Het boekje "Geluk zit in een klein boekje" "97 tips voor een gelukkig en gezond leven" gegeven aan mijn man Eric. Heel speciaal voor hem, want zijn vader was vroeger figurant bij Baantjer en kent Mari... Leggi di più
Nadat ik de Instagram post van Céline Mollink had gezien, heb ik bij Boekenwereld een preorder bestelling gedaan: het gesigneerd boek "Autismekracht" met een leuke tote bag erbij. Het pakket werd g... Leggi di più
Volgens PostNL was het pakket van Boekenwereld afgeleverd, maar ik had niets ontvangen. Contact gezocht met Boekenwereld, in overleg nog een paar dagen afgewacht, maar nog steeds niets. Toen hebben ze... Leggi di più
Ik heb begin december een boek over ballettechniek besteld voor de verjaardag van mijn nicht. Vanwege de korte termijn waarbinnen ik het boek nodig had en de drukke periode vlak voor Sinterklaas heb i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Boekenwereld.com is de winkel van Veen Bosch & Keuning (VBK uitgevers) VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. De uitgeverijen van VBK uitgevers maken (e-)boeken in alle soorten en maten. Van (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken en chicklits, tot boeken over onder andere politiek, cultuur, natuur, spiritualiteit en kunst. Daarnaast maken we tijdschriften, apps en websites, en worden er geregeld evenementen georganiseerd.
Herculesplein 96, 3584AA, Utrecht, Paesi Bassi
- klantenservice@boekenwereld.com
- www.boekenwereld.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
wat een service
Op de website staat dat een artikel op voorraad is; is het niet.
Het telefoonnummer in de factuuremail klopt niet, en hun nummer is niet te vinden op de website.
Argumentatieve customer support.
Er kan weinig mis met een e-book…
Er kan weinig mis met een e-book bestelling, dus goed gedaan.
Goede prijs
Goede prijs. Snel en netjes geleverd. Zeer tevreden.
Verpakking zou wel beter mogen
Erg snel het boek ontvangen. De website was wel supertraag en leek niet goed te werken. En ik moet wel zeggen dat het boek los in een omdoos heen en weer schoof in de post waardoor de rug toch wat gedeukt is. Daarnaast zou bij een natte brievenbus het boek wel nat zijn geworden wat natuurlijk het boek zou beschadigen. Insealen zou een goed idee zijn.
Verder wel soepel het boek voor een goede prijs binnen dus al met al wel tevreden.
Een aanrader.
Ik was blij dat het boek beschikbaar was en heb het in goede orde ontvangen.
Hele goed ervaring
Hele goed ervaring. Super producten, snelle levering. Ik zou hier zeker weer bestellen :)
Snelle levering en goed verpakt!
Snelle levering en goed verpakt!
snelle levering
snelle levering , en snelle antwoord op een vraag
attent
attent, adequaat, en heel klant vriendelijk met name de oma WILMA van kleine Jan maar die heb ik alleen maar aan de telefoon gehad groet een tevreden klant
mijn moeder leest iedere dag graag…
mijn moeder leest iedere dag graag hieruit
Erg leuk boek om voor te lezen.
Erg leuk boek om voor te lezen.
Heldere site
Heldere site, veel keus in boeken, aantrekkelijke prijzen.
Prima recycling!
Zeer vlotte afhandeling ook bij het…
Zeer vlotte afhandeling ook bij het afbestellen en terug ontvangen van betaling,, ook een waardevol onderdeel van goede service!
Snelle levering en het boek was in een…
Snelle levering en het boek was in een goede staat!
heel duidelijk en correct antwoord op…
heel duidelijk en correct antwoord op mijn vraag