Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet. For 2,5... Leggi di più
Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Shop
Informazioni di contatto
Vestergade 34 A, 4600, Køge
- info@bjergkaeden.dk
- www.bjergkaeden.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk leveringstid, godt udvalg og billige rygsække!
Bestilte en Osprey Fairview rygsæk om aftenen d.8/2, hvor der stod at der var 6-8 dages leveringstid. Jeg modtog d. 10/2 om morgenen! Fantastisk leveringstid og suveræne rabatter på hjemmesiden. Helt klart et sted der er værd at kigge på, hvis man leder efter en rejserygsæk. Priserne er ca. 200-1000 kr mindre end andre steder.
Bestilte en vare igår eftermiddag fik den leveret idag til formiddag. God oplevelse. Forventer at handle her igen.
forkert markedsføring
Jeg havde bestilt en lagenpose til min sovepose over nettet. Bestillingen gik fint og varen blev leveret hurtigt, men da den kom frem så jeg, at der på varen stod, at den kun kunne tåle håndvask, selvom forretningen havde skrevet på deres hjemmesiden, at den sagtens kunne vaskes med ens andre ting. Da jeg ringer til forretning, for at gøre dem opmærksomme på fejlen i deres beskrivelse, og for at høre om hvordan jeg kan returnere varen, får jeg af vide, at der vil blive sendt en returlabel til mig på mail, som jeg selv skal printe. Jeg fortæller, at jeg i øjeblikket ikke er i besiddelsen af en printer og spørger, om de kan sende den med posten, hvor til svaret er, at det altså bliver alt for dyrt for dem. Jeg oplever det som en ærgerlig måde at håndtere sagen på, når årsagen til returneringen er en fejl i markedsføringen fra butikkens side.

Risposta di Bjergkæden
Gode priser og hurtig levering.
Hurtig Levering og overskuelig hjemmeside
Man skal kende en god butik på hvordan…
Man skal kende en god butik på hvordan de håndterer når tingene ikke går helt som forventet. Fik en rygsæk. Hurtigt leveret. Desværre var der en lille fejl, som helt forståeligt ikke bliver fanget inden afsendelse. Den efterfølgende dialog med Bjergkaeden var overordentlig tilfredstillende med servicemindede personer. Varen returneret og ny på vej. Vil helst sikkert handle der igen.
Sælger varer de ikke har
Jeg bestiller et par underbukser og nogle strømper på tilbud.
Jeg bliver ringet op og får at vide, at underbukserne har de ikke og har aldrig haft dem, så det er en fejl. Men jeg kan få nogle der minder om, fra samme mærke, til samme pris. Det er til en lavere besparelse da de fra starten er billigere.
Det er svært at forstå over telefonen, hvilke underbukser jeg bliver tilbudt i stedet for. Men det er tale om nogle fra samme mærke og stadig boxershorts. Så jeg siger ja.
Noget tid efter modtagelsen finder jeg ud af, jeg kunne have fået tilsvarene produkt billigere andet sted.
Ekspedition og forsendelse var der styr på. Men da der ikke var det på varene, handler jeg nok ikke lige her igen, da der masser af dygtigere spillere på det marked.
De bedste anbefalinger fra mig
De bedste anbefalinger fra mig. Alt gik nemt og hurtigt.
Købte en Osprey atmos ag 50 rygsæk…
Købte en Osprey atmos ag 50 rygsæk fredag eftermidag, den var klar til afhentning dagen efter. og så var prisen 400 kr. lavere ind mange af de steder jeg har set den.
Højt serviceniveau
Højt serviceniveau.
Jeg bestilte 4 par vandresokker fra bjergkæden og modtog få dage efter en pakke. Der var dog en af sokkerne, som var i den forkerte størrelse. Jeg kontaktede bjergkædens kundeservice for at høre, hvordan jeg kunne sende sokkerne retur og få tilsendt nogle nye. Der gik ikke længe før jeg fik en mail tilbage om, at sokkerne desværre var udsolgt i den rigtige størrelse, og de beklagede meget. De skrev derudover, at jeg kunne beholde dem, jeg havde fået tilsendt, og at de ville returnere beløbet til min konto.
Beløbet de har overført til mig efterfølgende er så ikke kun på sokkerne men også for fragten.
Der sker fejl alle steder, men bjergkæden gør virkelig alt for at rette op, når der sker en fejl. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser. Kan kun anbefales.
Et besøg værd
Personalet ved - hvad de snakker om,
og forsøger ikke at prakke dig noget på;
men giver dig en seriøs vejledning.
Hurtig fin levering
Hurtig levering og godt udvalg
Særdeles god service og…
Særdeles god service og kunderådgivning.
P. Nielsen
Super service af glade mennesker.
Jeg havde nogle problemer med nogler støvler jeg lige havde købt. Jeg var nede med dem igen, og ham jeg snakkede med var super flink. Han prøvede at afhjælpe problemet, men da det ikke virkede fik jeg et nyt par uden problemer. Det var generelt en rigtig dejlig service.
Det er også en lækker butik, så der skal jeg helt sikkert ned igen.
Mishandling af dyr!
Hvor er det en forfærdelig butik, at de kan finde på at sælge Canada Goose jakker. De dyr som Canada goose bruger til at lave jakkerne bliver mishandlet på det groveste og når bjergkæden så sælger jakkerne, så går de jo tydeligvis ind for denne form for mishandling. De er derfor også selv en stor del af den mishandling.
Verdens værste butik!!!!!!!!!!
Super hurtig ekspedition og prof …
Super hurtig ekspedition og prof rådgivning - ekstra sikkerhed ifm købet af Canada G produkter for kundernes skyld -
Stort sortiment af friluftsudstyr
Meget fin butik med stor sortiment af varer i forskellige prisklasser.
Mulighed for god vejledning så man kommer fra butikken med det rigtige udstyr.
Hurtig levering fra onlineshoppen.
Kan varmt anbefales.
Arrogance uden sidestykke
I onsdags bestilte jeg online en regnponcho hos Bjergkæden. Den skulle bruges til en rejse med afgang på mandag. Derfor ringede jeg til Bjergkæden for at sikre mig, at den kunne leveres til tiden. Bestiller du i dag, har du den i morgen, lød det overbevisende svar. Nu er det lørdag, og jeg har ikke fået min poncho. Til gengæld har jeg efter en opringning til Bjergkæden fået at vide, at min poncho kommer på tirsdag. En fejl hos GLS lyder forklaringen. Selvfølgelig sker der fejl, men hos Bjergkæden var de to personer, jeg i dag har talt med på ingen måde interesserede i at finde en løsning, så jeg kunne få en poncho med på rejsen. Jeg kom med et løsningsforslag, der blev afvist. Med stor arrogance i stemmen beklagede de blot fejlen. Magen til ligegyldighed over for kunderne skal man lede længe efter.

Risposta di Bjergkæden
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.