Bog & idé - Fields Recensioni 208

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300 København S, København S, DK

Hjemmesiden var nemt at kigge rundt i, og leveringstiden var kort med afhentning muligt i mit nærmeste butik inden for 48 timer. Butikspersonale var hjælpsomme og smilende, og det hele var et smertefr... Leggi di più

Har lige oplevet den bedste form for service fra Bog og Ide i Fields Handlede der i onsdags , glemte at få pakket en af tingene ned i nettet i juleforvirringen, opdagede det først igår. Ringede ida... Leggi di più

Der gik godt nok mere end de der 1 til 3 dage der stod i mailen man får når man vælger afhent selv i butik, men ja det er så første gang der er gået over 5-6 dage , det ville have været perfekt hvis... Leggi di più

Deres online click and collect var nem at bruge, og de var hurtige i butikken til at finde min bestilte vare (også selvom jeg bestilte efter lukketid dagen før og ankom kort tid før åbningstid). Perso... Leggi di più

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300, København S, København S, Danimarca

• 32 46 33 00

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Hurtigt og nem online bog bestilling

Jeg må indrømme at Bog og Ide’s online bog bestillings service gør det nemt og hurtigt, at bestille bøger, når det er ved at være sidste udkald for køb af jule- og/eller fødselsdagsgaver. Jeg har kun godt at sige, om de gange jeg har bestilt bøger til afhentning. Det er nemt og hurtigt, at finde ud af, om bogen er på lager i den Bog og Ide, som du foretrækker at handle i. Og så slipper man for at gå forgæves, såfremt bogen ikke er på lager.

22 dicembre 2023

HVER gang og det er HVER gang man går i…

HVER gang og det er HVER gang man går i Bog & Ide og vil købe en bog, så får man svaret, vi har den ikke men du kan bestille den online. Om det så er nye som gamle bøger, så er svaret det samme. Hvorfor har i det hele tage en butik ved navn BOG & Ide når man alligevel ikke kan købe de bøger. Bog & Ide er mere en hobby/ lege butik

14 dicembre 2023

Kære Merete

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den gentagne dårlige oplevelse, du har haft med vores butik. Det er slet ikke den standard, vi stræber efter, og vi beklager dybt for de udfordringer, du har stødt på.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback meget alvorligt, og vi arbejder på at forbedre vores services og sortiment. For at give dig en bedre oplevelse vil vi gerne anbefale dig at bruge vores "Klik & Hent" funktion på vores webshop. Når du bestiller online og vælger "Klik & Hent," vil du modtage en SMS, så snart din bestilling er klar til afhentning i butikken. Dette kan spare dig tid og frustration ved at sikre, at bogen er tilgængelig, når du besøger os.

Vi vil gerne have muligheden for at vise dig den forbedring, vi arbejder på, og vi håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden. Din feedback er værdifuld, og vi er taknemmelige for, at du har delt den med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og vi håber at kunne levere en mere positiv oplevelse næste gang.

Med venlig hilsen,

Nicolai
Kundeservice Teamet hos Bog & idé

Først da jeg rettede henvendelse om…

Først da jeg rettede henvendelse om web-ordren og fik den udleveret, fik jeg henvendelse om, at den lå klar til udlevering

21 novembre 2023

Hej Gunnar

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan se, at du har hentet din ordre inden for 24 timer i butikken. Du er altid velkommen til at kontakte butikken for at få status på din klik & hent ordre.

Du ønskes en rigtig god dag

Maja fra Bog & idé teamet
www.bog-ide.dk

Bestilling af bøger på engelsk

Bog & Idé havde desværre ikke den bogpakke som jeg skulle bruge, men kom med flere forslag. Hvis de så skulle bestille den hjem ville det tage meget lang tid fordi de var på engelsk og da det var en julegave turde vi ikke tage chancen.

Så jeg gik selv online på deres hjemmeside og kunne uden problemer bestille den og fik den få dage efter. Det fungerede så til gengæld perfekt, så derfor de 4 stjerner.

Lidt underligt at jeg åbenbart kunne skaffe den selv hurtigere end de selv kunne i butikken 🧐

19 novembre 2023

Hurtig svar.

3 ottobre 2023

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Du må have en rigtig god dag

Jacob fra Bog & idé teamet

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive om din købsoplevelse.

Vi er meget glade for de 5 stjerner og for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din bestilling.

Du må have en skøn dag

Jacob fra Bog & idé teamet

God service

Jeg havde bestilt nogle udenlandske bøger, som jeg skulle bruge til en fødselsdagsgave, men vidste ikke om jeg kunne nå at få dem. Lige så snart butikken havde fået dem, ringede de til mig, så jeg nåede at få dem med på dagen. Super fin service.

12 luglio 2023