Dejligt med mærklægningsgardiner. Gode senge. Venligt værtspar. Hotellet præget af at være under renovering. Køkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Café’ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Havde købt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... Leggi di più
Besøgte Bogense Hotel på et deal ophold. Forventninger var ikke skruet højt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt værelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Holdt fætter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene værelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gøres mere ved de 2 små retter, mere spændende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Adelgade 56, 5400, Bogense, Danimarca
- Info@bogensehotel.dk
- www.bogensehotel.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Rigtig god oplevelse til ganske få penge
Tak for en “udsøgt” Oplevelse…
Vi havde et ophold på Bogense Hotel fra d.15 feb-16 feb et ophold med en "udsøgt 4 retters menu" købt for 1.095,- kr til en værdi af 2.322,- kr.
Vi forventede at skulle spise i restauranten om aftenen, men Vi blev placeret i festsalen sammen med de andre "dealere" og blev ufrivilligt en del af et større arrangement, vi slet ikke havde forventet og bestemt ikke mente, var det koncept, vi havde købt. Vi blev fastholdt i et langstrakt forløb, som sandsynligvis skulle signalere, at det var en gourmetmiddag, men nej, og en "udsøgt 4 retters menu" var det også langt fra.
Græskarsuppen som forret, var en neutral og kedelig smagsoplevelse.
Mellemretten var grillet kyllingesalat, smagen var “blød” og vi har svært ved at kalde den udsøgt.
Dådyrkøllen som hovedret, havde vi glædet os til, men blev desværre skuffede. Aldrig har vi fået serveret en så kønsløs anretning, med så lidt kærlighed til maden. På tallerkenen lå 3 tynde skiver kød, ikke bredt ud, men i en dynge, der var tre små kolde sukkerbrunede kartofler og resten af tallerkenen var fyldt op med en håndfuld chips, som lignede noget der var smidt på. Der var ikke et eneste stykke grønt. Kødet smagte udmærket, de 3 sukkerkartofler var elendige, de hvide kartofler, sovsen og waldorfsalaten var spiselige.
Efter at havde været ufrivillig en del af dette traktement i 2 timer og 40 minutter - opgav vi, at vente på den Portionsanrettet Citronfromage som desserten lød på
Og gik på værelset, som mest af alt lignede noget fra udsendelsen “NUL STJERNER”.
Morgenmadsbuffet i restauranten, sammen med de øvrige gæster, var ganske god og kun den berettiger til 1 stjerne - samt de søde venlige servitricer.
Denne Deal har på ingen måde været "udsøgt" og vi føler os franarret os hårdt tjente penge. Bogense Hotel sælger et produkt, som skulle have en værdi af 2.322,- kr., men nedjusterer det derefter til et lav-budget-produkt.
Set i det store perspektiv, taler det hele for sig selv, Bogense Hotel får 1 stjerne.
Deal tilbud ikke pengene værd
Ved køb af deal tilbud med 4 retter menu og vin hertil.
Maden smagte af absolut ingenting. Og det som ellers skulle have været en “udsøgt kro middag” blev til et langtrukkent kedelig aftensmåltid. Vi valgte at gå efter hovedretten da vi her havde siddet i 2,5 time og ikke var blevet mætte.
Værelserne og stedet var udslidt og elendig senge som vi havde opgraderet til dobbeltseng for 100 kr.
stedet får en stjerne som helt klart kun er givet på baggrund af det søde personale.
Ikke pengene værd
Dealbevis vi havde fået i julegave…
Dealbevis vi havde fået i julegave 2020. Vi kunne kun få et dobbeltværelse med senge i forlængelse af hinanden, det var vi blevet oplyst om, men jo ikke videre romantisk. Et tv på ca. 17 tommer, kunne intet se....drop tv på værelset eller køb nogle større.
4 retters menu incl. vin. Vinene var faktisk rigtig gode.
Jeg var ikke imponeret af maden, suppe der ikke smagte af noget, kedelig kød og kartofler. Desserten skulle være citronfromage, det kunne jeg nu ikke smage.
