BOBEX Nederland Recensioni 377

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben sinds 01 januari 2019 klant bij BOBEX werd en wordt er steeds fantastisch geholpen door Geert Jan. Fijne vent kun je goed mee praten, weet waar hij over praat en heeft ook verstand van het za... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Doet niet wat het beloofd. Op de aanvraag krijg ik slechts reactie van 1 (!) bedrijf. Dit is dan ook nog eens een 'nieuw bij Bobex' bedrijf zonder enige reviews. Beetje moeilijk om te spreken van 'bet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het lastig zelf goede vakmannen te vinden bij mijn vochtprobleem. Via Bobex heb ik drie partijen leren kennen en twee professionele offertes ontvangen die mijn vraag beantwoordden. En: kostelo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Web designer

Scritti dall'azienda

Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.

4,0

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Goed door gespeeld naar isolatie…

Goed door gespeeld naar isolatie bedrijf.

29 agosto 2022

Dag Henk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar een goed isolatiebedrijf in je regio.

Tijd bespaard door bobex

Ik heb uiteindelijk voor een andere bedrijf gekozen, maar de gesuggereerde partners die door bobex waren gepresenteerd, hadden zeker onze aandacht verdient vanwege kundigheid en competitive offertes .

6 agosto 2022

Dag Andrea,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten. Bedankt voor je positieve beoordeling!

Waterontharder

Ik ben prima geholpen om het artikel aan te schaffen.

2 agosto 2022

Dag Lissy,

Wat fijn dat je tevreden bent over onze diensten. Heel erg bedankt om ons een positieve beoordeling te geven!

Valutata 3 stelle su 5

Te weinig offertes

Heb voor Bobex gekozen om meer offertes te ontvangen en zo goed de prijzen te kunnen vergelijken. Er is maar 1 bedrijf aangeschreven en dat was niet wat ik had verwacht. Nu moest ik verder zelf de markt verkennen om zelf offertes binnen te halen.

1 agosto 2022

Dag Guus,

Bedankt voor je feedback. Op dit moment hebben we in jouw regio inderdaad maar één bedrijf voor kozijnen. Er zijn namelijk een aantal bedrijven op vakantie, vandaar. Onze excuses hiervoor. We werken er elke dag hard aan om ons netwerk aan specialisten uit te bouwen.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb netjes een aantal offertes gehad.

Ik heb netjes een aantal offertes gekregen voor de klus die ik had.
Vriendelijk en niet opdringerig.
vriendelijke groet,
W.de G.
Vlissingen.

16 luglio 2022

Hallo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbare specialist te vinden.

Valutata 5 stelle su 5

Zowel de vloerisolatie en de spouwmuur…

Zowel de vloerisolatie en de spouwmuur isolatie van de isolatiebeer welke via Bobex een offerte hebben aangeboden ben ik zeer tevreden.

12 luglio 2022

Dag Harry,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar betrouwbare isolatiespecialisten.

Aarzel niet om in de toekomst nog een beroep te doen op Bobex!

Valutata 3 stelle su 5

In jullie advertentie staat dat jullie…

In jullie advertentie staat dat jullie 5 offertes gaan aanvragen, dit bleken er slechts 2 te zijn.
Slechts 1 van de 2 heeft gereageerd.
Dus een teleurstelling had gehoopt uitgebreid te kunnen vergelijken.

8 luglio 2022

Hallo,

Aanvragen worden doorgestuurd naar maximum 5 bedrijven. Het kan soms voorvallen dat we in een bepaalde regio minder dan 5 beschikbare bedrijven hebben omdat ze bijvoorbeeld voorlopig volgeboekt zijn of op vakantie zijn.

Onze excuses hiervoor. We werken er elke dag hard aan om ons netwerk uit te breiden.

Welk van de twee bedrijven heeft u niet gecontacteerd? Als je wil kunnen we dit bedrijf een reminder sturen.

