Børne loppen vallensbæk er min foretrukne butik god service og pæn butik med styr på orden og renlighed. Super flinke personale som passer godt på de ting de sælger.
Havin og maryam. Var virkelig virkelig søde for selvom de havde fri kl. 19. ventede de xx antal min. mere på at jeg lige fik samlet alle mine ting (stand) de var virkelig søde til at sige at jeg kunne... Leggi di più
Børneloppen i Valby, var en kedelig oplevelse… Rodet, små beskidt, og 2 ikke smilende damer i kassen. Stod pænt i over 10 min og ventede på at blive ekspederet, den ene hjalp en dame, den anden sy... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Vallensbæk BørneLoppen Jeg kendte ikke rigtig til systemet på forhånd, men personalet var helt vildt søde, tålmodige og hjælpsomme. De tog sig tid til at... Leggi di più
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Vi har 15 butikker i Danmark - fordelt i hele landet. Hos Børneloppen kan du finde børnetøj, legetøj og børneudstyr til billige penge. Hver butik har desuden et legerum, og hele familien er velkommen til at kigge forbi. Uanset om du leder efter en barnevogn, klarpvogn, børnetøj til billige penge eller udstyr til nyfødte, er Børneloppen helt sikkert et kig værd. Børneloppen er et franchisekoncept, og hver butik ejes af lokale iværksættere. Derfor ville vi sætte kæmpe pris, hvis du vil nævne den lokale butik når du giver en anmeldelse. På den måde kan vi blive klogere når der er forbedringsforslag - men samtidig give ros videre til dem som har fortjent at høre det!
Gammel Køge Landevej 135, 2500, København, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Børneloppen Randers
Virkelig fin butik, ren og pæn. Personalet er imødekommende og gør meget for at promovere sælgers varer bedst muligt.
De er gode til at guide og vejlede.
Mit salg gik super fint. På 3 uger fik over 300 dele nyt hjem og jeg fik 10.700 med hjem derfra :)
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Risposta di Børneloppen
Nu har jeg haft stande i Børneloppen i over 5 år i deres forskellige butikker her på Sjælland. Både Holbæk, Valby, Vanløse og Vallensbæk. Det var derfor med blandede forventninger da jeg vandt på deres lykkehjul to gange i lyngby. Jeg fik altså 2X14 dages stande for 200kr stykket og tog chancen.
Hold da k*** et godt salg! Over 200 ting fik ny ejermand og 6000kr kom i lommen. Det er ikke første gang jeg får så flot et salg, men ofte er det dyrt tøj osv. Denne gang havde jeg sat Marmar til maks 40kr og mit Konges sløjd til 80kr. Jeg gik nemlig en runde først for at se hvad andre satte deres priser til, jeg gjorde det samme med Schleich og satte det 3kr billigere end gennemsnittet.
Derudover var personalet rolige og gode til at hjælpe. De kan virke en anelse indadvendte sammenlignet med fx Vanløse hvor de sprutter af energi, men Lymgby energien passer perfekt til dens personale. Der er en nærmest hyggelig ro og ingen stress på trods af en fuld butik. Virkelig en rar atmosfære og der er plads til børn som bygger og ødelægger duplo i legerummet, den ammende og os som sidder og fylder stande op. Der er nemlig sat borde op så man roligt kan ordne sine ting.
Jeg er virkelig fan og glad for jeg prøvede Lyngby og mit indtryk er at priserne er meget fair.
De eneste to minusser er at der var virkelig meget tøj med pletter da jeg gik rundt og kiggede. Samt at de uden at sige det har hævet kommissionen fra 17% til 19%, det synes jeg godt det kunne have oplyst om da man lejede standen eller gjort opmærksom på via alle de SoMe kanaler de er så aktive på. Fair nok de også skal følge priserne med alt andet, men oplys lige om det så der er mere gennemsigtighed :)

Risposta di Børneloppen
Børneloppen i Slagelse er et okay sted at handle. Jeg har lige haft en stand i 14 dage uden de store problemer og med et jævnt salg… Jeg vælger så at booke en ny stand og her går det sløjt med salget. Jeg vælger derfor at sætte standen ned med 25%. Da jeg kommer fire dage senere (og ikke har solgt noget trods latenight salg pga. børnepenge) ser jeg, at de ikke har sat -25% skiltet op! Det er jeg temmelig træt af og henvender mig til til medarbejderen som skal tjekke mine varer efter nedtagning. Hun er ganske tydeligt ligeglad og foreslår mig at jeg jo bare kan booke en ny stand… 😳
Det gør at jeg fremover afholder mig fra at booke en stand. Arbejdet er for stort ift. at den lille service man burde få ikke er noget man kan regne med.
Sådan et skilt med -25% i fire dage, ville klart have øget opmærksomheden på standen og derved øget chancen for at få solgt noget mere. Og de varer jeg har solgt kunne jeg ellers ha’ fået 25% mere for, nu skiltet aldrig kom op… Jeg føler mig sgu lidt snydt…
Opdateret efter respons fra Johanna:
Mange tak for svar. Bæreselen blev købt inden denne defekt blev opdaget.
Sikkerhedskliklåsen handler ikke om, hvor hårdt man hiver i spændet. Men om den kan åbnes af en eller to hænder. Denne defekte lås kan åbnes med en hånd - altså noget baby kan komme til.
Ergobaby har livstidsgaranti på de der kliklåse, så det er noget, som kan sendes retur til dem og blive fixet - hvis man altså har den originale kvittering på købet, som sælger ville have.
Det er bøvlet for sælger, ja. Men selve bæreselen er defekt og sælger vil selv kunne få sine penge retur for den.
Det er uetisk af Børneloppen at bede mig sælge bæreselen videre til andre. Børneloppen bør i stedet gøre sælger opmærksom på defekten og sælgers muligheder for at få fixet denne fejl/selv få pengene retur. Og selvfølgelig give mig mine penge retur.
Originale besked: Købte en bæresele i børneloppen i vanløse om søndagen, kommer dog så hjem og opdager at den ene sikkerheds kliklås ikke virker og kan åbnes med bare en enkelt hånd. Vender så retur næste idag (mandag) for at bytte/returnere, men får at vide at denne at dette ikke tæller som en defekt. For som ekspedienten selv sagde: "Jeg vil NÆSTEN garantere at baby ikke ryger ud"...og at jeg bare selv kunne sætte den til salg med den defekte sikkerheds kliklås... Sikke en moral.
/Simon

Risposta di Børneloppen
Børneloppen Kolding - altid et rart sted at komme, altid sødt og hjælpsomt personale uanset om man er kunde eller standlejer. Man mærker altid at børnene er velkomne og personalet tager sig tid til en lille snak. Butikken er pæn, ren og rydelig. 👍

Risposta di Børneloppen
Børneloppen Kolding er et sted jeg kan bruge flere timer på, de har altid lækre mærkevare 🫶🏻 og så er der god betjening ☺️

Risposta di Børneloppen
Holbæk børneloppen desværre mange uvidende ungarbejder, som ikke yder nødvendig service! Er gentagende blevet mødt af en kedelig attitude ! Både som standlejer og kunde.