Morgenmaden var ok, ikke det store udvalg,men det var fint, det der var.
Vi havde bestilt en 3 retters menu
Vi havde bestilt en 3 retters menu.
Hovedretten var meget skuffende skinkeschnitzlen var sej og meget hård i kanterne, den lignede en der havde været stegt i forvejen og været en tur i ovnen forinden. Championen sovsen var tyk og opvarmet med glas championer i smagte af en færdigsovs.
Desserten vandbakkelse med is hvor hele den ene side af vandbakkelsen var så hård at den ikke kunne spises.
Meget skuffende oplevelse da vi havde forventet en lækker hjemmelavet kromad.
Dårlig mad i den grad
Dårlig mad i den grad. Dampkogte kartofler. Så i køkkenet at saucen blev hentet i en stor hvid spand. Så ligeledes i køkkenet at man rører kødet i ovnen med fingrene uden handsker alt imens diverse spande bliver dækket med husholdningsfilm, bl.a. champignoner med jord på.
Værelserne er beskidt og gammelt.
Gennemført ringe, vi havde fået opholdet i gave … heldigvis for havde vi selv betalt var der nok kommet en bemærkning eller flere til personalet.
Deal ophold.
Helt igennem en fin oplevelse. Vi havde for 100 opgraderet værelse og fik fint værelse med nyere badeværelse. God 4 retters menu med vin menu - og et fint morgenbord.
Absolut value for money........
Dejligt ophold på Bogense Hotel
Vi har købt et dealophold og ved bookningen blev vi gjordt opmærksom på, at sengene var i forlængelse af hinanden, men kunne for 100 kr. opgradere til et værelse med dobbeltseng.
Ved ankomst, blev vi budt på kaffe og kringle.
Vi fik vist spisesal, hvor vi skulle være kl. 18:30 til velkomstdrinks og spisning.
Her fulgte så en MEGET lækker menu med vinmenu til.
Alt var meget lækkert og hyggeligt.
Jeg har glutenallergi, men jeg fik speciel brød (hjemmebagt valdnøddebrød) og sovs.
Dejligt hyggeligt stort værelse.
Morgenmaden var rigtig dejlig med alt, hvad der hører til.
Alt i alt et meget dejligt ophold.
Vi glæder os til at komme igen.
Vi kan kun tilslutte os de rosende ord
Vi kan kun tilslutte os de rosende ord. Vi købte også en deal til 1095kr. Fik menuen med græskarsuppe og da jeg ikke var til karry, tryllede køkkenet en forret med honningmelon og seranoskinke frem..vi blev så mætte at vi sprang desserten over. Super fint værelse med dobbeltseng og sofa. Totalt hygge. Fantastisk imødekommende personale. Vi har allerede købt endnu en deal og glæder os til at besøge Bogense Hotel igen.
Et dejligt gensyn :-)
Vi var blevet enige om af fejre vores 35 års bryllupsdag på Bogense Hotel, da vores kobberbryllup blev holdt der. Vores værelse lå i sidebygningen, knap så hyggeligt som hovedbygningen, men absolut OK,
Det var et Deal-tilbud med 4 retters menu, og dertil vine.
Maden var virkelig god, og skønt vi var mange følte vi os meget velkommen. Fin og venlig betjening, det hele godt tilrettelagt.
Rigtig lækker morgenmad.
Købte deal tilbud 1095
Købte deal tilbud 1095. Og hold da op vi blev virkelig positivt overraskede. 4 retters menu bestående af græskar suppe, kyllinge salat, dyrekølle med alt tilbehør der hører sig til. Dessert. 1 flaske rødvin, 1/2 hvidvin, dessert vin, velkomst drik, kaffe og kage. Morgenmadsbuffet. Man kan ikke forvente mere for den pris. Maden smagte super. Hotel værelset fint. Byen hyggelig selvom det var udenfor sæsonen.