Valutata 5 stelle su 5

Via BOBEX snel in contact met 2…

Via BOBEX snel in contact met 2 bedrijven voor isolatie van het huis. Werkt makkelijk en soepel.

8 luglio 2022

Hallo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om betrouwbare bedrijven te vinden.

Valutata 5 stelle su 5

Direct reactie gekregen en twee…

Direct reactie gekregen en twee bedrijven hebben serieus offerte uitgebracht
Echter gezien de huidige markt wel erg hoog in prijs stelling

4 luglio 2022

Hallo,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Bobex! We zijn blij dat we je konden helpen met het zoeken naar goede firma's in je regio.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie en een goede…

Snelle reactie en een goede kunststofkozijnen bedrijf gevonden.

6 giugno 2022

Dag Sandra,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb zeer duidelijk aangegeven dat ik…

Ik heb zeer duidelijk aangegeven dat ik niet geïnteresseerd was in nieuwe zonnepanelen en werd benaderd voor nieuwe panelen.

29 maggio 2022

Beste NCM,

Wij danken je voor je review. Wij hebben inderdaad je aanvraag doorgestuurd naar een ZP specialist in je buurt, met de veronderstelling dat hij je zou kunnen helpen met monteren en demonteren van je zonnepanelen. Onze oprechte excuses indien deze partner die niet wilde doen. Alhoewel we je aanvraag nog eens herschreven hebben om je opdracht heel duidelijk te maken, heeft de partner je aanvraag wellicht niet (goed) gelezen en meteen zijn telefoon genomen om een afspraak te maken. Onze excuses. Wij doen echt ons best om je (volledig gratis en vrijblijvend) zo goed mogelijk te helpen, doch kunnen nooit garanderen dat we de exacte oplossing vinden voor je probleem. Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat je je advies (sterretjes) op Trustpilot kan herzien...

Met vriendelijke groet, Aline van Bobex.nl

Dag Marjanne,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Tevreden over BOBEX

Ik ben door bemiddeling van BOBEX bij het juiste bedrijf gekomen om werkzaamheden aan mijn huis te laten uitvoeren. Inmiddels is de offerte door mij goed bevonden en kan de uitvoerder zijn planning gaan maken.

22 maggio 2022

Hallo,

We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen om het juiste bedrijf te vinden. Heel erg bedankt voor je 5 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle en goede regelingen top…

Super snelle en goede regelingen top gedaan

18 maggio 2022

Dag Tonnie,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Goed advies gekregen

16 maggio 2022

Dag Lia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om betrouwbare specialisten te vinden.

Aanrader

Aardige jongeman die langs kwam voor het offerte gesprek. En de jongens die de isolatie kwamen leggen waren zeer vriendelijk en werkte snel!

14 maggio 2022

Hallo,

Dankje voor het delen van je goede ervaring met Bobex! Aarzel niet om in de toekomst opnieuw een beroep op ons te doen voor al je verbouwprojecten.

Valutata 5 stelle su 5

handig en snel in een keer meerdere…

handig en snel in een keer meerdere offertes en info ontvangen

13 maggio 2022

Dag Bram,

Fijn dat we je hebben kunnen helpen om vlot firma's, prijzen en de nodige informatie te verkrijgen. Veel plezier met de afspraken, hopelijk vind je een mooie deal!

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben tevreden met het geadviseerde…

Ik ben tevreden met het geadviseerde bedrijf en vertrouw erop dat de installatie van de zonnepanelen vlekkeloos verloopt.

10 maggio 2022

Dag Joop,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbare installateur van zonnepanelen te vinden. Bedankt voor je positieve beoordeling!

AC cool

De mannen hebben goed en snel gewerkt en wat uitleg gegeven. De rest kan in de handleiding vinden.

9 maggio 2022

Hallo,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een betrouwbare specialist.

Goede opvolging

Goede opvolging. Binnen 2 weken afspraken gemaakt met aanbieders.

2 maggio 2022

Hallo,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een betrouwbare vakman te vinden.

Janne van Bobex

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più