Risposta di Børneloppen
Jeg var så heldig, at vinde 14 dages gratis standleje via Børneloppens lykkehjul. Jeg får oplyst, at jeg kan booke stand inden d. 30/12/2025. Jeg vælger, at få den tilsendt på mail med bookingkode, men kan så ikke booke alligevel?
Jeg skal tilfældigvis afslutte en stand jeg har med min veninde i Lyngby. Vi tager derned, og ryder vores stand, derefter informerer jeg om, at jeg har vundet disse 14 dage, og at jeg gerne vil have hjælp til at booke en stand i foråret, som er oplyst er muligt i min mail. Ekspedienten er sød og vil selvfølgelig gerne hjælpe, men informerer mig, at det kan jeg ikke fordi at datoen i mailen ikke er korrekt. Dette er jeg uforstående overfor, da jeg ikke har fået oplyst fejl eller at der i mailen heller ikke er oplyst, at de tages forbehold for evt. tastefejl, hvilket jeg hvis jeg husker rigtig, faktisk er et lovkrav! Ekspedienten kan ikke hjælpe men tilbyder mig yderligere 3 dage på en ny stand. Dette vælger jeg at takke nej til, da det simpelthen ikke kan betale sig at skulle prismærke på ny og sætte op for 2,5 dag. Jeg synes simpelthen det er under al kritik, at Børneloppen ikke kan stå indefor en fejl og acceptere at sket er sket, og det skal ikke gå udover kunden. Det koster alligevel ikke børneloppen yderligere om de kan tilbyde 14 dage i hhv. 2024 eller 2025? Jeg har så vundet en præmie, jeg ikke kan bruge. Så dårlig service.
Normalt er jeg en trofast kunde, og har også været tilfreds med mine stande førhen, men dette marketing stund, at fyre af med at vinde en præmie og så ikke kunne få det indløst pga. en uoplyst tastefejl. Det er simpelthen ikke i orden. Øv for en oplevelse…

Risposta di Børneloppen
Børneloppen herning og Randers!
Jeg synes dette konsept er genialt fundet på. Vil man have billig og kvalitet børnetøj, er børneloppen det helt rigtig sted at handle. Jeg kan slet ikke lade være med at handle der.
Jeg har ikke noget dårligt at sige om disse to steder. Der er meget at vælge imellem både til store og små børn og det er virkelig fint og sødt tøj.
Servicen er også i orden og de opdatere på Facebook om deres varer.
Børneloppen i både Herning og Randers får min kæmpe anbefaling!

Risposta di Børneloppen
Is December now. Few days ago I have won a 14 days free stand in Vallensbæk shop. Is written that I need to take my stand any day til 30 of December.
Yesterday after I got in contact with them I have found out that there is no available stand anymore now or later so I basically cannot take the stand at any time.
They offer a prize, you won and you cannot get your prize at any time ever. But is possible to pay for the stand and that is all the time available.
What a joke of company, I'm wondering what clown is owning this if it cannot respect they're promised prizes.
How many people was actually loosing they're tine playing they're Christmas games only to create feedback and visibility on Facebook but in the end after winning to find out they was scammed?
NOT RECOMMENDED! Stay away of those shops, it looks a scam to me especially when I was personally cheated.

Respektløs og mistænkeliggørende behandling
Jeg ærgrer mig at have lejet en stand i Lyngby. Meget ubehagelig personale, flugter med chikane. Fjerner vare fra standen unden videre. respektløst, provokerende og mistænkeliggørende.
Jeg er virkelig vred og skuffet over den behandling og den ufleksibilitet. Man føler sig så uvedkommende at det gør ondt. 8
Jeg kan kun sige en ting. HOLD DIG VÆK fra børneloppen i Lyngby !!!
Hej Johanna
Det er ikke korrekte. Det som gjort mig vred er at VAREN BLEV FJERNET OG SÅ BLEV JEG KONTAKTE EFTERFØLGER
FOR AT HENTE MINE VARE.
JEG SYNES AT DE SKULLE FØRSTE KONTAKTE MIG, SÅ KUNNE JEG KOMME OG SELV FJERNE ELLER RETTE PÅ DET.
Det var det mindste korrekte at gøre.
Hun vare allerede sur og usympatisk den dag jeg kom for at printe prismærkerne. Meget ubehagelig og irriterende at hun også lyver!
Hej Johanna, det er igen ikke korrekte.
1-Hun har fjernet ALT! Også de varer som var MED korrekte betegnelse. De hænger på standen NU!
2- jeg blev ikke vred. Det er ikke korrekte. Og været irriteret er MEGET forskelligt fra at være vrede. Jeg var ikke vrede. Pigen var meget søde da jeg var der for at hente mine vare. Jeg var ikke sur på hende, og der vare heller ikke grund til at være. Ja, jeg vare irriteret, og det kun hun sikkert godt se.
Jeg beklager over for hende hvis hun omfattet det på den måde.

