Parcel never delivered, money is gone
Ordered a large quantity of bio-ethanol but parcel was never delivered and now cancelled by DPD. Webshop unreachable and the money is gone. Don't deal with these scammers!
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Easy to order from, delivery is quick and good product quality!
Been ordering a few times already
Snelle verzending. Goede kwaliteit van ethanol. Fijn contact
onze order staat op geleverd door DPD, maar is niet geleverd. Dit bedrijf neemt geen telefoon op (dagelijks geprobeerd) en reageert niet op mail, 3 x gestuurd. Heel vervelend, we hebben 48 flessen besteld, dus ook geen klein bedrag.
Bezorging is in 1 woord wat ik hier niet mag zeggen snap nog steeds niet waarom zij met dpd werken nog steeds geen pakket binnen.
2x10 litres de bioéthanol commandés (commande N°17245). Rien reçu. Envoi de courrier afin de demander des explications. Aucune réponse. Plus jamais ce site.
Een hele fijne ervaring met dit bedrijf! Super communicatie, snelle verzending en een geweldig product. Alles correct en perfect geregeld. We zijn heel blij :)
60 liter bio-ethanol besteld.
Kreeg van hen een bevestiging met een track and tracelink.
Na 5 dagen was het bij de vervoerder nog steeds niet bekend, terwijl ik van hen een mail kreeg dat de bestelling was afgehandeld. Bellen wordt niet opgenomen, mails worden niet beantwoord.
weer een week later werd eindelijk de bestelling afgeleverd, maar nu bleek de vulopening groter dan de vorige zending. Per email gevraagd om een nieuwe passende schenktuit. Deze is nu na 3 weken nog steeds onbeantwoord.
Slechte service.
2.5 jaar geleden iets gekocht bij dit bedrijf.
Krijg nog steeds mails met aanbiedingen. En nee, de unsubscribe link werkt niet. Mails zul je krijgen!
Produkt was OK, spam niet, vandaar 1 ster.
Afgelopen week besteld op maandag. De bestelling werd dinsdagavond al geleverd.
Ook nog even contact opgenomen omdat ik niet wist hoeveel liter genoeg is voor mijn haard. Ik ben toen erg prettig geholpen met het maken van de juiste keuze.
Een aanrader.
Op 30 maart 10 liter 100% bio ethanol gekocht. Vrij snel m’n pakket ontvangen, met slechts 5 liter erin. Telefonisch onbereikbaar en op mijn mail wordt al 12 dagen niet gereageerd.
Echt heel jammer. Had bio-ethanol besteld en daarbij ook een tafel haard. Deze kwam gebroken aan. Heb hierover 4 e-mails gestuurd, omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, maar helemaal niks gehoord. Dit gaat over een bestelling van september en is nu inmiddels bijna januari. Erg jammer!!
Wat een fijn bedrijf, goede service en snel geleverd. Ook uitgebreide informatie aan de telefoon en later nog per mail.
Fijne website, geen “coronaprijzen” maar normale prijzen. Gebeld of er voorraad was en of ik het de dag erna kon ontvangen. De man die opnam was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik kom hier vaker!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.