Børne loppen vallensbæk er min foretrukne butik god service og pæn butik med styr på orden og renlighed. Super flinke personale som passer godt på de ting de sælger.
Havin og maryam. Var virkelig virkelig søde for selvom de havde fri kl. 19. ventede de xx antal min. mere på at jeg lige fik samlet alle mine ting (stand) de var virkelig søde til at sige at jeg kunne... Leggi di più
Børneloppen i Valby, var en kedelig oplevelse… Rodet, små beskidt, og 2 ikke smilende damer i kassen. Stod pænt i over 10 min og ventede på at blive ekspederet, den ene hjalp en dame, den anden sy... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Vallensbæk BørneLoppen Jeg kendte ikke rigtig til systemet på forhånd, men personalet var helt vildt søde, tålmodige og hjælpsomme. De tog sig tid til at... Leggi di più
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Vi har 15 butikker i Danmark - fordelt i hele landet. Hos Børneloppen kan du finde børnetøj, legetøj og børneudstyr til billige penge. Hver butik har desuden et legerum, og hele familien er velkommen til at kigge forbi. Uanset om du leder efter en barnevogn, klarpvogn, børnetøj til billige penge eller udstyr til nyfødte, er Børneloppen helt sikkert et kig værd. Børneloppen er et franchisekoncept, og hver butik ejes af lokale iværksættere. Derfor ville vi sætte kæmpe pris, hvis du vil nævne den lokale butik når du giver en anmeldelse. På den måde kan vi blive klogere når der er forbedringsforslag - men samtidig give ros videre til dem som har fortjent at høre det!
Gammel Køge Landevej 135, 2500, København, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg havde lejet en to ugers stand nede i Børneloppen Århus. Jeg ved ikke om det er mig personalet har noget imod eller om det er bare sådan jeg har følt. Jeg følte mig ikke taget godt imod nede i butikken og desuden havde jeg skrevet to gange til Børneloppen Århus via Messenger om de ville være behjælpelige med at tage et lille glimt af min stand, da jeg ikke har solgt det store denne gange.
Jeg forstår presset under helligdage og weekender og jeg tager hatten af for de kan løbe så stærkt dernede, MEN en ting jeg havde svært ved at forstå var at når jeg fik en besked om at de ikke kan love noget og at de har travlt nede i butikken at der så går x antal minutter også kan jeg se de filmer andre stande samme dag. Det er sket begge gange jeg har spurgt om det. På Messenger er de høflige og med en god tone, men ved ikke om det er mig der er uheldig.
Jeg følte ikke rigtigt personalet vil tage intiativ til at hjælpe og bare tage et lille foto som kan hjælpe med at øge salget.

Risposta di Børneloppen
Har været i butikken i Vallensbæk og Næstved. Begge fine butikker, men massere af stande og virkelig mange gode ting til fine priser. Et besøg værd.

Risposta di Børneloppen
Dyrt og rodet oplevelse. Ville gerne købe ting i butikken, men lejen - og derfor priserne - er simpelthen for dyrt ifht at det er genbrug. Ærgerligt, ville ellers gerne støtte konceptet både som sælger og køber. Desuden rodet og lugter. Bruger reshopper i stedet.

Risposta di Børneloppen
Børneloppen i Valby er et herligt sted hvor vi tit kommer for at finde brugte ting til vores baby. Sidst var der for at købe en autostol og fik kyndig vejledning af en af de søde medarbejdere. Tak for hjælpe, varm anbefaling herfra.

Børneloppen lyngby🫶🏼
Fantastisk butik og sødeste personale der arbejder der. Man er velkommen og bliver taget godt imod, både som kunde og som standlejer. Butikken er pæn og overskuelig. Kan virkelig anbefale Børneloppen i lyngby !!

Risposta di Børneloppen
De er så søde og hjælpsom i børneloppen. Vi er altid glad for at komme. Voksne og børn.

Risposta di Børneloppen
Bedre serviceminded personligt personale har jeg sjældent oplevet før.
Ikke alene var ekspedienten nærværende og utrolig hjælpsom. Hentede de varer jeg søgte. Instruerede mig i at betnytte delene til trip trap stolen. Wauw. Fin hjælp! 5 ud af 5. Godt arbejde!!
Tak for hjælpen.

Risposta di Børneloppen
Jeg var i dag i Børneloppen Lyngby - det var sådan set en fin forretning med en masse stande og en masse at vælge i mellem. Til gengæld trækker det ekstremt meget ned, at man ikke må gå ud ad døren ud til gågaden igen. Man SKAL gå ud på den anden side af bygningen og vade igennem en skolegård og igennem bygninger, for at finde vejen tilbage til gågaden. Synes det er dybt åndssvagt, så der orker jeg godt nok ikke komme igen. Jeg plejer at komme i Valby, det er til gengæld en all around dejlig butik!

Risposta di Børneloppen
Butikken i Valby var en virkelig god oplevelse. Vi skulle købe en barnevogn og autostol som er store køb og vigtigt at man føler sig tryk i købet. Vi blev betjent af den sødeste og meget kompetente medarbejder som selv henvendte sig og gav os en tryg og meget grundig betjening. Rigtig god oplevelse også af selve butikken som er overskuelig og med mulighed for st købe snacks og kaffe og få en pause på 1,sal til trætte gravide.

