Bestelde boiler zou op voorraad zijn, maar na bestelling bleek er een week levertijd. Order geannuleerd, wat werd bevestigd. Nu na ruim twee weken nog geen geld terug, ondanks meerdere mails en telefo... Leggi di più
Wegens lekkage had ik met spoed een bepaalde boiler nodig. Boilermarkt had hem op voorraad. Voor ik bestelde heb ik gebeld of deze echt op voorraad was. Dat werd bevestigd en aangezien ik voor 16:30 b... Leggi di più
We have purchased a boiler from this company and the boiler was too big for our bathroom and we have sent back the boiler to them and ordered a small boiler from this company . But they don't want to... Leggi di più
Als eerst even telefonische contact gehad of het product ook daadwerkelijk op voorraad was (i.v.m. oplopende levertijden van tegenwoordig). Ik werd netjes geholpen en mijn vraag wedt naar tevredenheid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Boilermarkt is gespecialiseerd in boilers. Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsboilers, advies en montage!
Kievitsven 88, 5249JK, Rosmalen, Paesi Bassi
- 073-612 18 55
- info@boilermarkt.nl
- www.boilermarkt.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Makkelijk bestellen via de site en…
Makkelijk bestellen via de site en snelle levering,
Alleen kwam de doos kapot aan en moest ik de inhoud goed controleren, daar kan qua service nog iets worden verbeterd.

Risposta di Boilermarkt
Volgende dag al in huis 👍🏼
Boilermarkt is voordelig en goed
Boiler was bij boilermarkt goedkoper dan elders. Binnen 2 dagen de bestelde boiler netjes thuis ontvangen. Top!
Top service
Top service, twee heathers besteld, echter bij levering werkte er eentje niet. Volgende dag al nieuwe in huis.
Snelle reactie en goede afwikkeling
prima levering, conform opgave website. Top!
Besteld,betaald ,en bestelling werd…
Besteld,betaald ,en bestelling werd netjes achter de poort gezet. Moet het nog ophangen.
Snel en goed geleverd
Prima geholpen. Duidelijke site.
Duidelijke uitleg op de site. En met een paar aanvullende vragen kon ik bij de chat terecht. Snel en goed. Keukenboiler met aansluitset snel geleverd en goed verpakt.
Goede website en snelle levering
Heldere website met alle benoemde info over de producten. Goede info over bestelling en bezorging.
Eerlijk en betrouwbaar
Behulpzame mensen met veel geduld voor…
Behulpzame mensen met veel geduld voor de gemiddelde doehetzelver zoals ik. Superdank.
Na het plaatsen van een foutieve…
Na het plaatsen van een foutieve bestelling gelijk gebeld. Heel vriendelijk geholpen en bestelling gelukkig aan kunnen passen.
Bestelling de volgende dag, keurig verpakt, mogen ontvangen!
Kortom… fijne service en supersnel!
Boiler gekocht
Boiler gekocht, stukken goedkoper dan in België en snel geleverd.
prima service
Bestelgegevens: 21266 van 30-08-2022
Ik heb moeten wachten voor een reactie, maar uiteindelijk zal waarschijnlijk alles in orde komen. Een iets zwaardere boiler zal geleverd worden en de combi-switch komt van een andere firma.
Erwin

Risposta di Boilermarkt
Komen afspraken niet na/zijn niet bereikbaar per mail/telefoon
Op de site wordt aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn de volgende dag geleverd worden. Dit maken ze niet waar. Daarnaast nemen ze de telefoon niet op en reageren ze ook niet op mailtjes die je ze stuurt. Al met al niet betrouwbaar.

Risposta di Boilermarkt
Ik raad dit product zeker aan.
Snel en correct geleverd. Vrij eenvoudig te installeren. En hij werkt prima. Nog geen min punten ontdekt.