Risposta di Børneloppen
Jeg er normalt en tilfreds køber og standlejer, og synes generelt jeg har fået en god service.
Men de sidste dage har været skuffende.
Jeg fik i går en mail om en vare, der var lagt til side pga plet/hul. Fair nok, det kan smutte.
Kort efter får jeg den ene mail efter den anden med i alt ti (!) varer der er lagt til side. Det var meget tydeligt at der lige var lavet en inspektion af min stand.
Vi har hentet tøjet hjem i dag, og medarbejderen i kassen kiggede på flere af tingene og sagde at der måske (!) var en lille plet der eller der. De fleste pletter har 100% ikke været der da jeg satte standen op. Det er tydeligt pletter fra beskidte børnehænder. Sådan nogle der ligner at nogen lige har snottet i det. Et andet sted er der tydeligt skoaftryk som om nogen har trådt på det og hængt op igen. Det er alle pletter som man kan vaske af uden problemer.
Jeg ved godt, at det er jeres princip, men man må også gerne lige tænke to gange. Det er fair nok hvis en potentiel køber fortryder pga en plet, men at man laver sådan en inspektion af alt mit tøj er respektløst, provokerende og mistænkeliggørende. Så kan I gå alle stande igennem og finde det samme! Det kan ikke være rigtigt at tøj kasseres fordi der er en plet som man kun kan se med en lup. Det er for f***** da brugt tøj, og jeg sætter altid prisen efter stand. Noget tøj vil da have brugsspor, men giver man 10 kr for det, er det vel fair nok. Så kan man bruge det i børnehaven. Ellers må man jo gå i en rigtig butik.
Jeg er virkelig vred og skuffet over den mistænkeliggjorte behandling. Det kunne nemt være løst med en dialog, og så havde jeg med glæde taget snotklatterne fra andres børn med hjem og vasket, inden det kom op igen.
Jeg kunne godt tænke mig en undskyldning, ellers er det ikke et sted jeg gider at have stand igen!
Verdens sødeste og bedste personale og godt koncept 🙌🏼

Risposta di Børneloppen
Her hjemme er vi utrolig glade for børneloppen - ungerne er specielt glade for legerummet.
Moderen elsker det store udvalg af vare og specielt dét at man altid møder et smilende og imødekommende personale.
Jeg har selv haft stand mange gange i både Helsingør, Valby, Vandløse og pt i lyngby, og oplevelsen er god hver gang.
Første gang jeg satte stand op, føltes det en smule uoverskueligt, men man kommer hurtigt ind i det, og så snart at salgene begynder at komme ind (på appen) er besværet hurtigt glemt 😉
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse!

Risposta di Børneloppen
Børneloppen er et sted jeg elsker at komme og handle og tilligemed elsker jeg at sælge ud af mine børns fine ting der er for gode til at smide ud 🥰
Jeg har efterhånden besøgt 5 forskellige stedet i landet

Risposta di Børneloppen
Skønt sted at handle🤩 Hvem kan stå for genbrugs guld til børnene samt et helt fantastisk personale🌸🙏🏼

Risposta di Børneloppen
Nu er jeg kommet i børneloppen Kolding igennem flere år og det har altid været en fornøjelse! Jeg har haft fast stand i knap et år nu og jeg kan slet ikke undvære at have stand hos børneloppen Kolding! Fantastisk butik og fantastisk personale 🤍

Risposta di Børneloppen
Man kan finde virklig fine ting til billige priser. Og har aldrig solgt så meget som jeg gjorde sidst jeg havde en stand så det er mega fedt 😍