Børneloppe Kolding
Uduelig butik. Elendig kundeservice fra medarbejder og chef. Har aldrig mødt så dårlig kundeservice før.
Handler aldrig i butikken igen

Risposta di Børneloppen
Jeg har aldrig selv haft en stand hos Børneloppen, men en helt masse af min datters tøj kommer fra Børneloppen-vanløse og Børneloppen-Valby.
Børneloppen Vanløse: altid så dejlige ansatte der er klar på at hjælpe 🤍 syntes også at standejere er gode til at prissætte deres tøj, så man føler at det kan betale sig at købe brugt.
Prøver altid at svinge forbi når jeg er der og finder altid noget lækkert!
Børneloppen Valby: De ansatte har jeg desværre ikke haft så gode oplevelser med, de siger ikke så meget (som ikke behøver at være dårligt) og er svære at komme i kontakt med, men for at give dem en fair bedømmelse vil jeg sige at jeg har også kun været der 5-6 gange og alle kan have dårlige dage og der kan være travlt.
Tøjet er lidt dyre sat, men stadig til helt okay priser, der er flere mærkevare ofte hvis man er til det 🤍
Super glad for hele princippet og vil forsat komme i Børnelopperne så længe jeg bestemmer hvad min unge skal have på 🤍

Risposta di Børneloppen
Jeg har nu 2 gange haft en stand i Børneloppenn Kolding og har begge gange mistet 5-6 varer. Dette er virkelig ærgerligt. De ansatte er egentlig pænt ligeglade med det.
Derudover har jeg oplevet 2 gange at få en notifikation om at mine ting er havnet i lost&found om jeg vil afhente varen. Hvorefter jeg har svaret ja. Når jeg så vil afhente, kan personalet ikke finde genstandene. Så fik dem aldrig med hjem.

Risposta di Børneloppen
Jeg har lige haft en stand I Januar måned i Børneloppen I Holbæk og da jeg skulle tage resten af tøjet ned, manglede der 3 ting. Jeg var så i børneloppen i går og finder den 3 og sidste ting i butikken 🥳
Jeg har haft 238 ting igennem min stand og har ikke mistet en eneste ting - det har bare ligget andre steder i butikken. Så lidt tålmodighed skulle der bare til - jeg er meget imponeret og kan klart anbefale børneloppen i Holbæk. God kundeservice altid 🥳
Pæn en ren butik.

Risposta di Børneloppen
Super flot butik i Herning med det sødeste personale☺️

Risposta di Børneloppen
Flot, ryddelig butik, gode parkeringsmuligheder og det sødeste personale!⭐️

Risposta di Børneloppen
Jeg var en tur i Børneloppen da jeg lige er blevet mor. Havde aldrig været derinde før. Jeg købte så nogle forskellige ting, og min søn fik tøjet på en enkelt gang, og fik derefter noget allergi og rødme på halsen og ved den ene skulder.
Jeg er virkelig i chok og man kan åbenbart ikke vide hvad man kommer hjem med derfra. Var virkelig rystet og ked af det, da jeg har hørt så godt om det, men det var ihvertfald ikke den oplevelse jeg fik. Så jeg skal desværre aldrig en tur i Børneloppen igen 🫣

Risposta di Børneloppen
Det er en god mulighed, hvis du har mange børneting til overs, såsom tøj, legetøj, bøger osv., som du kan tjene lidt penge på. Jeg kan anbefale Børneloppen for deres seriøsitet og venlighed.
Den eneste ulempe, som jeg ved, at medarbejderne ikke kan gøre meget ved, er, at kunder ofte efterlader ting rundt omkring. Det ville være godt at gøre mere opmærksom på dette problem. For os, der har stande, kan det nogle gange være et mareridt at skulle gå rundt mellem alle hylder, rækker og stande for at finde vores produkter.
Det er den eneste kommentar, jeg har – mere fokus på opdragelse i denne henseende ville være værdsat.

Risposta di Børneloppen
Børneloppen Vanløse - altid gode fund, rent og overskuelig butik. Hyggeligt legeområde og altid smilende venlig personale ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Børneloppen i Aalborg.
Først vil jeg rose de unge piger bag skranken. De er super søde og hjælpsomme.
Desværre synes jeg, at der efterhånden er så mange stativer OG stande med nysalg, at det strider mod konceptet.
Derudover forsvinder meget tøj, og man kan finde egne ting i Lost and found med prismærke på, så enten bare burde lægges på plads på standen eller som man burde have få besked om, at man har noget liggende. Dér burde Børneloppen virkelig oppe sig. Det er trods alt standlejerne der er drivkraften for forretningen. Ingen standlejerne = ingen forretning.

Risposta di Børneloppen
Jeg havde et gavekort i min familie, som vi ikke fik brugt som jeg ville sælge. Jeg havde et gavekort jeg ikke fik brugt som jeg ville sælge.
Børneloppen ringer så og siger de har “hørt rygter” fra andre at det var til salg.
Og hvad så? Det er mit som jeg bestemmer over. Nu sender de private beskeder i stedet for at stole på en og ikke blande sig sådan.
Dårlig service i bliver ved👎🏻
Kan se det ikke er den første dårlige anmeldelse om jeres service i Holbæk
—-
Gavekortet er ikke brugt nej. Ikke når
Man har 2 i familien.
Men i fortæller jo også “rygter siger”
Så det klart. Dårlig service på rygter 👎🏻