BOBEX Nederland Recensioni 377

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben sinds 01 januari 2019 klant bij BOBEX werd en wordt er steeds fantastisch geholpen door Geert Jan. Fijne vent kun je goed mee praten, weet waar hij over praat en heeft ook verstand van het za... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Doet niet wat het beloofd. Op de aanvraag krijg ik slechts reactie van 1 (!) bedrijf. Dit is dan ook nog eens een 'nieuw bij Bobex' bedrijf zonder enige reviews. Beetje moeilijk om te spreken van 'bet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het lastig zelf goede vakmannen te vinden bij mijn vochtprobleem. Via Bobex heb ik drie partijen leren kennen en twee professionele offertes ontvangen die mijn vraag beantwoordden. En: kostelo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Web designer

Scritti dall'azienda

Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.

4,0

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en nette afhandeling van de…

Snelle en nette afhandeling van de opdracht. Werd tijdens het proces goed geinformeerd door Danny.

13 luglio 2024

Hallo Rob,
Hartelijk bedankt voor je 4 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste specialist voor uw airco !
Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Snelle reactie

Snelle reactie, genoeg keus

13 maggio 2024

Hallo Pia,
We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen om een aanbieder te vinden in kozijnen. Heel erg bedankt voor je 4 sterren.

Goede service en goed kwaliteit

Goede service en goed kwaliteit

22 giugno 2024

Dag Samah,
Leuk om te zien dat je tevreden over onze service! Dankje voor je positieve review over Bobex. Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.
Wij wensen je veel succes met de airco !

Valutata 4 stelle su 5

Hoe probleem op te lossen....🤔

Fijn om via Bobex reacties van bedrijven te ontvangen....bedankt voor jullie hulp

29 giugno 2024

Hallo Els,
Wauw, wat fijn om te horen! Het doet ons plezier dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de beste specialist voor uw vochtprobleem. Heel erg bedankt voor je mooie review!

Valutata 2 stelle su 5

Van 5 Offenders kwam maar 2 op afspraak! Niets geholpen om een bedrijf te vinden…

Niets geholpen om een bedrijf te vinden van 5 alleen de 2 hebben hun werk gedaan een bedrijf geen contact gehad eentje alleen via telefoon de twee hebben de Offerte gemaakt en een van de bedrijf was peperduur schelde meer dan 10 duizend euro ..Niet blij mee met Bobex !

17 giugno 2024

Hallo Seada,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Bobex niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we nemen uw opmerkingen serieus.

Het is jammer dat slechts twee van de vijf bedrijven hun werk hebben gedaan en dat de offertes niet aan uw verwachtingen voldeden, zowel qua contact als qua prijs. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en we willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten.

Kunt u ons alstublieft meer details geven over de bedrijven waarmee u problemen had? Zo kunnen we dit verder onderzoeken en onze dienstverlening verbeteren. We willen ervoor zorgen dat onze gebruikers de best mogelijke ervaring hebben en uw feedback helpt ons hierbij.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u voor het delen van uw ervaring.

Het Bobex-team

Geen woorden maar daden

Na onze aanmelding bij BOBEX voor de selectie van leverancier(s) van een kunststof schuifpui hebben we snel een aantal reacties ontvangen. Met een daarvan zijn we inmiddels tot overeenstemming gekomen.

BOBEX reageert snel en accuraat en de toonzetting van de communicatie is plezierig.

28 maggio 2024

Hallo Wouter,
Dankje voor je super goede review. Het doet ons echt plezier dat we je in contact konden brengen met interessante specialisten uit ons netwerk.
Aarzel niet om over Bobex te spreken bij vrienden en familie zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Slecht bedrijf

Een aantal maanden in samenwerking met Bobex. De leads die zij aanbieden, waren totaal niet geschikt voor mij. Hier moet ik uiteraard wel voor betalen.

Er is geen contact met ze te krijgen. Ik heb de samenwerking weken geleden via verschillende kanalen op willen zeggen, maar hier wordt geen enkel gehoor aan gegeven. Wel blijven ze leads en facturen sturen. Uitermate SLECHT!!!!!!

25 maggio 2024

Beste Nataniel Vlijt,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Bobex niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en vinden het jammer dat dit bij u niet het geval was.

Wij begrijpen uw frustratie over de ongeschikte leads en de problemen met de communicatie. Wij willen dit graag rechtzetten en ervoor zorgen dat uw zorgen serieus worden genomen.

Wij hebben u gisteren een e-mail gestuurd, maar helaas hebben wij nog geen reactie van u ontvangen. Zou u alstublieft uw inbox willen controleren en ons laten weten of u de e-mail heeft ontvangen? Wij willen graag zo snel mogelijk uw zorgen aanpakken en een passende oplossing vinden. Of zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via partners(at)bobex(punt)com, zodat wij samen uw account kunnen bekijken en tot een oplossing kunnen komen? Wij willen graag zorgen dat uw samenwerking met ons op een correcte manier wordt beëindigd en eventuele openstaande kwesties worden opgelost.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Wij hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Aline
Klantenservice Bobex

Valutata 5 stelle su 5

Ja heel goed alleen moeten er nog…

Ja heel goed alleen moeten er nog bescherm kappen komen tegen de vogels

9 maggio 2024

Hallo Jaap,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve commentaar over onze diensten!
Aarzel niet om contact op te nemen met de professional met wie we je in contact hebben gebracht als het vogelkapje ontbreekt, of om een andere offerte aan te vragen op onze website.