Når jeg læser de negativer anmeldelser på samme tilbud som vores så er jeg rystet over hvad folk forventer og kræver for 1000 kroner. Vi var ihvertfald positivt overraskede.
Vi faldt i Deal-fælden !
Vi havde et ophold på Bogense Hotel fra d.19. dec. til d. 20. dec., et ophold med en "udsøgt 4 retters menu" købt for 1.095,- kr. på DealSales.dk. til en værdi af 2.322,- kr.
Vi forventede at skulle spise i restauranten om aftenen, men blev af tjeneren fortalt, at vi som "dealer" skulle ned af trapperne og ind i salen. Vi blev placeret i festsalen sammen med de andre "dealere" og blev ufrivilligt en del af et større arrangement, vi slet ikke havde forventet og bestemt ikke mente, var det koncept, vi havde købt. Vi blev fastholdt i et langstrakt forløb, som sandsynligvis skulle signalere, at det var en gourmetmiddag, men nej, og en "udsøgt 4 retters menu" var det også langt fra.
Græskarsuppen som forret, var en neutral og kedelig smagsoplevelse.
Mellemretten var grillet kyllingesalat, smagen var tilforladelig og vi har svært ved at kalde den udsøgt.
Portionsanrettet Citronfromage som dessert, var tung og smagte hengemt, som om skålen havde stået for længe og udækket i køleskabet. Uappetitlig !
Morgenmadsbuffet i restauranten, sammen med de
øvrige gæster, var ganske god og kun den berettiger til 2 stjerner.
Vi har skriftligt sendt en klage til "rette vedkommende" på Bogense Hotel, som beklager, at opholdet ikke stod mål med vores forventning og vil tage menuen og vine op til revurdering.
Serveringen i festsalen begrunder Hotellet, i de nuværende Corona restriktioner. Til de gæster som gerne ville sidde i restauranten, var det derfor ikke en mulighed. Vi er overbevist om, at der var gæster i restauranten, da vi ankom til hotellet, men at gæster som os "dealerne" ikke er i en kategori, så det er en mulighed...altså et A og B hold, hvor vi helt sikkert hørte til B holdet. Der var jo ingenting i vejen for at morgenmadsbuffet blev serveret i restauranten.
Hotelværelset har vi ikke med i vores klage, det er en historie helt for sig selv.
For længe siden kom vi forbi Bogense Hotel, hvor vi fik serveret et par gode stykker smørrebrød i de hyggelige lokaler. Vi var enige om, at vi på et andet tidspunkt måtte på besøg igen, men vi blev åbenbart vildledt.
Denne Deal har på ingen måde været "udsøgt" og vi føler os snydt. Bogense Hotel sælger et produkt, som skulle have en værdi af 2.322,- kr., men nedjusterer det derefter til et lav-buget-produkt og serverer en dealer-menu, som på ingen måde indfrier de forventninger de sætter i udsigt - vi faldt desværre i deres Deal-fælde.
Et besøg på Bogense Hotel vil næppe komme til at ske igen.
Per E. Jensen
Nok den dårligste deal jeg nogensinde…
Nok den dårligste deal jeg nogensinde har købt, og aldrig om jeg gør det igen.
I februar købte jeg en deal til En værdi af 2322 kr. den bestod af en overnatning i dobbeltværelse med eget bad og toilet, kaffe og kage, velkomstdrink, 4 retters menu inkl. vinmenu og morgenbuffet.
Da vi var forhindret forære jeg det til vores datter og svigersøn som glæder sig til Udsøgt middag og ophold, som der står på dealbevis.
På billederne er der afbilledet værelser (på deal) og lad mig sige det sådan, men det er ihvertfald ikke det man tilbydes.
Der var møg koldt, lugtede klamt og indelukket også var der møgbeskidt (billeder haves) selve dealbevis kostede 1095,-kr og ved overnatning i weekenden var der tillæg på prisen på 200,-kr hvilket blev betalt.
Middagsbeskrivelsen UDSØGT?? Jeg har set billeder og det er den tarveligste omgang man jeg længe har set (billeder haves) og ifølge flere af jeres gæster smagsløs.
