Ik ben sinds 01 januari 2019 klant bij BOBEX werd en wordt er steeds fantastisch geholpen door Geert Jan. Fijne vent kun je goed mee praten, weet waar hij over praat en heeft ook verstand van het za... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Doet niet wat het beloofd. Op de aanvraag krijg ik slechts reactie van 1 (!) bedrijf. Dit is dan ook nog eens een 'nieuw bij Bobex' bedrijf zonder enige reviews. Beetje moeilijk om te spreken van 'bet... Leggi di più
Ik vond het lastig zelf goede vakmannen te vinden bij mijn vochtprobleem. Via Bobex heb ik drie partijen leren kennen en twee professionele offertes ontvangen die mijn vraag beantwoordden. En: kostelo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.
Paesi Bassi
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di BOBEX Nederland
*Update 2:* Zeer adequate reactie van Bobex. Ze hebben het probleem verholpen met hun externe marketingpartner. Ik pas de review aan naar 5 sterren omdat ze dit issue serieus hebben genomen en actief zochten naar oplossingen.
*Update 1:* Snel gereageerd door Bobex, en er wordt naar een oplossing gezorgd, dus hij staat voor nu op 3 sterren. Gaat naar 5 zodra de oplossing er is.
Originele review:
Tientallen spamemails krijg ik van dit bedrijf, waarschijnlijk door jullie affiliate programma. Fix dit of zet jullie affiliate programma uit, het is uiterst irritant en spammers maken er misbruik van.

Risposta di BOBEX Nederland
door jullie kreeg ik div bedrijven waar ik uit kon kiezen was erg fijn en gemakkelijk dank je wel voor jullie hulp

Risposta di BOBEX Nederland
Lekker makkelijk word automatisch terug gebeld door de bedrijven

Risposta di BOBEX Nederland
Van de 5 door Bobex benaderde bedrijven hebben er maar 2 contact opgenomen met ons en is er maar 1 daadwerkelijk langs geweest. Dat hadden we dus ook wel zelf kunnen organiseren.

Risposta di BOBEX Nederland
Goede en geweldige service. Goede en duidelijk afspraken. Zeer vriendelijk en correct

Risposta di BOBEX Nederland
Ben nu al meerdere keren door dit bedrijf lastig gevallen. Zowel via email als via telefoon.
Ik beheer meerdere domeinen en op al die domeinen waarvan diversen nooit het emailadres wordt gebruikt komt spam binnen van dit bedrijf.
Na diverse belletjes en mailtjes blijven ze vrolijk door gaan met lastigvallen. Het nummer is geblokkeerd dus bellen ze nu annoniem.
Jammer dat dit ongestraft door kan gaan, zij vergaren informatie en bewaren data van iedereen zonder toestemming. Daarnaast maken ze gebruik van gekochte persoonsgegevens en of coderen een programma om data te vergaren.
Hopelijk stoppen ze nier snel mee!
Gewenste oplossing, bedrijf opdoeken melding gemaakt bij diverse instanties.

Risposta di BOBEX Nederland
SK vastgoedreparatie ontdekte ernstige bouwfouten en heeft die hersteld. Het gehele garagedak is vervangen voor een nieuwe. Ik heb goede uitleg gekregen over de werkzaamheden die zij noodzakelijk hebben gevonden.

Risposta di BOBEX Nederland
Een snelle reactie, waardoor wij nu exact weten waar we aan toe zijn. Na de zomer verwacht ik een keuze te maken om onze vraag uit te kunnen voeren

Risposta di BOBEX Nederland
Bedrijf is betrouwbaar en heeft goed werk geleverd .

Risposta di BOBEX Nederland
Bobex werkt als verdeelplatform van gespecialiseerde bedrijven

Risposta di BOBEX Nederland
Snelle reactie bemiddeling en de installateur reageerde binnen 2 dagen.

Risposta di BOBEX Nederland
Heb één van de offertes geaccepteerd, nu de uitvoering nog natuurlijk.

Risposta di BOBEX Nederland
Snelle en goede respons, prettige afspraken en prima offertes ontvangen.

Risposta di BOBEX Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.