Valutata 5 stelle su 5

Prima werk verricht door de schilders, snel en accuraat werk geleverd, geholpen door de schilders met het terug zetvan de meubels. Vorig jaar ook door VGO buiten laten schilderen, vandaar nu binnen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de service van VGO Garant. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Er kon snel een afspraak worden ingepland en de schade werd vlot ter plaatse beoordeeld. Tijdens... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede organisatie!! Een pluim op de hoed van VGO Garant BV met de wijze waarop zij werken. In de eerste plaats omdat toen een deskundige vertegenwoordiger zijn opwachting maakte om d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pittore

Scritti dall'azienda

Specialist op het gebied van alle soorten schilderwerk en meerjaren plannen.

4,4

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tevreden klant

Vorig jaar ook door VGO buiten laten schilderen, vandaar nu binnen laten doen.
Een zeer tevreden klant zeker een aanrader om voor dit bedrijf u schilderwerk te laten uitvoeren.

5 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Positieve ervaring

We hebben voor de eerste keer gebruik gemaakt van VGO garant in verband met het schilderen van onze voorgevel. Ze reageren snel op vragen en de klus was zeer snel ingepland. We zijn zeer tevreden over het resultaat. De gehele klus heeft maar 2 dagen geduurd door ervaren schilders we kunnen het bedrijf zeer aanbevelen.

30 marzo 2026

Goede organisatie!!

Goede organisatie!!

Een pluim op de hoed van VGO Garant BV met de wijze waarop zij werken.
In de eerste plaats omdat toen een deskundige vertegenwoordiger zijn opwachting maakte om de klus te bekijken en vervolgens binnen 1 dag een offerte in mijn mailbox lag.
De deskundigheid en snelheid en prijsstelling en goede communicatie heb ik als zeer positief ervaren.

De schilder was een Roemeense jongeman Dennis die prima werk heeft afgeleverd.
De gootklossen en buitendeur zien er weer prima uit en hier hebben we de komende 5 jaar geen omkijken meer naar.
Ook de prettige en duidelijke wijze waarop hij met ons als klant overlegde en communiceerde is een voorbeeld voor veel andere . Geen druktemaker, zeer beleefd en klantgericht.
Bij oplevering van de klus, alles netjes opgeruimd.

Kortom VGO Garant BV is zeer betrouwbaar en doet wat het zegt met professionele, vriendelijke schilders. Zeker aan te bevelen voor uw schilderwerkzaamheden.

Bert van der Ark
Kerkdriel.

21 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er eigenlijk niet mis

Wat ging er eigenlijk niet mis. 4 maanden in de ellende gezeten. Stukwerk slecht. Schilders uit Leeuwaarden dramatisch. Kan foto's neerzetten, je gelooft je ogen niet. Later VGO zelf op de vingers getikt door jonge gasten die ook weer door foute schilder op ons af waren gestuurd. Schilder bedonderde hun ook. Moesten overigens VGO voor extra stukje stukwerk in hal betalen (rond de € 600,--). Gasten hebben veel over gestukt en zijn boel grotendeels komen overschilderen. Maar heb zelf nog veel over moeten schilderen. Meer dan € 4.000 kwijt, vier maanden ellende. Wilde geen juridische procedure starten ondat je daar jaren aan vast zit.... ik weet het want ben zelf jurist. Eens...maar nooit meer...

11 aprile 2026

Warm aanbevolen!!

Graag wil ik VGO Garant BV complimenteren met de wijze waarop zij werken.
In de eerste plaats omdat toen een deskundige vertegenwoordiger zijn opwachting maakte om ons huis te bekijken en vervolgens binnen 1 dag een offerte in mijn mailbox lag.
Dit wat betreft de aanloop naar de werkelijke werkzaamheden, namelijk het schilderwerk aan binnen -en buitenkant van ons huis.

Onze schilder was de Roemeense jongeman Dennis. Hij heeft prima werk afgeleverd. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Chapeau.
Tevens de prettige en duidelijke wijze waarop hij met ons als klant overlegede en communiceerde, om misverstanden te voorkomen. Geen druktemaker, zeer beleefd en klantgericht.
Bij oplevering van de klus, alles netjes opgeruimd.

Kortom VGO Garant BV is zeer betrouwbaar en doet wat het zegt met professionele, vriendelijke schilders. Zeker aan te bevelen voor jouw schilderwerkzaamheden.

Sjaak van der Steen
Harderwijk

11 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de service van…

Tijdens het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden, en de afhandeling ging snel. De schilder werkte netjes, legde duidelijk uit wat hij ging doen en kwam professioneel over.

Zeker een aanrader.

26 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Waardeloze communicatie

Waardeloze communicatie. In oktober 2025 al aanbetaald en eind maart 2026 is het werk gedaan in 2 dgn. Met een super klein schuurapparaat de dakgoten geschuurd!
Tot 2 keer toe een dag vrij genomen maar er kwam niemand.
De mannen zelf waren netjes en vriendelijk

20 marzo 2026

heel tevreden

Ik ben heel tevreden over het geleverde werk. Alles ziet er prima uit. De gevels en de kozijnen van de bovenverdieping zijn geschilderd.
Wat schilder Denis betreft, voortreffelijk. Prima contact, hij kwam steeds op afgesproken tijd, is een heel aardige jongen en ook erg netjes. Hij heeft tot en met de kleinste rommeltjes uit het gras gevist.
Alles met elkaar erg blij.
Ook jullie bedankt.

30 marzo 2026

Aanrader!

Prima stel jongens die hard en netjes werken! De communicatie kan voor sommige een probleem zijn omdat die in het Engels gaat.
Verder niets dan lof!

26 marzo 2026

Super prijs/kwaliteit

Super prijs/kwaliteit. Goede en fijne communicatie tijdens offerte traject maar ook tijdens het werk en nazorg.

Mooi werk opgeleverd en ook kleine puntjes nazorg super opgepakt.

Al met al dikke aanrader.

2 marzo 2026

Wat een TOP BEDRIJF

Wat een TOP BEDRIJF. Reuze vriendelijke mensen en werken erg netjes. Ik heb mijn hele woning laten sauzen en schilderen en het resultaat is geweldig. Zeker een aanrader. Dikke pluim voor de schilders.

21 febbraio 2026

De schilder van VGO Garant BV heeft goed gecommuniceerd en mooi werk afgeleverd

De schilder van VGO Garant BV heeft mijn pas gestucte plafond op 17 maart voorgestreken en de dag erna gewit met RAL 9016 en het resultaat is prachtig.
En oh ja vooraf heeft hij mij gebeld, de datails met me doorgenomen en dat gaf mij het volste vertrouwen dat ik op hem kon rekenen tijdens onze verbouwing, en dat heb ik als zeer prettig ervaren!

Bert Nieudorp

18 marzo 2026

Schilderwerk in de badkamer

We hebben onze trapopgang laten schilderen en het plafond van de badkamer met beton ciré laten afwerken. De twee heren waren iedere keer keurig op tijd en namen uitgebreid de tijd om met ons door te nemen wat we precies wilden. Ze dachten bovendien goed met ons mee over hoe bepaalde dingen nóg beter konden.

Tijdens het werk hebben ze alles heel netjes gedaan: geen troep, geen rommel, alles professioneel en verzorgd. Het resultaat mag er echt zijn, we zijn ontzettend blij met hoe mooi alles geworden is.

23 febbraio 2026

Snel en goed

Communicatie uitstekend, binnen paar dagen een planning en binnen week stonden schilders al op de stoep. Prima werk afgeleverd!

12 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più