I lovet morgenbuffet, er brød og pålæg morgenbuffet? I øvrigt var der ikke plads til jeres gæster, efter 40 min ventetid tjekkede de ud (uden morgenmad pga manglende bord).
I lovede ophold ikke et arrangement hvor man pænt skal sidde og vente på alle er færdige, fesent at tage på hold for at vente på andre, der røg den kvalitetstid.
Bogens hotel klinger ærligt talt hult når man ser værelser, er det ikke mere en gammel kro? B&B?
Synes det er tyveri at forlange 1295,-kr om for den omgang og derfor får i kun 1 stjerne herfra, da det desværre ikke var muligt at give mindre.
Dejlig deal oplevelse på Bogense Hotel
Havde købt deal til Bogense Hotel, opgraderede værelse (100 kr)
Super betjening 4 retter dejlig mad og vin, alt ialt en så fin oplevelse.
Var der den 8/10 2021
Gør vi gerne igen
Dejlig aften på Bogense Hotel det …
Dejlig aften på Bogense Hotel det Gammeldags hotel
Med Hyggelige Atmosfære,
Vi opgraderet vores værelse til et stor og rummelig værelse,
Vi fik en 4 retters menu med dejlig vin til alle retter.
Maden var rigtig lækker og veltillavet SUPER.
Vi har aldrig fået så godt et morgen bord nogen steder som her. SUPER.
Alle var super søde og hjælpsomme SUPER betjening.
Maden var til 10/10 og betjeningen var også 10/10
Det er ikke sidste gang vi kommer her👍
Bestil dobbelværelse fik håndværker bolig
Vi havde bestilt et dobbelt værelse med dobbelt seng og 4 retters menu via en deal.
Og vi bliver indkvarteret i det er af alt mindet om håndværker bolig med enkelt senge og som til og med er halv beskidt med mug i badeværelset og møg beskidte madresser. Der lugtede gammelt og indelukket.
Til Middagen blev e vi 48 pers. Placeret i et lokale uden vinduer i kælderen.
Vi kom op til morgenmad kl 9 skåle, fade og kander var tomme ellers var der en lille bitte snaderet ret tilbage som fx en oste skorpe. Igen ikke lækkeret.
Kanon service
Kanon service, smilende og meget hjælpsom personale. Lige gyldig hvad vi bad om kunne det lade sig gøre.
Vi havde to store dejlig værelser.
God mad både morgen, middag og aften, hotellet kan varmt anbefales
Ok oplevelse
Ok oplevelse. Vi havde booket et dealophold via Spotdeal med en overnatning for 2 incl 4 retter og vin. Hotellet ligger godt placeret og med kort afstand til centrum samt Marina.
Værelset på hotellet minder mest af alt om et vandrehjem og er ikke særlig godt lydisoleret så man kan høre alt hvad der sker.
Selve maden på hotellet var ok og man blev mæt men kvaliteten på maden er noget som man godt selv kunne lave efter en indkøbstur i den lokale Rema. En ting som var rigtig øv er at selve middagen serveres som et stort selskab og man er tvunget til at sidde sammen med alle de andre gæster i 2,5 timer. Det føles som om man er med til et selskab hvor man ikke kender nogle og ikke kan gå mellem måltiderne - det var en skuffelse
Men et sted vi kunne overveje at besøge igen hvis der kommer et meget billigt tilbud og man skulle til Nordfyn
Middel oplevelse
Hotellet og værelset - gammelt og slidt, men rent.
Maden (4 retters ) middel oplevelse, vi blev mætte.
Vi var glade for “kun” at ha betalt 1097 kr, opholdet var ikke mere værd.
Hyggelig atmosfære
Sweetdeal tilbud med 1 overnatning og 4 retters menu med vin.
Forventningerne blev opfyldt - venligt og serviceminded personale og fin middag og morgenmad.
Stort og rummeligt værelse (+100 kr).
God central beliggenhed samt gratis parkering trækker op.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.