det sagde teknikeren, da han gik. Jeg troede, det var en joke og smilede bare.

Men nu fastholder firmaet "handlen": Ingen god anmeldelse, ingen rabat. Det blev aldrig nævnt på forhånd, at tjekket af min router ville koste noget. Jeg troede, det var dækket af min andelsforenings aftale med firmaet.

Det er useriøst. Jeg bruger selv Trustpilot og forventer, at anmeldelser her er troværdige – ikke noget, man køber sig til.

De får ingen god anmeldelse. Jeg kan ikke give nul stjerner, så det bliver én. Jeg betaler hellere, end jeg deltager i sådan noget.

18 dicembre 2025

Hej Kasper
Tak for at anmelde os her på siden. Vi tilbyder ikke rabat mod positive anmeldelser, og det er i direkte strid med vores politik at koble økonomi sammen med vurderinger på Trustpilot.

Vi undersøger internt og følger op med de nødvendige tiltag. Anmeldelser skal altid være frivillige og ærlige.

Valutata 5 stelle su 5

Det helt vildt hvor hjælpsomme de er

Det helt vildt hvor hjælpsomme de er. Hver gang jeg har haft et spørgsmål eller noget der skulle ændres, har de kunne hjælpe i samme minut. Har lige talt med Martin som kunne fikse det hel for mig.

5 dicembre 2025

Hej
Tusind tak for din varme anmeldelse – den gør os oprigtigt glade. Det betyder meget for hele holdet at høre, når hjælpen lander rigtigt, og at du føler dig godt taget hånd om. En særlig tak for at nævne Martin; din hilsen er givet videre, og den varmer!

Valutata 5 stelle su 5

Fejl hos Andels Net løst hurtigt og…

Fejl hos Andels Net løst hurtigt og let.
Der var øjensynligt sket en fejl i bogholderiet, og efter en enkelt telefonsamtale (uden ventetid) og en mail fra mig, var den løst

4 dicembre 2025

Hej Nikolaj
Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at sagen blev ordnet hurtigt og enkelt – sådan skal det være.

Skulle der opstå noget igen, er vi altid nemme at få fat i :)

Valutata 5 stelle su 5

Har haft nogle udfordringer i forhold…

Har haft nogle udfordringer i forhold til mine betalinger er gået igennem.
Derfor har jeg været i dialog med Taco, som meget professionelt hjalp mig igennem og fandt løsningen.
Anbefaling herfra.

4 dicembre 2025

Hej Thomas
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og ja Taco er grundig og dygtig så du har været i de rette hænder :) Tusind tak for at give udtryk for din oplevelse her på siden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più