Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet. For 2,5... Leggi di più
Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Shop
Informazioni di contatto
Vestergade 34 A, 4600, Køge
- info@bjergkaeden.dk
- www.bjergkaeden.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Gode priser, men fejl i lagerbeholdning.
Gode priser, men efter bestilling gik der to dage før jeg så modtager en mail om at varen ikke er på lager og ordren annulleres. Kommer nok til at forsøge handler der igen, men for denne "handel" bliver der to stjerner..

Risposta di Bjergkæden
Fine varer og hurtig levering
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Fri fragt ved køb over 300kr. Mulighed for levering til erhvervsadresse. Mange anbefalinger herfra
God pris og hurtig levering
I weekenden bestilte jeg en 3 i 1 jakke hos Bjergkæden. Prisen var 20 % billigere end hos andre danske forhandlere. Jeg havde ikke hørt om Bjergkæden før, så jeg troede næsten at tilbuddet var for godt til at være sandt.
Her tirsdag eftermiddag modtog jeg allerede jakken, og al min tvivl blev dermed gjort til skamme. Jeg er med andre ord fuldt ud tilfreds med handlen, og handler gerne hos Bjergkæden en anden gang.
God service og hurtig levering
Første gang jeg har handlet hos Bjergkæden, men det bliver bestemt ikke den sidste.
Jeg bestilte en jakke online, der desværre var for stor i str. Jeg var i kontakt med Bjergkæden, og der var ingen problemer if. til at ombytte til den rigtige str. God og venlig betjening og hurtig ekspedition og levering.
De havde ikke modtaget/set min ordre
De havde ikke modtaget/set min ordre, så jeg ringer ind torsdag kl ca 14. Fredag kl 10.30 er pakken her. God service og hurtig levering! Vil helt klart handle hos dem igen :-)
Hurtig levering, høj kvalitet
Har handlet hos Bjergkæden to gange. Begge gange har der været super hurtig levering og produkterne har været af absolut høj kvalitet! Det er ikke sidste gang jeg handler her.
God service, gode priser og meget hurtig levering! Kun ros herfra!
God dialog og virkelig god service
God dialog og virkelig god service, god kvalitet og hurtig levering.
HURTIG serivce
Jeg bestilte et par vandresandaler d. 24 kl. 15.49, dagen efter kl. 9.46 modtog jeg en mail om at pakken var ankommet til GLS shoppen. Troede det var en fejl, men den var god nok :-)
Lover mere end de kan holde
Havde købt en Fjällräven Övik Flat Cap, på webshop. Som var for stor. Lave en aftale med dem på telefonen om jeg vil køre de 100 km for at bytte den, de vil ligge den til side. Da Jeg kommer for at hente den den aftalte dag er den der ikke.. Ekspedienten antyder at jeg lyver, samt at aftalen var jeg skulke have ringet inden igen For mine penge tilbage, uden de tilbyder at sende mig den rigtige Ville passe på med at handle der, hvis der sker fejl som alle kan lave, skal man ikke starte med at beskylde kunden for at lyve, men prøve at løse problemet

Risposta di Bjergkæden
Ekstraordinært god service og hurtig levering! :-)
Super rar og kompetent betjening
Super rar og kompetent betjening, glæder os til nye kajakker
Første besøg og ikke sidste.
Vi var i Bjergkæden For første gang i går, dejlig forretning med personale der vidste hvad de snakker om, god betjening og ikke mindst en god rabat, som vi glemte at takke for! Ikke sidste gang vi kommer der!
Useriøs forhandler
Jeg bestilte og gennemførte en ordre på en fleece fra Patagonia til 999kr. Jeg tænkte ikke over lagerstatus, da der ikke sprang noget i øjnene og det jo var muligt at gennemføre OG betale. I ordrebekræftelsen står der så at de NU vil tjekke om den kan skaffes. Jeg tænker det er ringe, men også at det kan være en fejl. Får af vide den ikke kan skaffes og at ordren slettes. Jeg går ind og bestiller en ny jakke i anden farve og tjekker lagerstatus. Den er på lager står der, pyha! Jeg bestiller og betaler. I ordrebekræftelsen står det så gud hjælpe mig det samme! At de skal tjekke lagerstatus og kort tid efter får jeg af vide, at den ikke kan bestilles og at ordren slettes. Det virker useriøst. Ved alle andre webshops kan man ikke gennemføre en ordre hvis varen ikke er på lager.

Kan kun anbefales.
Jeg fik god vejledning til valg af størrelse igennem nettet, nu er skoen kommet, og den passer perfekt selvom det ikke er min normale størrelse.
Hurtig levering og kvalitet for pengene.
Fantastisk betjening af folk der ved…
Fantastisk betjening af folk der ved hvad de taler om. Man føler sig virkeligt godt behandlet.👍🏻 Samtidige gode priser.
Altid stor venlighed og hjælpsomhed i…
Altid stor venlighed og hjælpsomhed i butikken,stor viden
Fremragende service
Bestilte et par sko fra deres side. De sendte skoene den næste hverdag, og jeg fik dem dagen efter. Alt var som det skulle være.
Sælger varer der ikke er på lager
Jeg har 2 gange bestilt varer ved Bjergkæden.dk (7. oktober 2016 (ordrenr 30319775) og 3. december 2019 (ordrenr 4118754) Begge gange er der meddelt at varen alligevel ikke er på lager, og ikke kan leveres. Ærgerlig tidspilde, og varen kunne fortsat findes på hjemmesiden så andre kunne få samme problem. Jeg kan se at andre har haft mere held, men der er åbenbart ikke styr på lagersituationen. Jeg giver ikke Bjergkæden en ny chance.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.