bloomon BE Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Was zeer goed en efficiënt ingepakt met zelfs gel aan de stengels die dan ook heel mooi”opgekuist”waren .Een geurend boeket ook.Maar wat te verwachten was in deze uitzonderlijke hitte,niet zo heel lan... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Update: Bloomon heeft mij een oplossing aangeboden. Toch blijf ik teleurgesteld want ik wou iemand blij maken tijdens ziekte. PostNL is niet tot bij de ontvanger geweest omdat er werken in de straat... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

We hebben nu al 4 x een mooi boeket besteld en gekregen. Mits goede verzorging (stelen bijknippen, op tijd vers water) kunnen wij er inderdaad 10 dagen van genieten. Bij het laatste boeket (Grace - B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

mooie bloemen. Volgende dag afgegeven (tussenin in emmer met wat water gezet en zakje met "blubber" voor mijn vertrek terug rond de stelen gedaan. Zagen er nog even fris uit. Ik heb wel een vraag : k... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consegna fiori
  2. Fornitore di regali aziendali
  3. Negozio di fiori secchi
  4. Fiorista
  5. Progettista floreale
  6. Mercato dei fiori

Scritti dall'azienda

"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."

bloomon België

Scritti dall'azienda

Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.

Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.
Vragen over je bezorging of over je bloemen? Ons serviceteam helpt je met plezier verder.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1972 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bloemen geleverd op donderdag 18/6

Bloemen geleverd op donderdag 18/6. 2 dagen later waren ze deels verwelkt. Ze staan in vaas met voldoende water en niet in de zon. Is onfris boeket, zonde van mijn geld.

18 giugno 2026

Hallo Lieve,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten.

Het spijt me enorm te horen dat je bloemen al twee dagen na levering begonnen te verwelken, ondanks dat ze correct werden verzorgd in een vaas met voldoende water en uit direct zonlicht werden gehouden. Ik begrijp volkomen hoe teleurstellend dit moet zijn, vooral als je verwachtte langer van je boeket te kunnen genieten. Het is vervelend om te horen dat de bloemen er niet meer fris uitzagen en dat je het gevoel had dat je geld verspild was.

Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de teleurstelling.

We hebben je een e-mail gestuurd en kijken er graag naar uit om dit nader met je te bekijken, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Valutata 3 stelle su 5

2 dagen te laat geleverd

De bloemen zouden dinsdag afgeleverd worden maar dat werd enkele keren plots uitgesteld, zonder een reden te geven,om dan donderdagavond laat afgeleverd te worden. Dan is de juiste gelegenheid natuurlijk voorbij. Ik weet ook niet of het dan nog verse bloemen zijn.

18 giugno 2026

Risposta di bloomon BE

Beste Mireille, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je cadeau vertraagd was. Dat was uiteraard niet onze bedoeling, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen met je bestelnummer en eventuele foto's via: (bloomon.be/klantenservice)/(bloomon.nl/klantenservice)?

We helpen je graag verder met een passende oplossing.

Groetjes namens bloomon

Valutata 2 stelle su 5

het boeket leek niet op de foto,waren…

het boeket leek niet op de foto,waren twee bloemknoppen al afgebroken,De ontvanger had er een foto van doorgestuurd en ik was teleurgesteld.

13 giugno 2026

Hallo Wivine,

Bedankt voor je bericht.

Het spijt me heel erg te horen dat het boeket niet leek op de foto op onze website en dat twee bloemknoppen bij aankomst gebroken waren. Ik begrijp volkomen hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, zeker na het zien van de foto die de ontvanger stuurde.

Om ons in staat te stellen dit verder te onderzoeken en de beste oplossing voor je te vinden, kun je ons dan de foto sturen van het boeket dat de ontvanger heeft ontvangen? Zodra we deze hebben bekeken, helpen we je graag verder.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak en we horen graag van je.

Valutata 1 stelle su 5

Hoi,

bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten.

Het spijt me heel erg te horen dat je geen reactie van de ontvanger hebt ontvangen en dat je ervaring niet aan de verwachtingen voldeed.

We willen graag meer begrijpen over wat er misging, zodat we dingen recht kunnen zetten. We bespreken dit graag met je en vinden een passende oplossing.

Reageer alsjeblieft met wat meer details over het probleem, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

We willen je absoluut helpen en hopen snel van je te horen.

Valutata 4 stelle su 5

Correcte, klantvriendelijke afhandeling van een klacht

Nadat de levering van een boeket aanvankelijk misliep, heeft het Bloomon team na melding zeer vlot en correct gehandeld. Het volledige bedrag werd als tegoedbon terug gestort. Ik ben zeker van plan in de toekomst weer bestellingen te doen bij Bloomon.

16 giugno 2026

Hallo Ingeborg,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een recensie achter te laten.

Het spijt me echt te horen dat de levering niet soepel verliep en dat je de ontvanger zelf moest informeren, waardoor de verrassing helaas geen verrassing meer was. Dat is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en ik begrijp volkomen hoe teleurstellend dat moet zijn geweest.

We hebben je ook een e-mail gestuurd, zodat we dit goed kunnen onderzoeken en samen met jou naar een passende oplossing kunnen toewerken.

Als je ondertussen nog iets anders wilt delen, staan we voor je klaar.

(sent via mail)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più