Valutata 2 stelle su 5

Geen selectie op kwaliteit, je krijgt random aanbiedingen

Ik heb gebeld voor een dakdekker met dakenspecialist.nl en kreeg geen gehoor. Even later werd ik teruggebeld door iemand van Bobex?? Na doorgeven waar ik hulp bij zocht kreeg ik een mailtje met links naar gegevens op de Bobex site over 5 dakdekkers. Bobex lijkt geen enkele vorm van selectie toe te passen, niet op kwaliteit en ook niet op bedrijven in de buurt: 1 link was broken, 3 van de 5 hadden helemaal geen beoordelingen op de Bobex site en waren nog maar recent partner van Bobex geworden, de 5e had hele slechte beoordelingen (1,5 uit 5 punten). Bobex reageert verder ook niet op vragen in de mail. Uiteindelijk zijn er 3 dakdekkers langs geweest voor dakinspectie. Een heeft niets meer laten horen en de offertes van de andere 2 liepen zover uiteen (een factor 2) dat ik er geen vertrouwen in had. Ik heb toen zelf een andere dakdekker gezocht die binnen de week het probleem heeft opgelost.

19 aprile 2024

Beste Nanette,

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring met Bobex niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je opmerkingen zeer serieus en willen graag enkele punten toelichten.

1. Klantendienst Bobex: We streven ernaar om snel en adequaat te reageren op alle verzoeken, zoals in jouw geval het terugbellen door een medewerker van Bobex.

2. Selectie van dakdekkers: Het is onze bedoeling om je te verbinden met betrouwbare en beschikbare professionals. We werken constant aan het verbeteren van onze selectiecriteria en het uitbreiden van ons netwerk met goed beoordeelde bedrijven. Je feedback over de kwaliteit en beschikbaarheid van de dakdekkers helpt ons om onze diensten te verbeteren.

3/ Gebroken Link en beoordelingen: We betreuren het dat een van de links niet werkte en dat er bedrijven zonder beoordelingen tussen zaten. Dit is niet de norm en we zullen dit intern onderzoeken om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Kan je ons eventueel de mail met de gebroken link doormailen naar partners(at)bobex(punt)com?

4. Verschillende offertes: Het verschil in offertes kan soms voorkomen door uiteenlopende bedrijfsstrategieën en kostenstructuren van de dakdekkers. We adviseren klanten altijd om meerdere offertes te vergelijken en vragen te stellen om een weloverwogen keuze te maken.

5. Communicatie: We bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan respons op je vragen via e-mail. Dit is niet de service die we willen bieden en we zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

We waarderen je gedetailleerde feedback en willen je graag compenseren voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank jr voor je waardevolle feedback.

Met vriendelijke groet, Aline

Hallo Johan,

Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service. Dankjewel om ons een mooie beoordeling te geven!

An van Bobex

Valutata 5 stelle su 5

In korte tijd werd ik in contact gebracht met leveranciers

In korte tijd werd ik in contact gebracht met drietal bedrijven welke een goede offerte uitbrachten.

3 aprile 2024

Dag Herman,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar goede firma's in je regio. Wij wensen je een fijne vergelijking en een fijne dag!

An van Bobex

Geef zelf je oordeel

Bobex stuurt veel leads
Vaak krijg je nooit contact met de mensen
Zelfs telefoon mrs die niet bestaan
Ik heb het grote vermoeden dat deze gasten gewoon valse leads versturen waar je voor moet betalen

19 febbraio 2024

Hallo Marijke,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste vakman. Bedankt voor je positieve beoordeling!

top bedrijf

Werd persoonlijk opgebeld en de samenwerkende bedrijven zijn goed.

28 marzo 2024

Hallo Nico,

Wauw, wat fijn om te horen! Het doet ons plezier dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de beste specialist.

Heel erg bedankt voor je mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reacties van de bedrijven die interesse hebben

Alles is vlug afgehandeld. na 1 dag al twee offertes met mondelinge toelichting.

4 aprile 2024

Hallo Koos,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren!
Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste specialist in waterontharder.

OPLICHTER!!!!

OPLICHTER!!!!
Hun hebben allemaal nep reviews! Alle slechte wissen ze!

Ze gaan niet normaal om met de mensen die voor hun willen werken! Allemaal leugens! Als je stop zet dan doen ze dat niet! Waardoor je opeens een mega schuld heb van paar duizend euro! Makkelijk geld verdienen zo!

Zware oplichting dit!

30 marzo 2024

Geachte mevrouw Melissa Gol,

Het is met groot genoegen dat wij u willen informeren over de recente actie die wij hebben ondernomen betreffende de neprecensie die aan ons platform is gerapporteerd bij Trustpilot. Uw aandacht wordt hierbij gevestigd op het feit dat er nooit een persoon met uw naam en het e-mailadres (melissagol@live.nl) gebruik heeft gemaakt van onze diensten op ons platform.

Wij willen benadrukken dat wij ons inzetten voor de integriteit van onze beoordelingen en streven naar een eerlijke en transparante feedbackomgeving. Het rapporteren van valse of misleidende beoordelingen is een essentiële stap om deze doelstelling te waarborgen en het vertrouwen van onze gebruikers te behouden.

Wij hopen dat deze kwestie naar tevredenheid is opgelost en mochten er verdere vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor ons.

Aline van Bobex

Prima

Het, BOBEX, doet wat het beloofd. Het zorgt voor reactie van bedrijven. Je hoeft niet zelf bedrijven te zoeken. Één aanvraag is genoeg voor meerdere responsen.

29 marzo 2024

Hallo Harry,
Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag.

Goed en snel

25 marzo 2024

Hallo,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons plezier dat je tevreden bent over onze service en over de specialisten die we je hebben doorgestuurd.

Wij wensen je veel succes !

Janne van Bobex

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più