Biotex er minder om barndom - ungdom - livet - duften af Biotex er Renhed - Glæde - Nyvasket tøj Udvikling og forandringer - Hvem er jeres nye målgruppe? siden i har skiftet duft? - i 42 år har je... Leggi di più

Har lige købt min sidste Biotex, som jeg ellers har brugt, bl.a. på grund af, at duften var klassisk og diskret. Fy for pokker, en stinker! Der er nu en ubestemmelig lillepigelyserødballontyggegu... Leggi di più

Forferdelig mye markedsføring av samme video. Har fått den opp over 20 ganger daglig hver dag i to måneder på Snapchat. Ekstremt irriterende. Bare det er nok til at jeg aldri gidder å kjøpe vaskemidde... Leggi di più

Har altid været super glad for Biotex, men de nye dufte er forfærdelige. Først troede jeg det kun var den sorte, men det er desværre dem allesammen. Vi er gået over til uparfumeret og svanemærket Min... Leggi di più

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Negozio di cosmetici
  3. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bio-tex - Altid på pletten! Danskernes foretrukne pletfjerner. Rødvinspletter, græs, sved - Det klarer Bio-tex.

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Har intet med biotex at gøre mere

Den ægte biotex oplevelse er forlængst forduftet. Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst købte det flydende. Da der kom ny markedsføring 24/25 håbede vi men det er IKKE samme duft. I en overgang var det hemmelig kneb at man købte pulveret fremfor flydende, men nu er også den fornøjelse slut. Nu lugter det af et hvilket som helst billigt tilfældigt blomster vaskepulver, så vi køber aldrig mere biotex. Som om det ikke var slemt nok, i adskillige måneder nu har deres pletfjerner været pist forsvundet fra markedet. Den bedste der fjernede ALT . Vi skiftede derfor TIL Beckman og er tilfredse.
Mega skuffede , hvad skete der dog, Biotex ??

30 marzo 2026

Min mor flyttede i nyt hus

Min mor flyttede i nyt hus. Vi kunne ikke lokalisere en frygtelig lugt og ledte efter bygge fejl og afløbs fejl (her fandt vi dog også en fejl). Der gik noget tid før vi fandt ud af, at det var vaskemaskinen og herefter fandt vi bio Tex som hun brugte. Føj for H...... Skal siges at jeg her en sensitiv lugtesans og lugter alt. Denne lugt hos min mor var så frygtelig, at jeg flere dage havde den lugt i næsen. Jeg blev ved med at påstå at noget var galt med den flaske hun havde købt, indtil jeg læste disse anmeldelser. Hvordan kan man lave sådan noget l o r t. Det giver sgu traumer og fuldstændig ødelagt livskvalitet.. kan slet ikke sige det nok. Har haft det så dårligt af den lugt flere dage efter besøg hos hende pga. Ikke kunne glemme lugten

24 aprile 2025

Fy føj til den nye parfume

Jeg har altid brugt Biotex, på grund af vaskeresultatet og den skønne diskrete duft.
Jeg har haft et lager af store dunke, der for nyligt er brugt op. Køber en ny dunk og kan se produktet har fået ny formel. Jeg kan ikke se forskel på vaskeresultatet, men fy føj da hvor den nye parfume stinker. Og så har jeg fået eksem fra top til tå. Øv….

14 febbraio 2024

Så frygtelig en lugt

Så frygtelig en lugt. Ikke en duft. Og hvordan kan det være miljørigtigt? Har virkelig holdt af produktet før, men det er slut nu. Tøjet stinker af parfume😶så trist😲

1 marzo 2022

Jeg har købt BioTex i mange år

Jeg har købt BioTex i mange år, men må nu skifte pga den nye lugt. Det stinker simpelthen i hele huset, når man har hængt tøjet op.
Det er dejligt, når tøjet dufter friskt, men her taler vi om en direkte stank af parfume.

10 novembre 2021

Dårlig ny duft (læs: lugt)!

Bio-tex var det bedste mærke før den nye duft (læs: lugt)!
Det lugter nu alt for overparfumeret, og jeg bruger nu kun Neutral. Dog savner jeg duften af rent vasketøj, og derfor håber jeg at I skifter tilbage til jeres gamle duft!

17 settembre 2021

Jeg har brugt Bio-tex i mange år

Jeg har brugt Bio-tex i mange år. Det var den eneste vi alle kunne tåle. Fik ikke kløe eller lign. Ydermere var det en diskret duft. Nu er er der så udarbejdet en ny duft. Men den stank man har været så dygtig at lave, er værre end det billigste fra andre. Det lugter fælt. Jeg mener virkelig man skulle tilbyde sine kunder at få pengene tilbage. Jeg står nu med et større indkøb jeg ikke kan bruge pga stanken og allergi. Aldrig har jeg oplevet et dårligere valg. Hold jer langt væk hvis i ikke vil stinke

3 agosto 2021

Ny og “forbedret” Biotex

Lære Biotex,
“Ny og forbedret stank”
Det er en ommer. Kan slet ikke holde lugten ud efter I har lavet det om. Har brugt Biotex religiøst i 15 år- det stopper desværre her. Ville jeg have den “duft” i mit tøj ville jeg bruge skyllemiddel. Selv brugen af eddike kan ikke fjerne lugten.

21 luglio 2021

Forferdelig mye markedsføring av samme…

Forferdelig mye markedsføring av samme video. Har fått den opp over 20 ganger daglig hver dag i to måneder på Snapchat. Ekstremt irriterende. Bare det er nok til at jeg aldri gidder å kjøpe vaskemiddelet.

2 luglio 2021

Ikke bare tøjet dufter frygteligt men hele huset.

Tøjet bliver ganske rigtig rent med Biotex og jeg har ikke brugt andet de sidste ca. 15 år, men må sige det snart må være fortid. For hold nu op det lugter og lugter alt for parfumeret, ikke bare tøjet men hele huset. Så må se mig om efter et andet mærke, såfremt man ikke overvejer at ændre duften igen. Kan se jeg ikke er den eneste med den oplevelse og vurdering af den nye duft i et ellers super produkt.

29 giugno 2021

Forfærdelig lugt

Har brugt Biotek i mange år - men det er slut.
Den nye duft (lugt) er forfærdelig.
Fuldstændig ufatteligt hvem der har godkendt den.
Har ellers netop brugt biotek grundet den diskrete duft.

12 giugno 2021

Jeg har brug flydende Biotex i mange…

Jeg har brugt flydende Biotex i mange år. Men nu er det slut efter den nye "forbedrede" udgave. Det lugter så forfærdeligt... jeg har hældt det ud i vasken og må købe noget andet, så tøjet kan vaskes om.... æv...

9 giugno 2021

Vasker rent og ødelægger ikke farverne!

Vasker rent og ødelægger ikke farverne!

Med 3 børn er der gang i vaskemaskinen. Pletterne er oftest græs, specielt ved den ældste, der spiller fodbold 3 gange om ugen + kamp. Den yngste på 16 mdr. kan dælme også svine og af og til op til flere sæt på en dag.

Tøjet bliver bare smidt i maskinen, 40° og det er rent og dufter lækkert, specielt når det kan hænge ude. Jeg kan i hvert fald anbefale det...

27 maggio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito